TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
29.4.23 16:44

Holky má tady některá z vás taky špatné sny? Mě se noc co noc zda o tom že mě manzel podvadi. Jsou to fakt živý sny. Dnes jsem kvůli tomu už ani nespala. Pokud to bude takto pokračovat tak se z toho zvoknu. Už jsem na něho kvůli snům i nepříjemná. Protože poslední dobou sex moc nebyl (ano děti byly furt vzhůru, ale ani se o nic nepokusil, a ani žádný normální dotek, že by mě objal nebo něco prostě není) a když teď odjížděl za rodinou tak mi nedal ani pusu. A ve mě to prostě šrotuje, že co tam asi dělá, a atd. Už teď si přijdu zralá na Bohnice. Navíc ho ani včera nebo dnes nezajímalo jak se s dětma máme. Prostě jako bychom neexistovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
29.4.23 16:48

@Potvora22 Pravděpodobně se tě nechce ptát, jak se máte, protože má strach, že mu ve své blbé náladě akorát něco odsekneš. :D Všechno bude určitě ok, jsou to hormony. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.4.23 17:03

@TerkaTA ale aby se nezeptal ani na nemocnou dceru, kvůli které jsem s ostatními dětmi zůstala doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
29.4.23 19:35

Tyvole mne je proste celodenně tak spatne ze už se mi chce brecet a nedokážu si představit tohle žít ještě dalších pět tydnu třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
29.4.23 19:58

@Potvora22 No, to musíš vědět ty, jestli je možný, že je takovej trouba a nedochází mu to. :D Ale tak asi si říká, že kdyby bylo něco špatně, tak mu to řekneš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.4.23 19:59

Holky zdravím vás, také to vypadá na začátek prosince. Mám za sebou vloni mimoděložni těhotenství a jeden samovolný potrat, tak se teď modlím ať je vše ok. Ale vypadá to, že ano, miminko se dle utz vyvíji ukázkově jak má. A také je mi ukázkově špatně. Už z toho nemůžu, nemůžu pracovat ani se pořádně starat o rodinu. Jen ležim a zvracim. Za 10dní máme letět na dovolenou, už se s ni ale loučim. No hlavně ať je mimi v pořádku a tyhle šílený příznaky jsou pryč🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
29.4.23 19:59

@mksv Tak pět týdnů dobrých, znám takový, co blily celých osm měsíců. :) :D Ale taky to za dva dny může být dobrý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.4.23 20:08

@mksv jsem na tom stejně. 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.4.23 20:08

@mksv ty jo.. a nemůže to být i podpořeno tím utrogestanem? :zed: já mám od čtvrtka taky nasazeno a je mi po něm dost šoufl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
29.4.23 20:10

@culinka123 už jsem snížila na 600mg tak uvidím. Doktorka říkala ze kdybych nějak nekontrolovatelně zvracela a bylo mi na umření tak ze mužu snížit až na 200mg ale to se nedeje a věřím ze dit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.4.23 20:13

@mksv já zavádím 400 mg večer 8o, ale i po minule zkušenosti s užíváním mužů říct, ze to teda těhu příznaky poradně podporuje :think: na večer mi bylo vždy příšerně, nejvic po sprse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.4.23 20:21

@mksv a bereš preventivně? Nebo máš zjištěné nízké hladiny progesteronu? Já mám nasazeno jen na udržení preventivně kvůli předchozímu ZP na udržení těhotenství. Doktor říkal, že nemůže mimi ublížit i pokud mám hladiny OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
29.4.23 20:43

@culinka123 mám po biochemku a zamlklym takže preventivně. Mám předepsaných 400 ráno 400 vecer, večer 150 anopyrin a 2,5 prendison (všechno v mg). Prednison jsem se rozhodla ze brat nebudu, anopyrin beru 100 protože 150 mi přijde zbytečně moc když nemám žádný trombofilie a ten progesteron teď budu zkoušet 200 a 400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.4.23 20:47

@mksv Tyjooo tak to ti to celkem doktorka ohlídala. Já též mám po biochemickém a zamlklém potratu :(.. ale biochemko můj doktor třeba nepočítá jako vyloženě potrat :nevim:
A váhala jsem jestli vůbec utroš nasazovat :think:. Spíš je to asi pro můj klid. Pocitově :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
29.4.23 21:13

Já jsem taky po ZT a nedostala jsem nic 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie