TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
622
12.5.23 09:49

@frauhofman taky se přidávám. Mám ještě lepší fotku ale nechci vás pohoršit fotkou v kalhotkách😂 😂
Včera přítel taky už říkal že je ti hodně vidět. Že to nečekal tak brzy. Ani já ti nečekala, ale nevadí mi to ani 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.5.23 10:03

@TerkaS98 držím palce dnes na prohlídku. Věřím, že bude vše v pořádku :hug: Ozvi se.

Jinak holky, díky za fotky, docela se v nich poznávám :lol: Já jsem dnes 11+0, je to první miminko, takže jsem fakt nevěděla, kdy očekávat nějaké bříško, ale… taky ho už mám znatelné 8o Nikdy jsem ploché bříško neměla, vždycky tam byly nějaké špíčky :lol: ale teď se ty špíčky začínájí zaoblovat a nezatáhnu a nezatáhnu.. 8o Klasické kalhoty/džíny mi jsou extra nepohodlné, hlavně odpoledne, takže já už nosím jen šaty.

Holky, vy co zvracíte, držím palce ať je to nejdříve za vámi. Ale ty co máte nevolnosti a nechutenství, vím, že ani to není žádná hitparáda.. Moje příznaky jsou klasická kocovina. Žaludek na vodě, nechutenství, únava. Pomalu to ale ustává.

A co jím? Nejlepší jsou rohlíky s lučinou jak tu někdo psal! :lol: A pak všechno co je šťavnaté. Ovoce, zelenina, rajčata miluju!!! Nesním maso, kuřecí/krůtí absolutně ne, žádnou šunku. Sním mleté nebo kebab. Ale v klasické podobě to nedávám. A nejvíc ze všeho mi smrdí KÁVA. A to jsem byla fakt milovník dobrého espressa.

A holky, co čich? Já jsem jak pes :lol: Cítím všechno i na hony daleko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
12.5.23 10:16

@Zuzca.K drzim moc palce, urcite se taky ozvi, snad to u nas obou dopadne dobre❤️ 🙏🏻

Jinak holky moc dekuju za podporu ❤️ a kdyz uz v tom nejsem sama, tak posilam aktualni fotku v zrdcadle (a to jsem prosim pekne byla na wc a nic nejedla protoze mam nervy 😁 🤦🏼‍♀️). Dneska jsem na prelomu 11-12tt. Jestli to takhle pujde dal, do porodnice me budou muset dovalit😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
12.5.23 10:17

@needtobreathe jeeee, o Tobe jsem dlouho neslysela, jsem rada, ze jste v poradku😍 😍
Jinak muj jidelnicek je totalne obdobny jako ten tvuj😂 sem na pecivu, ovoci, zelenine.. maso jsem mela naposledy o vikendu🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.5.23 10:28

Holky a je tu některá, které nic není? :D mě teda bolí prsa a podbřišek, ale to je vše. Jsem 7+5. Žádné pachy necítím, žádné chutě, žravky, zvracení, nevolnosti. Možná taky jím víc ovoce a mám chuť na takové šťavnatější věci, meloun a tak. Ale to jsem myslím měla i před těhotenstvím takové stavy. Nechci se samozřejmě rouhat, jsem ráda že mi zatím nic moc není, ale člověk má pak strach jestli je vše ok když vás tak čtu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.5.23 10:29

@TerkaS98 nojooo, ja nějak nevím, co bych pořád psala… :lol: Je to všechno už několik týdnů vlastně stejné. Snad jen, že se nemůžu dočkat prvotrimestrálního screeningu. Příští týden mě čekají odběry a za 2 týdny jdu na UTZ. Modlím, se, aby bylo vše v pořádku :srdce: Kdy to čeká tebe? Asi nějak podobně, viď.

Jinak bříško máš krásný a opravdu znatelný 8o :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.5.23 10:32

@Blangie uuuuu ty se máš :dance: :palec: Užívej si to a nestrachuj se :srdce: Tyhle všechny nevolnosti, zvracení a chutě neukazují na to, jestli se miminku daří. Každá to máme jinak. Ty buď šťastná, že tě to nepotkalo a užívej dní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.5.23 10:36

@needtobreathe no jako je mi vás co máte nevolnosti fakt líto, vůbec si to nedovedu představit :( To jste na neschopence? Mě ji teda lékař nabízel kdyby mi bylo zle, ale já jsem kancelářská a zvládám to zatím dobře no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
12.5.23 10:40

@Blangie Já pracuju z domova, takže se můžu během dne natáhnout, ale vůbec si nedokážu představit chodit normálně někam do kanceláře nebo třeba pracovat jako prodavačka nebo servírka. A to jsem na tom ještě docela dobře ve srovnání s těmi, co fakt několikrát denně zvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
12.5.23 10:44

@Blangie jak píše @needtobreathe tak nevolnosti nezaručí, že je vše ok..ted nechci nikoho strašit (ja sama u prvního syna blila +20× denne až do 16tt, ted mi zatím taky prakticky skoro nic není, coz me znervoznuje, ale ještě na KO - psala jsem včera, jela jsem skrz špinění, nebylo srdíčko, ale byla později ovulace a uhnizdeni, tak DOUFAM, ZE PROTO!!), tak kamarádka měla po novém roce kontrolu v 12tt a vše v pořádku, za 5dni šli na screening a tam ani stopa po :srdce: :,( přitom měla velké nevolnosti, zvracela..ale v těle prostě pořád vysoká hladina hormonů a ty nic nepoznáš.. ale určitě je vše v pořádku!!! Jak píšu, to nechci strašit, jen že i tohle se stane a i přes přetrvávající nevolnosti to my, bez utz nepozname… :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.5.23 10:48

@katka-365 jasně ono je to prostě buď a nebo. Ten strach bude až do porodu i když asi třeba po tom druhém velkém screeningu menší. Ale pak zase přejde na strach o miminko až bude na světě. Zkrátka už se toho nezbavíme, jen se s tím naučíme žít :-)

Příspěvek upraven 12.05.23 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.5.23 10:49

@Blangie není mi tak zle, abych nemohla pracovat. Taky jsem kancelářská a chodím většinou 3× týdně do kanceláře osobně a 2 dny jsem na home office. Kupodivu mi bývá líp, když do té kanceláře jedu. Asi jak mám kolem sebe ruch a nemám moc čas se na sebe soustředit, tak to pomáhá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
12.5.23 11:00

@Blangie přesně tak, já měla šílený strach v těhotenství, a po porodu už je to strach do konce života :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.5.23 11:32

Ahooj holky:) taky vam je zle i kdyz nakupujete jidlo nebo varite? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.5.23 11:33

Ahoj holky tak já půjdu taky s pupkem na trh. :mrgreen: Dnes 11+0