Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zuzca.K Já jsem taky po ZT v dalším těhotenství žádný utrogestan nedostala, ani nic jiného, jestli to myslíš takhle. ![]()
@TerkaTA přesně tak to myslim 👀 ale zas musim říct že ty těhu příznaky mam v poho 👀
@Zuzca.K Já zatím taky, ale jsem hodně na začátku. A minulé těhotenství jsem první trimestr docela trpěla na nevolnosti i když jsem nic nebrala. ![]()
@TerkaTA už bych se potřebovala posunout v čase 😂 aspoň aby už bylo srdíčko! Dneska na mě tchýně koukala že si nedam žádnej alkohol a tak mě prohlížela že jsem vůbec nevěděla na co se vymluvit 😂 nakonec to vyšlo ale nevim jak dlouho je můžu takhle obalamutit 👀 👀
@Zuzca.K V tomhle mám dobrý, že manžel nemá řidičák, takže nonstop řídím a nikdo mi nenalívá.
Navíc kojím, takže kvůli tomu mi taky nikdo nenalívá. ![]()
@TerkaTA no já mam navíc zítra narozeniny takže to teprv bude křest ohněm 😂 😂
@Zuzca.K Tak to nevím, jestli okecáš. Tak řekni, že máš zánět močáku a antibiotika, na to jsem se vymlouvala já. 😀 A všechno nejlepší, krásné narozeniny. ![]()
@Zuzca.K všechno nejlepší k narozeninám!!❤️ ❤️ určitě se z toho zvládneš vykecat❤️
Dobre ráno 🙃kedy mate v plánu oznámit, ze ste tehule? Po dr? Po prvom trimestru?
@Džejn10 my bychom chtěli, pokud bude srdíčko tak na den matek to bych měla být 8 týden 👀 😊 ale pouze rodině, jinak až po 1tr.
@Džejn10 já oznámila rodině po první kontrole. Zbytek se to dozví tak nějak až si na to spis přijdou samy😁
@Džejn10 Ahojky, rodine oznameno hned po testovani, v praci po potvrzeni tt lekarem, a zbytku sveta to rekneme po screeningu 😁 🙏🏻
Ahoj holky, napadlo mě se ve Vaši skupince zkusit zeptat, jestli během těhotenství neřešíte, jak je to s barvením vlasů (šetrný přeliv v salónu) v těhotenství v prvním trimestru?
Děkuji za odpověď