Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katka-365 Ahoj, vítej a gratuluji
Určitě bude vše ok.
Holky, co berete za vitaminy? U prvního jsem si kupovala zvlášť Omegu 3 a nějaké vit. z Dr. Maxe (ne protlačovaný Pregnafolin apod).
Teď zatím beru jen kys. listovou a Spirulinu a Vitamarin od Energy. Ale přemýšlím, jestli to není málo…? Jsem 5+5. Co berete vy? ![]()
Jinak si ještě musím postěžovat, syn přitáhl ze školky nějakej moribundus, smrkal, chrchlal.. samozřejmě jsem to chytla
Ne nic extra, mám trochu rýmu a bolí mě krk, ale TAK MOC mě to se*e!
Beru Stopkašel pro děti a už jsem si musela stříknout dětský Olynth
mám hrůzu, aby se to nerozjelo v něco horšího.
Tak jsem si postěžovala
![]()
@Brbra Já zatím jen listovku, ale už jsem si přes net objednala Femibion.
@Brbra já beru femibion a jsem s nim spoko. Hodně se mi po něm zlepšila únava. I když před týdnem mi začalo být zle takže ta únava se najde jidne..😁 ale za mě femibion naprostá spokojenost a sestřenice ho brala taky a taky říkala že spokojenost❤️
Já beru femibion ale teď jsem dva dny vynechala protože mám pocit ze je mi po něm víc zle. Zítra proberu s doktorkou.
@Kajiii434 děkuji, zatím se fakt bojím, ale nesmím pořád tolik stresovat ![]()
@Brbra já beru Verru plodnost a těhotenství a od nich jsem začala ještě brát probiotika pro těhotné (potlačuje nevolnost
) a omegu pro těhotné. K té Verra doplňuji ještě aktivní kyselinu listovou dalších 400. Ale není potřeba v samotných vitamínech je
dostatečné množství.
@mksv Taky jdu zítra..ale vůbec nevím jak k té doktorce dojdu. Je mi příšerně zle.
Teď jsem si dala lízátko a bylo mi dobře 10 minut. Mám pořád řidší stolici a fakt hroznou nechuť. 🤢
Také beru Femibion ale už půl roku předtím 4 roky pregnafolin na střídačku s kyselinou a Fertipronou 😊 jinak já dneska chytla takovou hroznou křeč do břicha, že mě to uplně vyděsilo jaká to byla bolest trvalo to asi 3 minuty a už dobrý, myslíte že je to tím roztahovaním dělohy? 👀 jsem z toho trochu vyděšená ☹️
@Holula též se toho trochu děsím, jdu na 7.45 na odběry a pak utz takže mezi tím se tam mám ještě najíst, ale nevím jestli něco zvladnu jak budu nervozni 🤯
@Zuzca.K věřím ze ano, taky mě jednou chytla silena bolest, ale snad je všechno v pořádku
@mksv @Holula holky tak napište jak jste zítra dopadly!
já vám to závidím
já jdu na první kontrolu až 11. Května ![]()
Určitě vše dobře dopadne!! ![]()