TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
622
5.5.23 14:00

Já bych pravé to chtěla vědět co nejdřív, i když vím že ti není 100%. S přítelem se dost odhadujeme kvůli jménům 😂 a kolegyně mi chce upéct dost na oslavu podle toho jaké to bude pohlaví no. S tím že můj bratranec s přítelkyni čekají mimco úplně stejně jako já, tak máme spolecnou oslavu 3.6.😂 ale stejně se obavám že mi to pan doktor nebude chtít říct 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
5.5.23 14:36

@Frey0369 moc dekuju, je to uz macek😁 ❤️

Me to doktor taky rekl, ty modernejsi ordinace to zjisti uz na prvnim screeningu 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
5.5.23 14:47

@TerkaS98 tak v tom případě pokud se malé dobře natočí tak to pozná. Protože je to špička i v Německu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
5.5.23 14:51

@Frey0369 ja bych snad taky mela byt v moderni ordinaci, tak jsem taky zvedava 😁 🙏🏻 pry kdyz uz takhle brzo urci chlapecka tak je to na 99% jiste, ale kdyz urcite holcicku muze se to az do 7m zmenit, az mu pinďa trochu doroste 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
5.5.23 15:04

Je tu někdo, kdo si nenechá říct pohlaví dítka a bude čekat na překvapení? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.5.23 15:34

@TerkaS98 Gratuluju :dance:
Dnes jsem byla na odběru tak jsem to spojila i s nákupy těhu oblečení a jsem totálně ko. Sehnala jsem jen HM v C&A už jedině v e-shopu. 8)
Pohlaví si říct necháme. Já nad tím uvažovala, ale manžel to chce vědět tak je jasno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
5.5.23 15:50

@TerkaS98 jdeš taky 31.5? 😁 já jeu až v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
5.5.23 16:34

@TerkaS98 Je krásný prďolka, úplně závidím 😍 Teď už to začíná být takové malé miminko. Zrovna jsem prohlížela aplikaci, jak jsou to teď každý týden neuvěřitelný změny a poskoky ve vývoji 😍

@Kajiii434 @penalda @TerkaS98 Já si celou dobu říkala, že u druhého se také budeme chtít nechat překvapit. Že to musí být nejkrásnější překvapení. Ale teď když se to děje tak už si tak jistá nejsem, že to vydržím 😅
Zrovna na mě vyskočila ve fotkách vzpomínka, že nám před 3 lety potvrdili na 100 % holku, a že to bylo až ve 34 týdnu 🤣 🤣 🤣 Tak já nevím, těžko se tomu věří. Na prvním screeningu nám tenkrát řekli chlapečka 🤭

Ale mám po holce plnou skříň oblečení, takže by možná bylo praktické vědět to dopředu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
5.5.23 17:38

My to určitě budem chtít vědět co čekáme ❤️ a já prekvapuju sebe sama, protože je mi to úplně jedno, nepriklanim se ani k jednomu pohlaví, jsem fakt 50:50, přitom jsem vždycky říkala jak chci holčičku a teď jsem naprosto odevzdana osudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
5.5.23 17:48

@mksv mám to úplně stejně.. vždycky jsem křičela jak chci holku. A teď je mi to jedno, jen ať je to zdravé.
Ale kolegyně mi bude péct dortík k pohlaví a když si ho představuji, tak si představuji modrý krém…😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.5.23 17:48

@TerkaS98 Terez, myslela jsem na tebe a jsem rada ze vsechno probehlo na jednicku :hug: Je to krasny alienek 😀

Jinak holky, my si taky pohlaví necháme říct, ať víme kvůli jménu a všichni kolem nás jsou taky zvědaví :lol:

Děkuju za tip na bonbony @frauhofman jsem ochotná zkusit vše 😄 Teď testuju magnesii co tu někdo psal, jestli mi trošku na ten nafouklý žaludek neustale na vodě pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
5.5.23 19:53

Dekuju holky❤️ 🙏🏻

@Frey0369 nene jeste nemam termin, ale doktor rikal ze v tom samem tydnu tak uvidime kam me soupnou 😁 ❤️

@kaaroollka Jsou to neskutecne poskoky kazdy tyden 😍 😍 pred 3tydny to byla mala kulicka se srdickem, a ted uz se protahovalo a byly videt rucicky, nozicky, nosanek❤️

@needtobreathe Moc dekuju ze si na me myslela😘 :hug:

Jinak my si pohlavi nechame rict na 100pro, ja bych to nevydrzela 😂 😂 😂 jedine kdy si to dovedu predstavit je, kdyz by jsme cekali treti miminko, a doma uz meli parecek😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
5.5.23 21:05

Ahoj holky, moc nestíhám pročítat celou diskuzi, tak jen co jsem tak pochytila, tak i my si necháme oznámit pohlaví miminka. A jak tu někdo zmiňoval jména, tak my u prvního těhotenství řešili jméno ještě při porodu 😆 A jako mám celkem hrůzu z toho, jak budu v prosinci vypadat, když už teď v 8tt mám břicho, jak s dcerou ve 20tt 😳 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.5.23 21:31

Ahoj holky 🤗 já jsem byla na kontrole včera, 8+5, takže skoro na den přesně podle MS. Miminko se hýbalo, tak to jsem byla naměkko a poprvé mi to přišlo všechno real, že tak fakt ten človíček je. ❤️ Za dva týdny jdu na odběry a další kontrolu a 5.6. screening. Jsem trošku zklamaná, že až tak pozdě, myslela jsem, že už na manželovy narozeniny na konci května budeme vědět, ale tak co už. 🙂

Jinak pohlaví chceme vědět rozhodně, tak jsem zvědavá, kdy nám ho řeknou. Jednak kvůli jménu, ale taky bychom rádi udělali gender reveal party, kamarádka už to plánuje. 😊 Takže budeme mít překvápko, necháme si to napsat do obálky. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
5.5.23 21:44

Holky, boli me v podbrisku a jsem z toho dost nervozni :( dr rikal ze se to muze stat, ale mam strasny strach. Neni to uplne silna ms bolest, ale proste je to citit hodne a je to hodne neprijemne. Ve stredu jsem byla na kontrole a vse ok tak si rikam ze snad potrat ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí