Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Frey0369 holky ja i kdyz nemam zacpu, ale prujem tak mam stolici taky cernou, beru taky Femibion 😁 i bych rekla, ze mi vic krvaci dasne, krvaci z nosu, a vic trpim na modriny, tak taky nevim jestli to muze mit spojitost🤷🏼♀️
Ahoj holky,
Já už jsem taky včera měla další kontrolu 🙏🏼 fazole krásně roste podle UTZ mi vychází i přesně týdny (dva týdny zpátky jsem byla 8+2)takže MS se nemůžu ani řídit 🙈viděla jsem už krásně všechny končetiny a hlavičku ❤️ včera 10+2 a na screening jdu u moji doktorky 6.6 odběr krve i utz v jeden den. tak už se s přítelem moc těšíme až uvidí fazoli i on 🤍
Holky taky ať sníte cokoliv a třeba jen trochu cítíte se, jako byste si daly knedlo zelo se 6 knedlikama?! 🙈 to je masakr fakt 😃 já si dam třeba jen trochu jídla a je mi těžko, nafoukla jsem jak blazen, ale když nejim, tak je mi blbě. No už ať je první trimest za mnou. Dneska jsem 9+1, podle UTZ 9+5…trochu doufám, ze pak se ty stavy malinko uklidní 😊
@culinka123 já na odberech byla před 2 týdny (7+) bylo to na choroby, krevní skupinu atd. Na další jdu za dva týdny a ty už jsou k tomu screeningu, na ten jsem objednana na 31.5. kdy budu 12+0. Tak nevím, jestli ti to v něčem poradi 🙂
@Lusi123 Já vůbec, naopak mám furt prázdný žaludek a mohla bych jíst skoro pořád 😃. Včera jsem snědla prasácké kuřecí Kung pao a kupodivu to nemělo následky.
@Lusi123 jak kdy, ale nafouklá jsem pořád. Když nejím tak snad ještě víc. ![]()
Na odběrech na screening jsem byla min. týden v 10+0. Na screening jdu ve 13+0. ![]()
@Lusi123 jo přesně.. Bojím se mít hlad, protože pak je mi pekelně blbě a točí se mi hlava, takže co hodinu strčím něco do pusy a musím říct, že jsem dneska brutálně nafouklá a po obědě (2 malý knedlíky) jsem myslela, že se nezvednu.
@Holula já musím zítra do lékárny, ať mi na to něco daji. Dneska fakt peklo. Jedla jsem naposled v 11:30 a je mi pořad hrozne. Bolí mě jakoby nahoře žaludek až skoro v krku, jako bych špatne spolkla velký prášek. Dala jsem si kefir a je to trosku lepší, ale žádná hitparáda. Co jsem ale četla, tak to v těhotenství je docela časté. Někomu to brzy zmizelo, někoho trápilo cele těhotenství 😳
@Lusi123 úplne to samé.. ťažko mi je, že sa teším až to dufam čoskoro skončí 🙈
@Lusi123 teď si úplně popsala můj stav poslední týden
nevím jestli by nebylo lepší zvracet, než tahle těžká nonstop nevolnost.
@Džejn10 @culinka123 já popravdě přemýšlela jestli si nemám jít strčit prsty do krku 😳 ale zabral ten kefir, pak prochazka pro dceru do školky a ještě s ni na další prochajdu, kdy jezdila na kole. Zítra dam vědět co mi poradili v lékárně ❤️
Holky a co teď tak nejvíc jíte? Já mám problém, že nemám vůbec chuť na slané, masité věci a zeleninu. Jim převážně sladké. Docela se obávám, že si zadělávám na cukrovku.
@Holula je, já mám taky kontrolu 23.5.
@culinka123 já jsem 0- a moje dr to neřešila nijak a to je manžel rH+. Injekci mi dali až po porodu druhé dcery, je 0+, takže první bude rH- ale nevím jakou má krevní skupinu.