TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
345
2.5.23 11:33

@mksv no, bohužel :(. Začínám byt celkove nějak rozladena z toho gyn pracoviště. Mám tam jít na 1screening a teď koukám, ze ani jeden z těch gynekologu nema certifikaci na screening :/. Takže nemohou mít ani ten software pro přesně určení. Co jsem ale koukala na Středočeský kraj, tak tu certifikaci mají doktoři převážně jen z nemocnic v Praze, takže většina gynekologu ji mít nebude. Tak teď nevím, jestli je oprávněný chtít po te gyn zadanku a objednat se do Prahy, nebo to až moc řeším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
2.5.23 11:42

Tak já mám první kontrolu taky za sebou. 5+6 tt. Srdeční akce byla vidět :srdce: Prďolka odpovídá velikostí. 🫶 Další kontrola 8+6 tt. 23.5. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.5.23 11:51

@Holula super, gratuluji, to jsme skoro stejne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
2.5.23 11:59

Ahoj holky chtěla bych se zeptat bolí někoho z vás břicho? Nemyslím podbřišek, ale opravdu břicho. Snad už měsíc, když vstanu tak mám bolesti břicha, někdy to na chvíli poleví, ale jinak mě bolí v podstatě furt, ani nemusím jist a už cítím, že mě zase pobolívá, není to nějaká šílená bolest, ale ani nic příjemného teda.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
2.5.23 12:01

@Banila za mě určitě neresis zbytečně. Jedna se o tvoje vysněné miminko a je jasné že chces mít vše v topu. Já taky budu volat na jinou gynekologie protože vím že moje gynekologa je strašná a zanedbala u půlky města dost důležité věci. Takže půjdu proste jinam. Teď nejde úplně tak o nás jako o to malé. A pokud mas jakékoliv pochybnosti určitě pohádek o žádanku a utikej k někomu komu budeš víc věřit..❤️

Jinak holky, dva týdny nakonec docela utekly a já mám zítra druhou kontrolu. Jsem strašně nervózní zda bude vše v pořádku. Tak dam zítra vědět a držím palečky všem co mají kontroly dnes a tento týden.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.5.23 12:02

Tak holky konečně mám kontrolní ultrazvuk zasebou. Podle ms bych měla být 8+2 dle ultrazvuku jsem 7+3. Už bylo vidět i srdíčko, fotku mám taky. Dostala jsem žádanky na 1.sreening a do trombocentra kvůli leidenske mutací aby mě opět pohlídali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
2.5.23 12:03

@Cahova.an Me ano. Obcas me boli vajecniky, obcas v oblasti zaludku, a obcas cely pupek jak kdybych mela tydenni zacpu, pritom mam prujmy 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.5.23 12:06

@TerkaS98 mne nejčastěji píchá pravý vaječník. To je bolest vždy chvilková a musím ji občas rozdýchat a pak mě bolívá kolem pupiku😨taková zvláštní bolest. Taky mě to vždy vyděsí, ale bolest vždy po chvíli odezní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
2.5.23 12:13

Já to mám fakt totiž celkem dlouhodobě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
2.5.23 12:21

Ahoj 🙃 🔝Gratulujem vsetkym ktory maju kontrolu za sebou ❤️ a vsetkym to dopadlo dobre. Já idem za tyzden a to by som mala byt 6+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
2.5.23 12:29

@1Hani Já jdu třeba na první kontrolu až 23.5., takže neboj, nebudeš poslední, kdo se bude radovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
2.5.23 12:37

Holky co mate za sebou už první kontroly, jdete někdo na další taky až po 4 tydnech? Přijde mi ze všichni píšete 2-3 týdny a já snad budu čekat nejdyl 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
2.5.23 12:39

@katka-365 Taky v úterý 16.? Já jsem objednaná už od minulého týdne, takže týden čekání mám za sebou a šlo to. Chce to mít nějaké aktivity a netrávit veškerý čas jen sledováním svého těhotenství a pročítaním diskuzí - což je přesně můj případ 😂. Ale vždycky když jsem se zaměřila na něco jiného, tak ten čas jakoby poskočil kupředu :D. Teď se těším, že je krátký pracovní týden a v pátek mám sraz s kámoškou, víkend asi proválím u seriálu, protože manžel bude na akci s kamarády, pak to další úterý jdu jako doprovod k doktorce s mamkou, ve čtvrtek na nehty, pak zase víkend a pak už bude konečně to úterý 🙏. Mluvila jsem o tom i s terapeutkou a vymyslela jsem si na sebe takový úkol, že když se mi nebude chtít do nějaké aktivity (čtení knihy, koukání na seriál, dělání něčeho do práce, domácí práce), tak to mám zkusit aspoň na pět minut a dát tomu šanci. A je fakt, že většinou u toho vydržím a zabaví mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.5.23 12:42

@TerkaTA :lol: Taky dlouhá doba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
2.5.23 12:44

@mksv V prvním těhotenství jsem chodila po měsíci. ;) Až myslím od půlky osmého měsíce po dvou týdnech. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí