TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
27.4.23 13:26

Ahoj holky, má tu někdo zkušenost s těhotenstvím po konizaci čípku?. Před rokem jsem byla na zákroku z důvodu predrakovinoveho nálezu (CIN 3). Jelikož to bylo měsíc před svatbou, kde bylo plno stresu, vše jsem si dělala sama atd. Tak jsem i déle krvacela a déle se vše hojilo. Teď by mělo podle dr být vše v pořádku. Ale budu ráda za zkušenosti 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
27.4.23 13:34

@Kulich6 To by mě zajímalo, jak to řeší vaši muži, jestli vás opečovávají, nebo se chovají normálně? Můj muž to absolutně neřeší. Když mu říkám něco, co jsem se dočetla, tak je vidět, že ho to vůbec nebere. Jsem zvědavá, kdy mu to dojde, jestli po prvním ultrazvuku 🤔. Dneska má přijít na návštěvu tchyně, tak musím schovat těhotenský čaj :D. A jsem zvědavá, jestli jí nebude moje břicho podezřelý, jsem sice tlustá, co mě zná, ale přeci jen je teď ta nafouklost dost extrémní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
27.4.23 13:45

@frauhofman :lol: :lol: :lol: teď jsi mě pobavila 😂. Můj chlap to taky vůbec neřeší, myslím, že do toho konce 1tr to asi nebude řešit, pak snad mu to dojde. Cítím, že se s tím musí trochu „vyrovnat“ 🤗. Snad se s tím vyrovná do porodu 😂 😂. Usmíval se jak sluníčko, když jsem mu řekla, že jsem těhotná, pohled mluvil za vše :srdce:. No já vždy chodila tak, že prsa vyšpulený, břicho zatahle, takže jsem ho teď na ferovku povolila :lol: :lol: :lol:. Ano je to zatím špek, ale říkám, že jsem z toho těhotenství nafouklá :lol: :lol:. Takže nosím volnější věci, abych se necítila se špekem v teplakach blbě :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.4.23 13:53

Tak mě se kontrola zase oddaluje protože po cestě na gyndu se nám porouchalo auto. Zítra tam doktorka není. V pondělí je státní svátek, takže musím čekat až do úterý, to je nekonečné tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.4.23 14:03

@Lusi123 Vidím to podobně, v listopadu mi bude 35, doma mám dceru, teď 2 roky a 2 měsíce, a přijde mi, že tehdá jsem to nějak neřešila, řadu věcí jsem ani nevěděla a celkově jsem byla klidnější 😄 Ale přesně jak píšeš, když vidím z této (a nejen z této) skupinky, co už si tu některé prožily, mám tendenci se více hlídat. A moje druhá kontrola až za 4 týdny, to bude taaaaak dlouhý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.4.23 14:21

@frauhofman @Kulich6 tak to jsem se pobavila taky 😅 můj chlap na to, ze bude podruhé tatinkem rekl: “Coooo?! Já myslel, ze už jsme starý a ze to třeba nepůjde.” 🤣 On se mnou nějak extra neprozival ani první těhotenství, přitom je ten nejlepší táta na světě a malou miluje. Prave proto, co ji všechno dává a jak se mu po ni stýská, když není doma druhé dítě úplně “nepotřeboval” a musí se s tim ještě srovnat 😃

@RenataS88 pravda, s tím věkem člověk víc vidí co všechno se muže stát a víc se o sebe boji….ale všechno bude dobre :srdce:

Příspěvek upraven 27.04.23 v 14:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
27.4.23 14:26

@Potvora22 to mě mrzí, to je hrozne dlouhé čekání, ještě přes prodlouženy víkend. Ale určitě o to víc radosti te pak bude čekat 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
27.4.23 14:41

Když jsem čekala první tak mě ani nenapadlo, že by mohlo být něco špatně. Strach jsem měla poprvé až v 26. TT když jsem ráno objevila krev na papíře. Hned jsem mastila k Dr. naštěstí to byla zřejmě jen prasklá cévka nikde už žádnou krev neobjevili.
O jedenáct let později jsem se už bála od začátku. A taky se hrozně těšila a manžel ještě víc, vyprávěl to každému na potkání miminko bylo u nás téma číslo jedna. Už jsme i sem tam něco koupili. A potom to nedopadlo.
Teď se u nás o tom moc nemluví a nic okolo se neřeší. Jsem v tom těšení hodně opatrná. Příští týden mě čeká další utzv. jestli překonáme tu hranici tak tomu snad začnu pomalu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
27.4.23 14:44

@Potvora22 tak to je teda pech, ale určitě budeš mít za odměnu dobré zprávy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
27.4.23 14:51

@tess2294 kéž bych šla taky tak brzy. Musím čekat do 23.5. :zed: Mě je pořád na blití a dneska cítím i prsa mírně :zed: mám jít na třídní schůzky, tak to snad rozdýchám ve třídě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.4.23 15:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
27.4.23 15:40

Holky, kdyz se tady vsechny tak podporujeme, mela bych na Vas takovy intimnejsi dotaz :oops: jak to mate ted na zacatku tehu se sexem? Ja mam ted v sobe takovy blok, a hned z nekolika duvodu.. za prve mi opravdu neni dobre a furt bych spala, kazdy rychlejsi pohyb me na unavuje 😁 dalsi je ten, ze opravdu ale opravdu nemam vubec chut… za treti, se samozrejmne bojim o miminko.. vim, ze logicky miminku sex neublizi, ale preci jen to je tlak na spodek a tak vubec… tak me zajima jestli to mate nektera stejne… prijde mi ze muz je ze me uz docela na svestku, ale ja moc nevim co s tim😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
27.4.23 15:46

@TerkaS98
Mám to úplně stejně…nemám na to chuť, protože mi je dost zle, prsa mě bolí, ale hlavně se taky bojím…
Navíc si to teď nemůžu vůbec užít, protože jsem pořád dole mokrá a tak prekrvena, že nic necítím…jsem ráda, že je nás vice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
27.4.23 16:01

@TerkaS98 : Také u nás v tomto směru nic není. Vzhledem k tomu, že cesta k miminku nebyla nejsnazší, a jak píšeš, není mi nejlépe, tak na tyto aktivity není ani pomyšlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
27.4.23 16:05

@frauhofman ahojky tak já musím říct že muž o mě pečuje, čekáme první miminko a dělá mi svačinky o víkendu zdravé snídaně, když mi neni dobře uklidí nebo uvaří, a veškeré těžké věci odnosí sám, občas mi z práce doveze i nějakou dobrotu 😂 musim říct že je to moc hezký 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí