TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
26.4.23 11:58

Holky co tak vaříte? U mě většinou jídlo končí v koši nebo to chudáci kluci jedí týden. Uvařím a pak zjistím, že mi to nechutná nebo i smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
26.4.23 11:58

Tak já dnes 7+1 a srdíčko krásně bije, termín porodu 12.12. Vychází mi to přesně podle vypočítané ovulace, zplození proběhlo 3 dny předtím, takže to určitě bude zase holka :D a je mi teda mnohem hůř od žaludku než v prvním těhotenství a o víkendu vytáhnu krabici s těhotenským oblečením a už se nemůžu dočkat podprsenek, legín a džínů, co tam mám s volnějším břichem, protože to teda jde mnohem rychleji, než předtím :D jinak holky, za mě je zimní miminko super - léto si užijeme s malým pupíčkem a na velká břicha už nebude vedro. Rodila jsem v lednu, tak to můžu posoudit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
26.4.23 12:04

@Lola12 gratuluju :srdce:. No já bych to u mě na malý pupíček neviděla já už těhu legíny na doma vytáhla :lol: Ale jo u prvního to na mě v létě ještě nebylo vidět mám taky ledňáčka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
26.4.23 12:10

@penalda tqky to tak cítím 😂 už jsem si od segry vzala větší džíny a koupila teplakovku abych měla víc prostoru 😂 Ségra s jejím přítelem nechapali že už to na mě je vidět 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.23 12:19

@Lola12 já dělala „kluka“ tak jsem zvědavá co udělal partner 😂. Taky jsem si říkala, že je to vlastně ideální :dance:. A doma i před Vánocemi, tak se vyhneme tomu blázinci všude 🤗.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
26.4.23 12:29

@Kulich6 A počítala jsi to podle poslední menstruace, nebo podle styku, kdy došlo k oplodnění? Mně teď kolegyně odsud poradila, abych si dala do aplikace, kdy došlo k oplodnění, a hned mi tam skočil šestý týden (5+4), podle menstruace by to vycházelo na pátý týden (4+5). Takže na první kontrolu bych šla až v devátém týdnu (8+3).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.4.23 12:30

@Lola12 @Kulich6 já bych chtěla holčičku když už se k nám to miminko vydalo mám doma tři kluky a jednu holku takže bych chtěla trochu tu klučičí banku rozbít ať je to trochu vyrovnané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.4.23 12:40

Ahoj holky, nejakou dobu jsem se odmlcela..myslim ze mi budete jrcute nektere rozumet. Chut ted nemam vubec do niceho a vubec na nic :zed: Z vecnyho zaludku na vode a unavy mam naladu celkem na prd a zatim si to teda moc neuzivam :lol: Doufam ze uz to bude brzy lepsi!
Dneska me ceka druha kontrola na gynde a na zaklade toho jaky tyden potvrdi (doufam 🙏) se objednam na krev+prvotrimestralni screening :dance:
Holky, vsem co to mate podobne, posilam silu a drzim palce nam vsem at je vse v poradku a uz je nam dobre! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.23 12:40

@frauhofman počítala jsem podle poslední menstruace, podle styku nevím jak bych počítala, stykovali :lol: jsme každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.23 12:42

@lovean už se těším až tu budeme říkat co nosíme v bříšku :D. Já dala na rady na kluka :lol:. Prostě jsem si řekla, že zkusím vše 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.4.23 12:43

@penalda taky to na malý pupicek nevidím. Už teď jsem nafoukla pomalu jak v 6mesici 🤣 tak snad to nepůjde dal takovýmto tempem 🤣 v práci se to snažím skrývat, ale beztak to uz tuší 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
26.4.23 13:06

@Kulich6 @Mera16 uvidíme, snad jo :hug:
Já testovala taky ob den. Poslední test jsem dělala pátek před pondělní návštěvou gyndy :D to už byla čárka silnější než kontrolní :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.4.23 13:08

@Garza mě přestaly bolet dneska. Ale neprisuzuju to ničemu špatnému. Tablety do myčky mi furt voní jako žvýkačka :lol: :D :lol: Bude to určitě vše v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
26.4.23 13:09

@gemini1313 u mě tqky. Ví to jen moje vedoucí a ostatní si šeptají. Ale tady je to taková velká drbarna tak si z toho dělám srandu že věděli ještě dřív jak já že jsem těhotná 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.4.23 13:11

@Lola12 když jsem čekala staršího, tak jsem někdy od 10tt musela nosit těhotenské kalhoty, teď žádné změny. Spíš utahuju šňůrky u tepláku, protože jsou mi volnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí