TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
29.4.23 10:08

@Holula koupila jsem si bezkofeinové kapsle do Nespresso 8o ale moc na to chuť nemám. Před těhu jsem pila 2-3 kávy denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.4.23 10:14

@Holula já si dávám tak 1× denně rozpustné. Ale už mám koupené Caro, tak na to pomalu budu přecházet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.4.23 10:20

@Anet92 @culinka123 já právě pila 2 espressa denně, ale nějak mě teď úplně přešla chuť. Občas mám nutkání kvůli té vůni, ale jednou jsem si ho udělala a nechutnalo mi. Piju teď hlavně Rooibos caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.4.23 10:25

@Holula divala jsem se a podle appky mi vychází stejný TP jak tobě :dance: :srdce:
Robios čaj mě hrozne smrdí, mas tip na nějaký dobrý? :roll: :roll:. Piju matovy a koprivovy čaj :oops: :oops: jinak mám teda strach pit i ovocné čaje kvůli ibišku, který je úplně všude.. ale vím, že nějaké kamarádky ibišek vůbec neřesily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
29.4.23 10:31

Ja si kavu davam, jeden salek denne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.4.23 10:33

@culinka123 fakt? 😍 😍 tak snad to tam dotáhneme. 👍 ☺️ :wink: Heleť nemám. Taky nevím co pít.. Šípek? Te kopřivy bych se taky docela bála. Není to detoxikační? U nás ve městě je obchod se zdravou výživou a tam prodávají čaje ovocné bez ibišku. Vím, že tam známá kvůli tomu chodila. :wink: Že ti smrdí Rooibos je taky masakr. Fascinující, jak to má každá úplně jinak. :lol: Co ještě nesneseš? Já jdu teď po 3 hodinách snídat. Šla jsem dokonce i do obchodu, protože mi doma nic nevonělo a cestou zpět jsem dostala chuť na vajíčka (ty mám doma mimochodem) 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.4.23 10:34

@Blangie a kávu jako že espresso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483

@mksv Dobry napad s pruzkumem 👍🏻 ale ty cisla me opravdu zarazi 🥵

Kdyz uz jsme u tohoto tematu, mely jste holky at uz pri potratu nebo pri ZT nejake priznaky? (Krvaceni apod.?) a v kolikatem tt to u Vas probehlo? Samozrejmne odpovidejte jen pokud se na to citite :hug: :*

Příspěvek upraven 29.04.23 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813

@culinka123 Já roibos taky úplně nemusím, ale v tomhle čaji je a chutná mi.
Jinak piju normálně i černý čaj (ráno a slabší), kafe jsem měla ráda, ale teď na něj moc chuť nemám. Vždycky si namelu zrnkovou kávu v mlýnku, vezmu si to k počítači a čichám to :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
29.4.23 10:42

@TerkaS98 Já jsem měla biochemko úplně někdy z kraje, clearblue mi ukazoval 1-2 týdny, začala jsem špinit, až jako krvácet, hodně světlá krev bez cucků. Měla jsem dost silné nevolnosti a pocit slabosti a malátnosti, až jako na omdlení. Do toho pobolívání v podbřišku jako při začátku menstruace. Pak to nějak ustalo a za pár dnů přišla klasická menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
29.4.23 10:46

@Holula já si jednou za čas dam buď latte alebo chai latte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.23 10:47

@TerkaS98 ja jsem při ZT vůbec nekrvácela a paradoxně jsem měla silnější těhu příznaky jak teď :?.. Zvětšovaly se mi plodové obaly (takže mi z krve rostlo Hcg i pekne) ale embryoko se zastavilo. Poznala jsem to jen kvůli ultrazvuku :nevim:. Šla jsem na revizi v 10 týdnu ale růst se zastavil už 8 týden..
Ale víš co, tohle je nejhorší číst a stresovat se tím … většinou tomu proste nejde nijak zabránit a neovlivníš to. Musíš věřit tomu, ze teď mas určitě zdravé miminko a bude všechno v pořádku :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
199
29.4.23 10:49

@TerkaS98 šla jsem tenkrát na gyn. hned po zjištění. Doktorka to tak chtěla kvůli případnému mimoděložnímu t. Řekla mi už tehdy že je to hrozně malé a že se jí to moc nezdá. Mohl to bych nějaký 5tt. Vzali mi krev. HCG bylo v normě. Byla jsem objednaná za týden. Za týden konstatovala, že tam není žádný posun. Z krve HCG klesalo. Řekla, že je to ZT a že mám jít druhý den do nemocnice na kyretáž. Totálně jsem se sesunula. Druhý den jsem byla tak v hajzlu, že jsem měla i teplotu. V nemocnici mi řekli, že pokud nepřestanu plakat..nespadne mi teplota a nebudu moc na výkon. Doktorka která mi dělala ultrazvuk řekla, že je to opravdu malinkaté a že zavolá primáře. Ten přišel a řekl, že podle velikosti by byla kyretáž větší paseka než zkusit počkat. Poslali mě domů, ze budeme týden čekat a uvidí se, jestli to neodejde samo. Já šla přes lékárnu. Koupila maliník čaj a ibuprofen a šla domů nahřívat. Sedla jsem do horké vany a za 4 dny jsem potratila doma v klidu. 🙏 Za týden kontrola potvrdila úplně čisté prostředí a řekli, že se můžeme dál snažit. Je to už 2 roky. A ptáš se na příznaky? To že jsem měla v sobě něco co se nevyvíjí bych nepoznala. Prsa mě tedy nebolela, měla jsem pořád výtok a k nevolnostem nedošlo. Potrat jsou silné křeče v intervalech a silná hrudkovitá menstruace. Alespoň tedy u mě takhle 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
29.4.23 10:54

@TerkaS98 ale jak píše anonymní.. Nestresuj se. Nejlíp se mají ty, co nic nečtou a neřeší. Dnešní doba je vážně horší než lepší v tomhle. Jsi prostě těhotná a budeš brzo maminka :srdce: Raduj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.4.23 10:56

@Holula mně sestřičky na gyndě řekly, že kopřivový čaj obsahuje hodně železa, hořčíku a vápníku a je jedním z nejlepších zdrojů důležitých látek a minerálů pro těhu maminky. 8o ale nevím. Přijdu si jak už psychopatka :D včera jsem si v kavárně objednala levandulovou limonádu a pak jsem došla na to, že ta úplně vhodná teda není. Tak já fakt nevím, jestli studovat složení všeho a vyhledávat si … a nebo se řídit selským rozumem a v normálním množství si dopřát cokoliv na co budu mít chuť 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí