Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zuzca.K Jeee to je hezky napad s temi losy 😍 😍 😍 my jsme to nasim oznamovali na tatkovi narozky, a vyrobili jsme mu s muzem vtipnou krizovku s otazkami na ktere zna odpovedi jen nase rodina, a vysledek tajenky byla veta Klokan prileti v prosinci.. mamka zacala hned brecet, a tatkovi to dochazelo dalsich 5min ze jako jaky klokan😂 😂
@TerkaS98 Jee taky boží nápad 🙈 vidím, že klokan přiletí je stále dost populární 😃 u nás ten film miluje celá rodina 😃 u nás teda to vyšlo, že jsme zrovna 2 týdny po zjištění těhotenství slavili 5 narozeniny mého synovce kde byla celá moje rodina tak jsem malému udělala tričko s napisem bratranec, které si oblékl a vběhl s tím do obýváku 😃 no všichni byli paf protože vůbec nevěděli, ze je nějaké miminko v plánu 😃
Ahoj holky, tak se zase ozývám po pár dnech. Od cca úterý trpím dopoledne na nevolnosti, když se ráno vzbudím, tak je mi dobře ale během hodiny se mi udělá tak špatně, že mám co dělat. No dneska jsem to už neudržela a zvracela jsem. A to zítra začínám 11.týden 😂 🤦🏻♀️ Jsem si myslela, jak se mi to vyhne a nic 😂 Je tu někdo kdo to má podobně?
@Káč1234 pokud je ti blbě teprve par dni a jen dopoledne tak si piskej 😂
@mksv no nepískám, doufala jsem v bezblicí těhotenství 😂 Ne, sranda. Já jsem vděčná, že to nemám od začátku, spíš mě to překvapilo, že to vůbec ještě přišlo 😂
@Káč1234 Já mám teď akorát žaludek na vodě, ale u syna jsem blila každé ráno 🤢… Asi do 3. měsíce, pak to samo přešlo. Bohužel radu nemám, mně nic nepomáhalo, naopak když jsem to neoddalovala a šla rovnou, tak se mi alespoň dřív ulevilo 😶
Dnes mě to děcko pořad nějak dloube asi do jednoho místa nebo si to neumím vysvětlit jinak 😀 mám víceméně od rana takový pichani pořad na jednom místě, někdy se kvůli tomu nemůžu poradně ani narovnat. 🙄
@Káč1234 tiež mi je stále ouvej.. nemám ani hlad a už som s toho dala dole pól kilá.. ![]()
@mksv taky mě hodně dloube v břiše, mívám i křeče pod žebrama 👀 a píchá mě po stranách, ale to jsou cysty 👀 tak si dej dneska odpočinkový den a lež 😊 uvidíš že ti bude dobře 😊 😊
@Zuzca.K já lezim už 4 týdny v kuse 😂 čas který jsem za tu dobu strávila v jiné poloze než v leze bych radši nechtěla vědět 😂
Holky a taky máte pořád výtok? Jako bez barvy, bez zápachu ale pořád jsem dole vlhká. Jsem 7+4
@Holula ja jo, pořád jsem v „mokru“
a ted si zavádím od čtvrtka utrogestan, tak uz to není jen průhledný, ale bílý, jak se rozpustí…kolikrát mám pocit, že jsem si cvrkla 🤦🏽♀️ zrovna jsem nad tím dnes dopoledne přemýšlela (dnes 7+2 podle ms)
@Holula : Zavádím Amelgen ráno a večer, takže pořád něco.
A přes den také výtok. Ale jak píšeš, bez barvy, nesmrdí, nic mě nepálí… Je to běžné.
@TerkaS98 klokanem jsme oznamovali i my před 7 lety :smiling_face_with3_hearts: takže budeme označovat stejně. Mamce příští víkend. Malé to budeme říkat ve čtvrtek, tak ji nechám namalovat obrázek, na který pak napíše, ze klokan zase přiletí v prosinci a zabalime jako dárek, který na ni čeká od dnešního dne maminek. Těším se, bude v šoku, vůbec neceka, ze budeme mít druhé. Navíc, když je těhotná i segra 😃
Holky, jaká je pro nás nejdelší vzdálenost do porodnice? V Praze je přihlašování už ve 14. Týdnu a chci mít ještě čas na rozmyšlenou. Bydlíme v satelitu, tak přemýšlím, zda spis zvolit krajskou nemocnici, nebo se registrovat do Prahy.. jenze tam je dojezd podle kolony 35-60min minimálně :/