TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
3.5.23 17:44

@frauhofman ja jdu taky 16.5. :lol: ale zase ja ovulaci měla až 17dc a nidace až 10DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
3.5.23 17:54

@katka-365 A v kolik jdeš? Já až ve 12:15 🙈. Dopoledne ještě pracuju, tak budu nervózní jako prase. A poznala jsi nějak nidaci? Mně jeden den bylo hrozné blbě (od žaludku, průjem, záda), tak bych tipovala tenhle den, ale možná je to blbost. To bylo 19 DC. Styk proběhl 9 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
3.5.23 18:07

@frauhofman ja jdu v 9h 🙏🏼 nooo právě ten 10DPO mě začalo kolem 18h hrozně píchat dole a trvalo to pár minut a pak to utlo, pak jsem si říkala, že casove se vejdu a odpovídá to nidaci, tak si myslím, že na 99% to bylo ono 8o a podařilo se ze sexu 1den před ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
3.5.23 18:24

Tak mám za sebou druhou kontrolu. Vše se spravilo a jsme velcí jak máme být, cca minus dva dny. Měla bych být dnes 9+0 a jsem 8+5..❤️ srdíčko jsem viděla a bylo to úžasný❤️ za dna týdny na odběry a za další dva na kontrolu a už mám i termín na 1. screening. Máte taky už někdo? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
3.5.23 18:31

Holky, dnes mě teda cely den trápí křeče v břiše. Je mi celkově strašně nevolno.. Skoro celé odpoledne.. úplně mě to láme chvílemi v pase :( do toho běhám na záchod.. mám trochu průjem… váhám do jaké míry jsou ty bolesti OK :think:
Do teď mi bylo dobře. Dnes jsem 6+1.
Snad je to normální :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
3.5.23 18:44

@culinka123 jako silná nevolnost podle mě bohužel proste normální je, obzvlášť když mas ten progesteron navíc, to má jako nežádoucí účinky prave nevolnosti.
Co se bolesti tyče, tam se to asi těžko hodnotí co je normální a co ne, ale pokud píšeš ze mas i prujem tak ty bolesti můžou být klidně od střev a s delohou to nemusí mít nic společného.
Nemůžeš mít třeba nějakou virozu? Nebo nejedla jsi něco pofiderniho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
3.5.23 19:01

@mksv jo, přijde mi ze jak jsem začala brát progesteron tak se vše zdvojnásobilo a taky jsem se teď přehoupla přes 6+0..dnes jsem nic moc prave nesnedla, ale včera květák.. teď mě to došlo. I manžel teď říká, ze je po nem nafoukly :mrgreen: Je možné ze jsem rozladena z toho :think:. Dnes jsem byla dlouho v práci a seděla 4,5 hodiny na soudě u jednání., úplně mě pnuly kalhoty… tak to tomu asi taky moc nepřidalo. Tak teď doma když ležím už je to lepší :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.5.23 19:04

Ahoj holky, tak ja mam za sebou taky kontrolu. Jsem 6+3 a uz bylo videt :srdce: mam velkou radost. Jinak nemam zadne nevolnosti, pachy, unavu, chute nic. Jen me poboliva v podbrisku a boli me teda fest prsa. A termin mi o den posunul na 25.12. :) Holky, vy co jdete na ten 1.screening do brna do prenatalu dal vam uz zadanku? Ja ji dostanu az dalsi kontrolu 1.6. a to budu 10tt, a prej tam je naval tak mam stres aby me objednali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
3.5.23 19:15

@Blangie ahoj, gratuluju :) já zadanku nedostala, doktorka mi řekla jen ze už si tam mám zavolat a objednat se. Já myslím ze ani žádnou zadanku nedostanu, když to platím sama, nebo? Ta sestra po telefonu mi jen říkala ať si vezmu prukazku, kartičku pojištěnce a ze nemusím být nalačno. Bude to za 1800kc a jako dárek dostanu barevnou fotku miminka 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.5.23 19:26

@mksv aha ja myslela ze se to hradi z pojisteni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
3.5.23 19:27

@mksv a za co platíš? 👀 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
3.5.23 19:55

@Blangie no když zazadas tak ti to pojistovna proplatí ale musíš to zaplatit tam na místě.
@Zuzca.K Screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
3.5.23 19:57

@mksv ahá 👀 to jsem nevěděla že se platí 👀 děkuji za info 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
3.5.23 19:59

@Zuzca.K no já jeu osobně k paní MUDr. Rubešovi a budu platit 2500,– 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
3.5.23 20:14

@Blangie : Hradí se až 2. a 3. screening. První si platíme samy. U nás je to cca. 1.200 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí