TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
858
30.4.23 08:46

U nás to vie zatial len manžel, dcera (12rokov)no neskače radostou 🙈 😬 a este 2 holky s práce, kosmetička a dve kamaratky 🙈 ale teda dnes ideme na obed k tchýni a rada by som to už povedala🙈 ale manžel este nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
30.4.23 09:00

@Džejn10 U nás to bude asi na etapy. Kámoškám to říkám tak nějak postupně od zjištění těhotenství, nemám žádnou partu, kde bych to oznamovala hromadně. A když se něco po…, tak to budu chtít sdílet s nimi. Z rodiny mám už jen mamku a babičku (mámu od táty). Mamce bych to chtěla říct po prvním ultrazvuku (to budu na začátku 3. měsíce), ale asi záleží na mém aktuálním rozpoložení, protože až jí to řeknu, tak to bude vědět celý důchoďák, což asi úplně nechci. Ale možná mamce křivdím 🤔. Babičce to řeknu asi až to bude fakt vidět, protože ta to taky rozkecá všude. A manželovým rodičům? To nechám na manželovi, ale jak ho znám, tak to bude chtít utajit co nejdýl (možná do porodu :D). No a pak máme sousedku, která je ve věku našich rodičů a je jak naše máma, často k nám chodí na pokec, dělí se s náma o to, co uvaří, hlídá nám kočku. A jelikož je to velká sportovkyně, tak je mírně zaujatá proti tlustým lidem, už jsem jí v minulosti říkala, že mi tyhle řeči nejsou příjemný, protože s váhou dlouhodobě bojuju, tak se trochu zklidnila… ale vidím to na to, že až mi poroste břicho, tak se neudrží a něco poznamená a já jí řeknu, že mi ještě pár měsíců to břicho poroste :D. Ale je možný, že si dřív všimne těhotenského čaje v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.4.23 09:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky, napadlo mě se ve Vaši skupince zkusit zeptat, jestli během těhotenství neřešíte, jak je to s barvením vlasů (šetrný přeliv v salónu) v těhotenství v prvním trimestru? :dance: Děkuji za odpověď

Ahoj, já jsem se na to ptala svého dr. a ten říkal, že je to ok, jen se mám zeptat kadeřnice, jestli má šetrné barvy. Což už dneska má snad každá pořádná. Byla jsem v pondělí na melír a vše ok. Ale teda vyžádala jsem si otevřené okno, aby tam byl čerstvý vzduch a stejně mi bylo trošku blbě z toho sezení, než mi ten melír napatlala (trvalo to přes hodinu). 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
30.4.23 09:24

@Džejn10 Ahoj, tím, že jsme podstupovali IVF, o kterém vědělo pár nejbližších kamarádů, tak ti to zároveň už ví tak nějak od začátku (asi 6 lidí). Plus moji rodiče a personalistka v práci. :wink: Jinak budu určitě čekat až po prvním screeningu, jak s kamarády, tak s rodiči manžela (jsou fajn, ale nemáme zas až tak blízký vztah, že bych jim to potřebovala hned hlásit). No a v práci to chci tajit určitě do léta, když to půjde a nebude to na mně vidět. Pracuju stejně převážně z domu. A vím, že šéfka nebude mít radost, moje pozice je dost důležitá a asi bude těžko hledat náhradu… což ale upřímně řečeno neřeším. Já už tam toho mám tak plný zuby, že jsem na mateřskou čekala jak na boží smilování. 🙈 A teď, když se něco s*re nebo je problém, tak totálně vypouštím, protože už to mám “za pár”. 😃 Svoji práci samozřejmě neflákám, myslím spíš ty žabomyší války kolem. 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
30.4.23 09:33

My jsme to teda moji strane rodiny rekli skoro hned, 3 fakt dobrym kamaradkam taky a pritelove rodine po kontrole u dr.

Jeste abych odpovedela na predchozi dotaz, byla jsem mimo internet a procitala jsem to zpetne.
Je mi 25, v cervenci bude 26 a bydlime v mensi vesnici u Nachoda v Kralovehradeckem kraji :)
Tehotenstvi je prvni.

Jak jste řešili piti kavy, tak ja si davam jedno cappuccino z kavovaru rano. Odpoledne chut nemam a kdyz, tak jsem si koupila v plechovce Kavicku a Meltu, tak kdyby prisla chut, dam si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.4.23 09:36

Ok..dnešek stojí za to. Vzala mě migréna od krční páteře, chce se mi zvracet a nemám vůbec vůli žít 😂 🙈 Odpoledne má přijet mamka se sestrou. Chtěla jsem to tajit do konce 1. trimestru. No nevím 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
30.4.23 09:43

@Holula
Me pomaha nahrat si polstarek s ryzi treba, nebo jestli mas neco takovyho (ja to vyuzivala pri bolestech pri ms) a lehnout si a mit to na krcni pateri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.4.23 09:57

@ms97 děkuji zkusím ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.4.23 09:57

@Holula ty pises o me ne? Ja jsem v uplne stejnym stavu, kdyby mi nekdo rekl, ze me streli do hlavy, tak se vubec nebranim😂 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
30.4.23 10:05

@Džejn10

Rodinám oboum jsme to řekli po první kontrole kdy bylo potvrzené ze je těhotenství tam kde má být 🙏🏼

Kamarádkám to říkám postupně, hlavně z důvodu ze mě v půlce května deka rozlucka se svobodou a jelikož jsem říkala ze chci spis aktivni (motokáry, paintball, atd) tak jim to potřebuji říct st ví proč už to nejde 😃 jinak bych asi pockala do screeningu.

V práci jsem to řekla šéfové protože jsem nastoupila na rizikové. Moje sefova je dost toxická takže mě vlastně totálně seřvala co si dovoluju otěhotnět atd. Jsem rada ze už tam nejsem 😃 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.4.23 10:15

@TerkaS98 viď? A tohle děláme dobrovolně 🙈?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
30.4.23 10:22

A mne je dnes lip a místo toho abych byla rada tak mě napadá jestli to není spatne a neodeznivaj mi příznaky 🥲 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
30.4.23 10:25

@Mishell498 to mas teda peknu semetriku 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
30.4.23 10:27

@frauhofman Dakujem za odpoved.. ked som v únoru SP tak som bola rada, ze nato niesom sama práve a bola som rada, ze zo nedusim v sebe a mozem sa s niekym o tom bavit.. manžel si mylsel, ze má to trápí ked sa o tom niekto somnou bavil ale mne to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
30.4.23 10:44

@Džejn10 Já jsem takhle zjistila, že dvě kámošky potratily, než se jim narodilo zdravé dítě. To je věc, kterou člověk na Facebook nedává, takže si třeba myslíš, že jim to vyšlo napoprvé apod. a jen ty máš smůlu. Ale když jsem jim psala o svých obavách, že jsem měla biochemko, a tak se ještě moc neraduju, tak mě právě uklidňovaly, že ony taky měly a pak to bylo už v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí