TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1360
15.5.23 10:09

@Frey0369 : Je to normální. Poslední tak týden mě bolí podbřišek, i mě píchají vaječníky. Ptala jsem se doktorky a je to prý naprosto normální, jak se vše prokrvuje a zvětšuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
15.5.23 10:19

Dnes jsem byla na kontrole. A musím říct, že prďolka nespolupracuje hned od začátku těhotenství. :lol: Doktorka měřila, ale nemohla se doměřit. Říkala, že není moc vidět, že se schovává. :lol: Velikostně jí vycházela na 8+1tt, ale 9.5. byla měřená na 7+6tt. Pak se prďolka umoudřila a jsem podle UTZ 8+3tt. Miminku se daří dobře, srdíčko krásně bije. A hematom se zmenšil!
Už mám termín na odběry k 1. screeningu a kontrolu u doktorky za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
15.5.23 13:02

@Kajiii434 ne ne ještě jsem málo, pánev mi neměřili jen mi to napsali 2 doktoři tak mě to vystrašilo jestli to něco znamená 👀 já mám 164 cm takže taky čahoun nejsem 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.5.23 13:07

Ahoj holky,
tak se také jdu pochlubit :smiling_face_with3_hearts:. Dnes po měsíci kontrola (bylo to nekonečné a hlavně člověk po takové době ani nevěří, že by vše mohlo být v pořádku). Ve čtvrtek mi konečně ustaly šílené nevolnosti, takže si začínám to těhotenství snad i užívat „ťukám na dřevo“ 😁.
Nicméně dnes velké odběry, ultrazvuk, vypsání těhotenské průkazky a mimísek se má čile k světu, měří 7cm a podle měření jsem 11+4, :srdce: buší, jak má. Vše bez komplikací a příští úterý jdu na 1.screening, tak snad se jen potvrdí to, že je vše ok 👍. Držím Vám všem palce, ať z ordinace také odcházíte s blaženým úsměvem a fotkou své malé lásky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
15.5.23 13:16

@Bledulka14 Gratuluju :srdce: To už je krásná fazolka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.5.23 14:56

Holky, co nejste na neschopence a chodíte do práce? Jak to zvládáte s nevolnostmi? :poblion: já začínám teprv 9 týden a zatím je to horší a horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 15:27

@culinka123 mám neschopenku, jsem OSVC. Rikala jsem si, že si občas udělám néjakou zakazku kdyz mi bude lip. Je mi ale tak spatne, ze nemuzu vubec nic a jsem rada, ze muzu lezet.
Nekdo me mozna opravi, ale myslim, ze se pro neschopence pracovat ani nesmi.

• Citovat
  • Upravit
435
15.5.23 15:31

@culinka123
Já jsem ráda, že mám neschopenka, jsou dny, kdy je mi fajn, ale jsou dny, kdy jsem schopná jen ležet a spát nebo se dívat na televizi…
Jsem 10+2 a je to čím dál tím horší 😀 🤮 🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.5.23 16:01

A když jste na neschopence, tak už předpokládáte, ze už se určitě do práce nevratite, ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
15.5.23 16:07

@culinka123 Ja teda do prace CHCI jakmile to bude mozne a zdravi to dovoli.. chci predat pred materskou cisty stul, dodelat vsechnu svoji rozdelanou praci, a doma rozhodne dalsich 6mesicu lezet nevydrzim😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
15.5.23 16:11

Já mám specifickou (a neobvyklou) práci, takže jsem musela vymyslet alternativu. Vyloženě na neschopence nejsem, ale stále mám dodržovat spíš klidnější režim. Tak uvidíme, jak to všechno půjde a jak to bude dál… Ale nechci sedět úplně doma a nic nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.5.23 16:13

@TerkaS98 ja to mám taky přesně tak. Začala jsme v práci pomalu “uklizet”. Ale bojim se, ze zůstanu doma ze dne na den 😂 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
15.5.23 16:16

@culinka123 já jsem na neschopence, né kvůli nevolnostem, ale kvuli cystám a hematomu. V pondělí mám jít na kontrolu a od úterý doufám, že už budu moct do práce. Mam dost plánů a neschopnost by mi to neusnadnila 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
15.5.23 16:28

@culinka123
Já se do práce určitě nevrátím, mám pak dva měsíce dovolenou, jsem učitelka, a pak na měsíc a půl začínat znova není výhodné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
15.5.23 16:48

@culinka123 já zvracim ráno nalacno kdy nemám co a tím naštěstí končím 😁 takže na neschopence nejsem a doufám, ze odejdu z práce až 6 týdnu před porodem. Doma bych se zblaznila. Normálně litam, ale až to za 14 dni po screeningu oficiálně řeknu budu dělat kancelářskou praci. Jen jsem teda děsně unavená 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí