TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1092
26.4.23 08:58

@mksv já mam zkloněnou dělohu, ale to by nemělo teď už nic znamenat si myslim, teď by se měla sama srovnat jak bude miminko růst 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
26.4.23 08:59

@mksv Mě v 15 letech řekl gyndař, že mám zakloněnou dělohu. Že kvůli tomu mám tak bolestivou MS (křeče neskutečný, bylo mi na omdlení, zvracela jsem ty první dva, tři dny). Pak už jsme se o tom teda nikdy nebavili, tak těžko říct, jak to mám teď. Po vysazení HA, kterou jsem ale brala hodně dlouho, jsem pak už tak bolestivou MS neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.23 09:23

@frauhofman taky zatím nevím. Já mám pravidelný cyklus 27 tak jsem zvědavá zda to bude důležitá informace, ale pak už se asi vše vyvíjí dle UZ 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
26.4.23 09:52

@Zuzca.K @RenataS88 já mám prave taky a kvůli tomu vždycky před a při ms mívám silný bolesti který tak tlačí na konecnik, někdy mi přijde jak kdybch tam měla tyč a nemůžu si ani sednout, je to šílený. A občas ta bolest je i teď i když velmi slabá, tak mě napadlo jestli to nemáte taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
26.4.23 09:57

@mksv Já pak po vysazení HA měla MS jen dvakrát, pak jsem otěhotněla. Ale ani pak po skončení kojení doteď jsem už problémy při MS neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
26.4.23 10:04

Já to tak měla u druhé dcery, dle usg byla o týden starší, TP dle USG byl 11.9. a narodila se podle termínu MS 18.9. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
26.4.23 10:40

Tyjo holky tady je vždy na půl dne to přečíst.. 😂 😂 ale mám to za sebou. Všem moc držím palečky a ať nám to rychle utíká. Já jsem byla před týdnem a skoro nic mi neřekla doktorka. Tak jdu za týden. Nakonec to uteklo docela rychle když už to příští týden bude vlastně měsíc co jsem viděla své vysněné //..❤️ ještě se dostat přes ten květen a už snad budou samé radostné zprávy.

Mě ze začátku vzbec špatně nebylo. A jak se říká..,,Neříkej hop, dokud nepřeskočíš” tak jsem si to asi zakrikla 😭 poslední 4 dny v kuse mám žaludek dost na vodě. Nejhorší bylo zatím asi pondělí když už jsem nevěděla jak sedět nebo dychat. Ale když se najim tak je to lepší. 😁 už jen týden a uvidím znova svého malého ďáblíka❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
26.4.23 10:48

Jinak ještě navazu na to když jste tu řešili zvětšené bříško. Myslela jsem si že si to jen vsugerovavavm. Ale bříško se mi tedy dost povolilo a musím to docela schovávat. Jsem taková hubenejsi tak aby to na mě nebylo tolik vidět.. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
26.4.23 10:50

Holky, stalo se tu některé, že cca 6+3tt přestaly bolet během dvou dnů prsa? Vím, že se asi víc sleduju, ale mám i blbý pocit. Blbě od žaludku mi je sice je a i pachy vnímám víc, ale po minulém měsíci, kdy jsek potratila ukončeny 5tt se bojím :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
26.4.23 11:19

@Garza Mě prsa od 6tt do dneška vůbec nebolely, dnes jsem 7+3 a přijde mi, že mi je někdo mrazí suchým mrazem.. nic bych si z toho nedělala. :) taky se bojím každého vymizení příznaku po ZT, ale příznaky prý nemusí být 24/7. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
26.4.23 11:25

@Mera16 já právě vím, jen se bojím. V pondělí bylo vše ok a do 23.5. je daleko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.23 11:36

@Garza úplně Ti rozumím a myslím, že nejsem sama. Ale bude to dobrý! :srdce: už aby květen byl za námi 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
26.4.23 11:48

@Anne02 ahoj :) ja jsem 5+2. Od pondelka spinim, byla jsem na gynde a na utz jen vacek, vylouceno mimodelozni a budeme cekat. Je to 50:50. Bud se bude vyvijet a nebo potratim. Dostala jsem utrogestan, a klidovy rezim. Drzim nam palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
26.4.23 11:48

@Garza Už to bude jistě dobré, z jara se rodí nový život, tak si to zkus opakovat a hlavně klid… Ale chápu tě. :) já prvních 14 dní testovala co 2-3 dny, jestli opravdu sílí, protože posledně to byl první příznak toho, že je něco zle.. a přitom bych nic nezměnila tím testováním.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.4.23 11:56

@Frey0369 taky to už čtu půl dne a jsem v tom ztracena 🤣 vsem moc gratuluji :hug:
Mne bylo ze začátku dost špatně, ale teď mi začíná byt zase lip, tak je to fakt různé 😃
Přesně, ať už je ten květen za nama 🙏
Jinak dneska máme s manželem za sebou poslední ultrazvuk na klinice a bylo to bozi 🥹 ❤️ tak teď už půjdu ke svoji gynekolozce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí