Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Banila tak ta má empatii řeznického psa. ![]()
Ještě, že je to jen záskok. Důležité je že je vše v pořádku. ![]()
@Banila Jezis 😳 tak to byla teda dobra kráva. To mě mrzí, ze jsi měla takovou špatnou zkušenost. Hlavní ale je, že je vsechni v pořádku. Ty odpocivej a na ni se vykašli. Tvoje doktorka to není a budeš vědět, ze priste k tehle ani omylem 🙂
@penalda @Lusi123 no opravdu hrozny zážitek. Já byla tak v šoku, ze jsem ji na to nebyla schopna ani nic říct, fakt jsem se bála, ze je konec. Ale dostalo me to s tou fotkou.. to jako i kdyby to teď nevyslo, tak mám dělat, ze se nic nestalo? Ze jsem nebyla x týdnu těhotná? No strašný
. Já bych třeba naopak tu fotku potřebovala na památku a na smíření s tím, ze tu s námi to miminko opravdu aspoň na chvíli bylo.
@Banila no to je chování.
ale tak byl to jen záskok a příště půjdeš ke své a bude to lepší.
Ahoj holky,
tak já přidám kapku ze svého
.
V červenci minulý rok jsem porodila syna, teď po devíti měsících jsem náhodou zjistila že jsem opět těhotná
![]()
Stále kojím, i když jen v noci a ráno. Chtěla jsem si dojít na gyndu že začnu s nějakou antikoncepcí, nevyšlo
.
1.3. jsem dostala první Menzies od porodu a taky poslední
. Prvně jsem si říkala že jsem to nedostala protože to asi teď bude nepravidelné když kojím
no ale po pár dnech když jsem se cítila divně jsem koupila test a hned dvě super čáry
.
Hrozně se těším že ten můj rošťák nebude sám
![]()
Holky a mě dnes měla přijít MS a nic se nedostavilo tak to vypadá že je to dobré 😊 😍
Holky, všem, které jdou dnes na první kontrolu jako já, přeji hodně štěstíčka, dejte pak vědět ![]()
@RenataS88 držím palce at slyšíš poprvé srdce co nosíš v bříšku ![]()
@Kulich6 Snad ano, dnes bych měla být dle MS 6+4. Váhala jsem jestli se neobjednat až na příští týden, tak uvidíme ![]()
@RenataS88 myslím, že už uslyšíš, když ne, řekne, že je to v pořádku a půjdeš ještě jednou
, ale budeš vědět, že vše je jak má být. Já jsem 5+1 a jdu až 12.5. přijde mi, že se toho nedočkám ![]()