TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
10.5.23 10:31

@Frey0369 @Blangie uplne souhlasim holky ❤️
Je mi lito Vas vsech, ktere jste si ztratou miminka v jakemkoliv stadiu tehotenstvi, musely projit, jste vsechny silne zeny. A verim, ze vsechny budeme mit v prosinci zdrave krasne miminko❤️ 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
10.5.23 10:37

@Kajiii434 @TerkaS98 taky mi na poslední kontrole našli hematom konkrétně kaudálně drobný hematom což absolutně nevim co znamená, v pátek jdu na kontrolu a doufám že už tam nebude a budu moct jít do práce 😊 jak moc dodržujete ten klidový režim? Já vydržim ležet max půl dne pak mě to tak strašně nebaví a musim něco dělat 👀 ☹️ ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
10.5.23 10:48

@Zuzca.K : Já mám ještě přes 3 roky starého raráška, takže klidový režim tolik dodržovat nejde. Snažím se vymýšlet klidnější zábavu, nezvedat těžké věci, odpočívat, ale musím pro malého fungovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.5.23 10:50

@Zuzca.K taky jdu v patek, a modlim se at je pryc 🙏🏻 tak drzim palce❤️
Ja se snazim to dodrzovat, ale taky mi to neda, nemuzu na ten bordel doma proste koukat 😁 🤦🏼‍♀️ ale fakt se snazim udelat mycku - jit si lehnout, dat prat pracku - jit si lehnout… dokud nekrvacime, tak si myslim ze drobna nenamahava aktivita neublizi 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
10.5.23 11:03

Prosím, kdo máte hematom, má smysl preventivně užívat Ascorutin? Nebo ho mít jen připravený pro případ špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
10.5.23 11:04

@Kajiii434 já četla že v 1 trimestru se má užívat jen po domluvě s lékařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.5.23 11:31

@Kajiii434 taky bych bez doporuceni lekare asi neuzivala 🥺 ale vlastne jsem poradne nepochopila na co je, hodne holek psalo, ze ho u hematomu dostaly i kdyz nekrvacely, tak je asi celkove na podporeni udrzeni miminka?🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
10.5.23 11:33

@TerkaS98 podle mě to je na vstřebávaní, co jsem četla tak je to velká dávka vitaminu C, ale jsou to takový moje poznatky 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
10.5.23 11:40

@TerkaS98 : Já ho nechci začít bezhlavě užívat. ;) Doktorka mi řekla, že ho mám mít připravený, kdyby náhodou. Měl by, tuším, zatahovat drobné žilky, které krvácí, a je tam dávka vitaminu C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
10.5.23 11:53

Ascorutin je na posílení cévní stěny takže zmírňuje krvácení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.5.23 12:44

Ahojky, tak jsem dnes byla na kontrole, kdy bych dle ms měla být 8+4.. no a podle utz jsem 6+1 se srdeční akcí… Plod vyrostl za 14 dni jen o 3mm. Za týden jdu na kontrolu a tam se rozhodne. Úplně to nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.5.23 12:56

@1Hani Hani to je mi lito ☹️ ale treba je vsechno v poradku, akorat si miminko dava na cas (pak to bude urcite kluk, ty jsou na vsechno pomalejsi😉). Ted behem toho tydne muze rychle povyskocit, dulezite je, ze bylo srdicko v poradku🙏🏻 opatruj se, moc drzim palce❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
10.5.23 13:09

@1Hani Hani tim se teď nestresuj, muj doktor taky počítá těhotenství až od IUI, měla bych být 7+0 ale řikal že to odpovídá -2 týdny od inseminace… takže neboj, uvidíš že to prďolka dožene 😊 2 týdny není nic, spoustu holek rodí až 42 týden… maličcí to doženoi neboj! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
10.5.23 13:16

Gelové nehty

Co vy a gelovky, máte některá? Budete v nich pokračovat, nebo je plánujete sundat? Já si je nechala udělat před třemi týdny úplně poprvé (to jsem o těhotenství nevěděla) a ráda bych v tom pokračovala, ale červíček pochybností hlodá. Poslouchala jsem rozhovor s doktorem z Thomayerovy nemocnice a ten je nedoporučuje, stejně jako barvení vlasů. Byla jsem v českém salonu s českou nehtařkou, mluvila o tom, že k ní ženské chodí až skoro do porodu, tak si říkám, že asi riziko nebude nijak velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
10.5.23 13:21

@frauhofman ja si delam gelovky sama doma, a hodne jsem si i tom zjistovala.. pry se v tehotenstvi nedoporucuje Akryl (spis kvuli vyparum pri modelazi), ostatni materialy gel, polygely atd jsou v pohode 😘 💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí