TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
1.5.23 17:34

@eja12 pane jo! Bylo to vidět už takhle brzo, na první kontrole? Kdy jste ji měla? :oops: jako do teď jsem si to nepripoustela, navíc testy mi tolik nesilily, ale teď mi dáváte cervicka…měla jsi brzo hodně pozitivní testy?

Příspěvek upraven 01.05.23 v 17:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
1.5.23 17:43

@mksv My mame v rodine dvojcata hned nekolikrat, a moje maminka byla 3× tehotna a 3× cekala dvojcata.. ale jedno vzdy do 2tr potratila..
Ale me se to snad netyka, byla by slyset na kontrole dve srdicka ne? 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
1.5.23 17:49

@TerkaS98 ja uz četla příběhy, kdy „cekala“ jen jedno a na další kontrole byly dvě :lol: ale ja teda taky doufám, že je tam jedno jen, kontrola mě teprve čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.5.23 17:57

Gynekoložka viěla 2 embrya se srdíčkem už 6+3. Byla jsem tam kvůli špinění, které mám pořád každý den. Myslím, že se nemusí ani obě udržet. Já bych byla skoro radši jen za 1. Bojím se rizika, už jsem starší a před 2 lety císařský řez. V rodině máme dvojčata na úrovni mých sestřenic a babičky. Hcg mám skoro 300 tisíc a je mi hodně špatně, to z předchozího těhotenství neznàm. Docela trpím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.5.23 17:59

@katka-365 test jsem měla pozitivní už před vynecháním ms a z krve byly hodnoty hcg od začátku vysoké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
1.5.23 18:07

@eja12 teď to zrovna čtu, že co čekají dvojčátka, mají mnohem horší příznaky, velké nevolnosti, zvraceni, únava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.5.23 18:48

@eja12 a 6+3 podle menstruace a nebo podle gynekologa? Oni to totiž počítají trochu jinak..i tedy různé aplikace udávají jiný výpočet. Nevím podle čeho se mám řídit. Třeba těhotenství plus mi ukazuje 5+5 ale od menstruace to je 6+5.

Ty nevolnosti jsou hrozný. Je mi tě líto. Snad bude brzo lépe a i přesto, že dvojčátka jsou náročnější, tak to určitě vše skvělé zvládneš :srdce: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.5.23 18:50

Ted jsem to našla.. Ono začátek poslední menstruace se počítá jako 0+0tt…

Sorry že s tím tady obtěžuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.5.23 19:02

@eja12 Já si říkala, že jsem tu o dvojkách už četla. ;) Gratuluju :kytka: Dneska jsem jich pár viděla a jsou fakt sladký ikdyž to musí být náročné určitě to stojí za to. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.5.23 19:02

Ahoj holky. My jsme po umelem oplodneni a podle apky TP 26.12. Vzdycky jsme si rikali, ze chcem holku a na jare… a ja vzdycky rikala, ze zakon schvalnosti a bude to kluk a na vanoce…. No asi jsem si to sama privolala😅 zitra jdu na prvni UTZ. Strasne se bojim. Mam za sebou jedno biochem. Nemam absolutne zadne priznaky… kdybych nemela pozitivni test, nechapu ze jsem tehotna🤷🏻‍♀️ zitra budu 6+0, tak snad bude vse v poradku. Dam vedet a drzim vsem palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
1.5.23 19:03

První dítko mělo být z dvojčat. Ale nedopadlo to a v 8tt bylo už jen jedno. Je teda pravda, že energií vydá za dva! :lol:
A teď nevím, kontrolu budu mít až 9.5., takže ještě víc jak týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
1.5.23 20:22

Holky, používáte už nějaké oleje na strie? Já teď ve sprše zjistila, ze mám už úplně popraskaná prsa :?. Tak jestli mate nějaký doporučení, co by to aspoň trochu zmírnilo do budoucna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
1.5.23 20:35

@Holula mne to tiez každá app počítá inak 🙈na jednej som 6+1 a na dalších 5+1 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
1.5.23 20:37

@Banila zatím jsem bez příznaků, ale u syna jsem používala meruňkovy olej Renovality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
1.5.23 20:38

@Banila já používám asi 3 týdny Bioil miluju jak voní 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie