Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky co tak vaříte? U mě většinou jídlo končí v koši nebo to chudáci kluci jedí týden. Uvařím a pak zjistím, že mi to nechutná nebo i smrdí.
Tak já dnes 7+1 a srdíčko krásně bije, termín porodu 12.12. Vychází mi to přesně podle vypočítané ovulace, zplození proběhlo 3 dny předtím, takže to určitě bude zase holka
a je mi teda mnohem hůř od žaludku než v prvním těhotenství a o víkendu vytáhnu krabici s těhotenským oblečením a už se nemůžu dočkat podprsenek, legín a džínů, co tam mám s volnějším břichem, protože to teda jde mnohem rychleji, než předtím
jinak holky, za mě je zimní miminko super - léto si užijeme s malým pupíčkem a na velká břicha už nebude vedro. Rodila jsem v lednu, tak to můžu posoudit ![]()
@Lola12 gratuluju
. No já bych to u mě na malý pupíček neviděla já už těhu legíny na doma vytáhla
Ale jo u prvního to na mě v létě ještě nebylo vidět mám taky ledňáčka. ![]()
@penalda tqky to tak cítím 😂 už jsem si od segry vzala větší džíny a koupila teplakovku abych měla víc prostoru 😂 Ségra s jejím přítelem nechapali že už to na mě je vidět 😂
@Lola12 já dělala „kluka“ tak jsem zvědavá co udělal partner 😂. Taky jsem si říkala, že je to vlastně ideální
. A doma i před Vánocemi, tak se vyhneme tomu blázinci všude 🤗.
@Kulich6 A počítala jsi to podle poslední menstruace, nebo podle styku, kdy došlo k oplodnění? Mně teď kolegyně odsud poradila, abych si dala do aplikace, kdy došlo k oplodnění, a hned mi tam skočil šestý týden (5+4), podle menstruace by to vycházelo na pátý týden (4+5). Takže na první kontrolu bych šla až v devátém týdnu (8+3).
@Lola12 @Kulich6 já bych chtěla holčičku když už se k nám to miminko vydalo mám doma tři kluky a jednu holku takže bych chtěla trochu tu klučičí banku rozbít ať je to trochu vyrovnané
Ahoj holky, nejakou dobu jsem se odmlcela..myslim ze mi budete jrcute nektere rozumet. Chut ted nemam vubec do niceho a vubec na nic
Z vecnyho zaludku na vode a unavy mam naladu celkem na prd a zatim si to teda moc neuzivam
Doufam ze uz to bude brzy lepsi!
Dneska me ceka druha kontrola na gynde a na zaklade toho jaky tyden potvrdi (doufam 🙏) se objednam na krev+prvotrimestralni screening ![]()
Holky, vsem co to mate podobne, posilam silu a drzim palce nam vsem at je vse v poradku a uz je nam dobre! ![]()
@frauhofman počítala jsem podle poslední menstruace, podle styku nevím jak bych počítala, stykovali
jsme každý den ![]()
@lovean už se těším až tu budeme říkat co nosíme v bříšku
. Já dala na rady na kluka
. Prostě jsem si řekla, že zkusím vše 😂
@penalda taky to na malý pupicek nevidím. Už teď jsem nafoukla pomalu jak v 6mesici 🤣 tak snad to nepůjde dal takovýmto tempem 🤣 v práci se to snažím skrývat, ale beztak to uz tuší 😃
@Kulich6 @Mera16 uvidíme, snad jo ![]()
Já testovala taky ob den. Poslední test jsem dělala pátek před pondělní návštěvou gyndy
to už byla čárka silnější než kontrolní
![]()
@Garza mě přestaly bolet dneska. Ale neprisuzuju to ničemu špatnému. Tablety do myčky mi furt voní jako žvýkačka
Bude to určitě vše v pohodě
@gemini1313 u mě tqky. Ví to jen moje vedoucí a ostatní si šeptají. Ale tady je to taková velká drbarna tak si z toho dělám srandu že věděli ještě dřív jak já že jsem těhotná 😂
@Lola12 když jsem čekala staršího, tak jsem někdy od 10tt musela nosit těhotenské kalhoty, teď žádné změny. Spíš utahuju šňůrky u tepláku, protože jsou mi volnější