TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1729
1.5.23 07:37

@katka-365 Ahoj, vítej a gratuluji :srdce: Určitě bude vše ok.

Holky, co berete za vitaminy? U prvního jsem si kupovala zvlášť Omegu 3 a nějaké vit. z Dr. Maxe (ne protlačovaný Pregnafolin apod).

Teď zatím beru jen kys. listovou a Spirulinu a Vitamarin od Energy. Ale přemýšlím, jestli to není málo…? Jsem 5+5. Co berete vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
1.5.23 07:41

Jinak si ještě musím postěžovat, syn přitáhl ze školky nějakej moribundus, smrkal, chrchlal.. samozřejmě jsem to chytla :think: Ne nic extra, mám trochu rýmu a bolí mě krk, ale TAK MOC mě to se*e! :D Beru Stopkašel pro děti a už jsem si musela stříknout dětský Olynth :roll: mám hrůzu, aby se to nerozjelo v něco horšího.

Tak jsem si postěžovala :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
1.5.23 07:45

@1Hani děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
1.5.23 07:55

@Brbra Já zatím jen listovku, ale už jsem si přes net objednala Femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
1.5.23 08:03

@Brbra já beru femibion a jsem s nim spoko. Hodně se mi po něm zlepšila únava. I když před týdnem mi začalo být zle takže ta únava se najde jidne..😁 ale za mě femibion naprostá spokojenost a sestřenice ho brala taky a taky říkala že spokojenost❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
1.5.23 08:20

Já beru femibion ale teď jsem dva dny vynechala protože mám pocit ze je mi po něm víc zle. Zítra proberu s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
1.5.23 08:48

@katka-365 : Moc držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
1.5.23 08:57

@Kajiii434 děkuji, zatím se fakt bojím, ale nesmím pořád tolik stresovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
1.5.23 08:59

@Brbra já beru Verru plodnost a těhotenství a od nich jsem začala ještě brát probiotika pro těhotné (potlačuje nevolnost :srdce: ) a omegu pro těhotné. K té Verra doplňuji ještě aktivní kyselinu listovou dalších 400. Ale není potřeba v samotných vitamínech je :srdce: dostatečné množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
1.5.23 09:04

Díky za tipy, mrknu asi na ten Femibion :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.5.23 09:30

@mksv Taky jdu zítra..ale vůbec nevím jak k té doktorce dojdu. Je mi příšerně zle. :? Teď jsem si dala lízátko a bylo mi dobře 10 minut. Mám pořád řidší stolici a fakt hroznou nechuť. 🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
1.5.23 09:53

Také beru Femibion ale už půl roku předtím 4 roky pregnafolin na střídačku s kyselinou a Fertipronou 😊 jinak já dneska chytla takovou hroznou křeč do břicha, že mě to uplně vyděsilo jaká to byla bolest trvalo to asi 3 minuty a už dobrý, myslíte že je to tím roztahovaním dělohy? 👀 jsem z toho trochu vyděšená ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
1.5.23 10:09

@Holula též se toho trochu děsím, jdu na 7.45 na odběry a pak utz takže mezi tím se tam mám ještě najíst, ale nevím jestli něco zvladnu jak budu nervozni 🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
1.5.23 10:10

@Zuzca.K věřím ze ano, taky mě jednou chytla silena bolest, ale snad je všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
1.5.23 10:14

@mksv @Holula holky tak napište jak jste zítra dopadly! :srdce: já vám to závidím :kytka: já jdu na první kontrolu až 11. Května :zed:
Určitě vše dobře dopadne!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky