TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
1.5.23 20:48

Holky a plánujete některá užívat od GS Mamavit Prefolin? V první tehu jsem brala femibion 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
1.5.23 21:52

Femibion taky beru. Začala jsem ho brát po potratu v březnu a přidala jsem k němu Inositol, ten ale jen do pozitivního testu. Pokud se Femibion bere na lačno, tak může zpusobovat nevolnost. No já ho tak beru s Letroxem 30m před jídlem a v pohodě. Já měla v obou těhotenství křeče z roztahování dělohy a povolování vazů až tak, že mě lámaly v pase a vše bylo ok, ale taky jsem se bála. Spíš jsem měla problémy s nízkým tlakem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
1.5.23 21:55

@eja12 jeee, to je fajn, že dvojky :) Já bych si hodila mašli, ale je to tím, že já už dvě dítka doma mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
2.5.23 07:35

@Garza A našla jsi něco, co ti na ten tlak pomáhalo? Já s tím asi taky budu mít problém, respektive včera to začalo a bojím se, že to bude přetrvávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
2.5.23 07:37

Ahojky holky, chtela jsem se zeptat :think: zacinam dneska 10tt a i kdyz v aplikaci pisou, ze by priznaky mely byt nejsilnejsi, tak me je posledni 2dny dobre 🤷🏼‍♀️ ted jsem 3tydny trpela, a od vcera to ustalo. Myslite, ze to je normalni, nebo muze byt neco spatne? Jakou s tim mame zkusenost? Vim ze hodne holek ani priznaky poradne nema, ale tim, ze mi bylo ted par tydnu fakt blbe mi to prijde divne🤕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
2.5.23 07:44

@TerkaS98 Ahojky Terko, já mám od včerejšího odpoledne taky naprostou ztrátu nevolností a přijde mi, že i pachy mi nevadí. Za2 hodiny mám první kontrolu a jsem totálně hotová. Od 4 od rána nespím. Včera ráno jsem nemohla pomalu vzpřímeně dojít do kuchyně. Žaludek byl jako na vodě a dnes absolutně nic… 🤷‍♀️ Ale pročetla jsem diskuze a nemusí to znamenat vůbec nic. Dva dny může být klid a pak zase masakr. 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
2.5.23 07:45

@TerkaS98 : A ty cítíš, že by mělo být něco špatně? Nebo jsi jen nervózní kvůli příznakům, které teď nemáš? Buď hlavně v klidu. :hug:
Už jen když koukneš na nás, co píšeme tady, tak 100 lidí, 100 různých těhotenství. ;) Někomu je šíleně zle nebo je unavený, sotva ráno otevře oči. A další, nebýt toho, že má na papírku 2 čárky, tak ani neví, že těhotenství probíhá. ;) Mimo to se říká, že ve třetím měsíci se nevolnosti zlepší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.5.23 07:55

@Holula @TerkaS98 holky u prvního jsem proběhla od 7-12tt den co den +20× denne-neprehanim, potom už to bylo jen tak 2× za týden, že jsem měla dny, kdy jsem zvracela a pak 5dni klid…ted jsem 5+4 a zatím mi není vůbec nic, což mě taky znervoznuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
2.5.23 08:17

@TerkaS98 já bych se tím nestresovala❤️ užívej si to, že je ti lépe. A stres ti určitě nepomůže. Buď ráda že nevolnosti teď přešli a můžeš zase žít jako normální člověk. ❤️
Já si stěžovala že příznaky nemám a už týden trpím na nevolnosti. 😁 😁
Určitě je všechno v pořádku a nic to neznamená ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
2.5.23 08:37

@TerkaS98 taky jsem včera měla první den po několika týdnech, kdy mi bylo úplně dobre :). Jsem teď 9tt, tak snad taky vše dobre :). Ale jedu teď strategii, ze opravdu cely den něco malého ujídám a to mi na ty nevolnosti hrozne pomohlo :).

Je to těžký udržet stále pozitivní náladu, ale musíme věřit, ze je vše dobre!! Kdy mas další kontrolu? Ja až za 3 týdny po měsíci, je to nekonečne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
2.5.23 08:38

@Holula Tak drzim palce, a dej hned vedet🙏🏻 ❤️ a v kolikatym si tt? Me to prave taky hrozne vydesilo, byla bych radsi kdyby to odeznivalo pomalu, a ne takhle rychle 🤷🏼‍♀️

Dekuju holky za podporu, snad mate pravdu a bude to dobre🥵 pocit ze je neco spatne, mam uz od zacatku tehu nekolikrat tydne, tak to asi nebude dobry rozlisovak 😁 🤦🏼‍♀️ v patek mam kontrolu, tak budu muset vydrzet✊🏻 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
2.5.23 08:45

Je tam, vše odpovídá a je v pořádku ❤️ to je neskutečná úleva. Další ko za 4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.5.23 08:52

@mksv moc gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.5.23 08:55

@mksv krásný, skvělý 😍 😍 moc jsem na tebe myslela!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.5.23 08:57

@mksv Strašně moc gratuluji :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie