Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veru514 bezva! Tak tfuj tfuj 🙂 ze kdy máš poslední test? A na krvi jsi byla?
@Pepito1 poslední test dnes. Poslední ms 17.3., na krvi jsem nebyla zatím jsem objednaná na gyndu a přeju si, aby bylo vše ok
![]()
@Veru514 určitě,člověk musí myslet pozitivně 🙂 a ovulaci/kdy k oplodnění došlo, tusis?
@Pepito1 ovulace někdy kolem 5.-8.4. nevim přesně moc sem to tentokrát zrovna nevnímala a tak to i bývá, člověk začne přemýšlet nad jinýma věcma.. stěhování, výpověď v práci a najednou //
pořád tomu nemůžu uvěřit. Jak to máš ty? ![]()
@Veru514 my za sebou máme snažení přes rok a půl, už jsme to začali řešit v car, ale úvodní vyšetření ok, tak mi hlídal doktor ovulaci a dál ovitrelle, aby se spustila, při druhém takovém pokusu se zadařilo 🙂 tuk ťuk… Taky tomu úplně nemůžeme uvěřit a bereme to dost s pokorou a rezervou, nicméně pozitivně 🤗 jinak já měla poslední ms 19.3. a ovulace 31.3. ![]()
Tyjo, tak v tvém případě to vypadá vše zlé, pro něco dobré 🙂 jak dlouho už chcete miminko?
@Pepito1 právě že musím říct, že jsme měli veliký štěstí. HA jsem brala několik let, přestala brát v říjnu minulý rok a nechali jsme tomu volný průběh, musím říct, že pár měsíců jsem se testovala jak zběsilá i když jsem měla jen denní zpoždění a pak byla trochu zklamaná
ale nic hrozného, říkala jsem si, kolik je párů, že to nejde x let. A teď právě když jsem to nějak vypustila to šlo hned zrovna ve chvíli, kdy jsme to oba čekali nejmíň
držím ti moc palce
![]()
@Pepito1 zatím bolest v podbřišku jako před nebo při ms, trochu nechutenství k jídlu musím říct a šílená únava, spala bych furt, měla bych si kvůli tomu spánku vzít dovolenou v práci
ale říkám si bude hůř to je jen začátek
jak si na tom ty?
@Garza postižený dobrý on je tam spokojený a v týdnu je tam na internátu má tam svoje kamarády pak mám ještě dceru 3 roky a syn poslední bude mít 14 měsíců takže ano mám toho dost a páté miminko v plánu nebylo ale nejsem úplně stavěná na potraty takže to tak má být ale po porodu jdu na podvázání vajíčků
@Veru514 ahojky,moc gratuluju a koukám, že jsme na tom termínově dost podobně. Ja poslední MS 21. brězna, cykly mám 32-34 dní. Ovulace byla 5. dubna a na kontrolu jdu 11. května ![]()
@Veru514 tak pak dej po kontrole určitě vědět. Ja doufam, že už na UTZ půjde vidět srdíčko ![]()
@culinka123 dám vědět a také na tebe budu myslet
máš nějaké příznaky?
@Veru514 zatím nic extra! ![]()
prsa mě ještě tentokrat moc nebolí, jen mě občas svedi a pnou bradavky. Občas mě bolí v podbrisku.. dnes jsem v práci měla extrémní stres, tak mě bolelo více ![]()
Jsem unavena, takže přijdu z práce a většinou dvě hodiny spim. A na večer je mi nevolno, pořad dokola říhám, ale nezvravcim. Co ty?