TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
12.5.23 11:41

@Anne02 vadí mi když se vaří jídlo. Pak když z něj nejde pára tak ho většinou i sním. V obchodě mi vadí vydýchaný vzduch a směs voňavek to pak hledám rychle východ. Co jsem těhotná pořád větrám až jsem si blokla krční páteř. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
12.5.23 12:22

@Blangie Ano já :lol: :lol: a to jsem u prvního těhotenství zvracela o sto šest, krvacela a furt něco :zed: Takže si říkám, třeba je toto těhotenství za odměnu? :lol: :srdce: Občas mi teď začalo bývat k večeru zle a nechutenství, ale jinak nic a to jsem teď 10+0 tt, tak si taky říkám, zda se mimčo vyvíjí jak má, ale snad ano, musíme věřit :hug: u zamlklého mi bylo zle a to se mimčo nevyvíjelo jak má, takže ty příznaky o ničem nevypovídají.
Holky máte krásné bříška :* taky posílám, ať vás v tom nenechám :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
12.5.23 12:25

Holky tak ja jsem po kontrole a mam takovy smiseny pocity 🤷🏼‍♀️ miminko je v poradku, mlelo se, srdicko bilo. Hematom se nezvetsil, ale ani nezmensil. Takze musim zustat na nemocenske. Pristi tyden v patek kontrola a za i odbery. Trochu me ale vykolejily dve veci.. prvni, ze na obrazovce mel u meho jmena po mereni napsano 10+1 (dnes bych mela byt ale 10+4). A za druhe, ze mi na konci rekl „tak drzim palce“. Delaly by jste si stim starosti? Ja si zase rikam, ze kdyby se mu neco nezdalo, tak me neposila domu ale treba do nemocnice.. co myslite? 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
12.5.23 13:00

@TerkaS98 odchylku par dni bych neřešila, stačí aby zmerila o kousek jinak a hned to nesedi. A držím palce je proste normální fráze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.5.23 13:03

@TerkaS98 záleží jak to zaměří ono se tam mimčo dost mrská takže to musí vyfotit ve správný okamžik. Že se to nezvětšilo je přece dobrá zpráva. Měla si na to jen pár dní. Kdyby to bylo špatné pošle tě do nemocnice. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.5.23 13:04

@TerkaS98 : Větu, že drží palce, zpravidla říkají všichni doktoři. Z toho bych opravdu nebyla nervózní. ;) A co se velikosti týče. Teď jsou miminka tak malá, že stačí, aby doktor označil o setinku milimetru menší část při měření a hned se mění dny. Pokud to není enormní rozdíl, byla bych v klidu. :hug: Přeju ti, ať hematom brzy zmizí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
12.5.23 13:05

@TerkaS98 taky bych těch par dni neřešila. Teď hlavně zůstat v klidu kvůli hematomu. Držím palečky o sto šest.. určitě to bude v pořádku..❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
12.5.23 13:26

Holky moc dekuju za podporu, ja vim ze blbnu zbytecne, ale to proste ty hormony a ten strach, dit to znate 😁 🤷🏼‍♀️ ❤️ jeste jsem ted koukala, ze prďola pred tydnem meril 2,7cm a dneska mel 4cm, tak roste hezky💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.5.23 13:52

@TerkaS98 Terez, jak tu píšou holky..z te fráze bych si hlavu vůbec nedělala. Ale rozumím ti, člověk v nejistotě si všímá všeho :roll: Když mi Dr naposledy měřila mimčo, měřila ho 4× a dvakrát z toho, jak se mlelo, taky vycházely trošku jiné dny..Nelámej si s tím hlavu, hlavně, že je vše v pořádku a držím ti palce, aby ten hematom zmizel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
12.5.23 14:03

@TerkaS98 taky jsem teď byla nečekaně na kontrole a když měřila miminko tak říkala ze nemusí odpovídat přesně na den, ze ty miminka nerostou podle pravítka takže je to případně úplně v pořádku kdyz par dni nesedi😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
12.5.23 14:04

Jinak já mám teda i dle druhyho odběru zvýšený cukr a tím prakticky potvrzenou cukrovku 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
12.5.23 14:23

@mksv Jeee, tak moc dekuju za uklidneni 😍 ☺️
A stim cukrem, to je mi lito, ze mas takove neprijemnosti… ale asi je to pomerne caste, vid? Ted jsem neco hledala u manzela v papirech, a taky tam ma, ze jeho mama mela v tehu tehotenskou cukrovku.. tak drzim palce, at z toho nejsou zadne dalsi neprijemnosti 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
12.5.23 14:33

@mksv To mě mrzí, tak je na houby. :( Jak se to bude řešit? Poslali tě do nějaké poradny? Budeš muset držet dietu a měřit si doma cukr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
12.5.23 14:37

Ahojky holky mam po kontrole, hematom není, cysty se vstřebávají a prďolka má srdce jako zvon, měří 10mm a vycházi 7+1 (jsem 7+2) termín porodu zatim 28.12. 😍 😍 posílám fotečku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
12.5.23 14:48

Ano, dostala jsem zadanku na diabetologii a uvidim co mi tam řeknou, snad to zvladnu aspoň bez inzulinu jen s dietou.
Jinak to nechápu protože nemáme v rodině nikoho, jsem mladá a hubena takže asi nejaka chyba v metrixu 😀 🫠

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí