Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, minuly týden o víkendu jsem špinila, tak jsem jela raději na pohotovost, kde mi potvrdili nitroděložní těhu s malým náznakem srdeční akce a vše bez problému. O dva dny později jsem měla naplánovanou kontrolu u své lékařky, která mi řekla vlastně to samé, ze náznak srdeční akce tam je, ale ze se uvidí za tři týdny. Plod odpovídal 5+9, ale já byla 6+3…. Strašně se bojim. Na kontrolu jdu až 15.5.
![]()
@mksv Gratuluju ![]()
Já už to mám taky za sebou. A vše ok. Nervozitou jsem ani nespala. Dokonce už máme prý i prstíčky.
![]()
@1Hani 5+9 to je jakýsi zvláštní.. 6 týden končí 5+6 a pak si měla být naledujici den uz 6+0 takže to odpovídá 6+2
a pokud nevíš kdy jsi přesně otěhotněla
Příspěvek upraven 02.05.23 v 09:22
@1Hani a na srdíčko bylo ještě docela brzy
, proto si doktoři často zvou az 8 týden. určitě při další kontrole už uvidíš silný srdíčko ![]()
Děkuji všem ❤️ miminko odpovídá 7+0, srdíčko blikalo ❤️
@penalda Ooo, to už je obrik😌 😍
@1Hani záleží kdy se uhnízdilo. Teď to hodně skáče podle toho kde to Dr. zaměří. Já byla minule den pozadu a teď zase o den napřed. Ale máš to ještě dlouhé to čekání ti nezávidím. Držím pěsti
![]()
@1Hani To čekání ti nezávidím, ale určitě to bude ok, jen jsi šla strašně brzo na kontrolu.
Když uz vidí náznak srdeční akce, tak to je super. ![]()
Proto jsem se objednala rovnou až na devátý týden, abych se nemusela takhle stresovat. ![]()
Holky, já vam tak závidím ty nádherný fotky
. Má gyn ho dává až u screeningu v 12 tt ![]()
@Banila vždyť to je snad to nejmenší ne? Aby vytiskla o jednu fotku navíc 😵💫
@TerkaTA já musela protože doktorka pak měla 14 dni dovolenou, tak mě objednala takto
…
Už aby bylo 15., doufám, ze se budu radovat jako vy všechny tady. Moc vám to přeju ![]()
Tak ja jdu holky na první kontrolu až za 14dni
To bych měla být 7+4, to bude sakra dlouhé…