TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
9.5.23 14:59

@mksv právě že rozházené, pokaždé jinak, od října co sem vysadila prášky mi vždycky menstruace přišla tak o týden někdy dříve někdy dýl, někdy o dva týdny později. A první pozitivní jsem měla tak po 2 dnech vynechání, ale v průměru protože těžko říci, kdy přesně měla přijít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
9.5.23 15:00

@RenataS88
Je to Swiffer duster 😀 😀 vždycky jsem utírala prach s mokrým hadříkem a pak utrela suchým, ale jak jsem otěhotněla, přemýšlela jsem, co dělat, abych se moc neohybala 😀a narazila jsem v Tetě na toto 😀ta prachovka je boží, jde prodloužit a v klidu s tím očistím i světla na stropě 😀a hlavně se nemusím moc ohýbat 😀ale jsem malička, mám 159 cm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
9.5.23 15:02

@mksv v průměru ty cykly tak od 30 až do 40 dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
9.5.23 15:04

@Veru514 tak to ti asi nezbyde nic jinyho než čekat a věřit přírodě 🙏🏼 držím palc❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
9.5.23 15:10

@mksv děkuji moc :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.5.23 15:12

@Veru514 a kolik tt odpovídal ultrazvuk dnes? Pokud bije srdíčko, tak je to určitě lepší a víš, že se vývoj nezastavil před 6tt :srdce:
Pokud mas takové cykly dlouho a nepravidelné, tak je dost velká možnost, ze si otěhotněla později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
9.5.23 15:19

@culinka123 ona mi řekla, že to neodpovídá tomu 7+4 co mám být, že to je určitě menší, ale že srdíčko tam je a vše je jak má být, ale jen ať přijdu ještě za 14 dni, protože teď je to fakt na začátku a hrozně malý. A já měla první pozitivní tt 24.4., prostě jsem z toho nějak zmatená a zbytečně se nervuju, ikdyz vím, že srdíčko je tak věřím, že vše bude ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.5.23 15:48

@Lucy1708 Díky za tip, taky beru vlhký hadřík 😄 A nepráší to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
9.5.23 16:12

@RenataS88
Právě že ne, ta prachovka všechen ten sajrajt na sebe přisaje a je to vše na tom 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
9.5.23 16:16

@1Hani no ono to bolo tak rýchle, že som sní poriadne nevnímala 🙈 mala som tam byt v 9 hod na radu som šla v 10:15 takže som bola hladova tak som bola rada, že zamnou./zmerala a niečo a váčku a o tom, že to je ešte brzo.. ale je to tam kde ma.. ovu bola 9.4 a uhniezdilo sa myslím 17.4 takže to je ešte malo.. budem dúfať, že toho 24.5 už tam bude aj ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
9.5.23 16:49

@Lucy1708 : Jé, aspoň tu nejsem sama prcek. :lol: Já o sobě tvrdím, že mám 160 cm, ale ani to nemá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
9.5.23 16:53

Ahoj, holky, tak už mám dnes také po kontrole.
Jsem 7+6tt. Prďolka velikostně odpovídá a srdíčko krásně bije. Jen mám nakázaný klidový režim, protože mám hematom cca. 1 cm velký.
Měly jste to také některá? Vím, že se umí vstřebat, aniž by to jakkoliv poznala. Ale mám z toho divný pocit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
9.5.23 17:01

@Kajiii434 Kaji ja jsem byla vcera kvuli krvaceni na pohotovosti, a taky hematom 3cm🙄 doktorka mi napsala progesteron a jsem na PN do konce tydne, v patek kontrola. Jsem z toho taky dost vystrasena, ale hodne holek to ma/melo a bylo vse v poradku🙏🏻 pry to potka az 25% tehotnych. Mel by se snad vstrebat a nebo vykrvacet ven. Jedine co, tak je potreba aby nekrvacel moc a nezvetsoval se, mohl by s sebou vzit miminko. Ale to snad u nasi velikosti nehrozi🙏🏻 tak nam drzim palce❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
9.5.23 17:06

@TerkaS98 : Já užívám progesteron od začátku. Kvůli manželově špatné genetice jsme vše řešili na klinice, a tam to prý bývá častější. Další kontrolu mám v pondělí u své doktorky, tak uvidíme, jestli tam bude nějaký posun. Naštěstí nekrvácím, nemám křeče apod. Věřím, že bude u nás obou všechno v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
9.5.23 17:42

@Kajiii434
Jo, je to sranda, když mě 95% mých žáků prerostlo😀 😀ale jsem pyšná na těch svých 159 cm😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí