TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1360
14.5.23 17:23

@Banila : Při prvním těhotenství jsem jela do porodnice vzdálené cca. 1,5 hodiny jízdy. Osobně bych se nedokázala tak brzy rozhodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
14.5.23 17:26

@Banila ja mam dojezd cca 20-25min (18km), ale u nás registrace až 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
14.5.23 17:34

@katka-365 @Kajiii434 krajskou mám prave taky do 20min a registrace 36tt, jen ty pražský nemocnice to mají takto brzo. Přemýšlím ohledne Podoli, jen ta vzdálenost v koloně me trochu děsí :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
14.5.23 17:35

@Banila já mám porodnici 250m pěšky takže doufám ze to dojdu😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
14.5.23 17:38

@Banila Naštěstí v Brně se registrovat nemusíme. Ale vlastně všechny porodnice tu mám docela daleko a když chytnu kolonu, tak klidně na hodinu. Trošku mě to děsí, první porod byl sice koncem pánevnim, ale přesto docela fofr. A co se vlastně stane, když se v tom 14. týdnu někde registruješ a potom tam nepůjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
14.5.23 19:37

@Banila taky přemýšlím kde rodit. Minule jsem chtěla Neratovice, ale když mi praskla voda měli STOP stav a já jela k Apolinari 😃 teď Nera už nechci, ale zase chválí Roudnici…no ikdyz spis myslím, ze to bude Bulovka, kterou máme cca 20 minut dojezd(když nebudou kolony) ale ta registrace je prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
14.5.23 19:52

Holky to máte moc pěkné nápady na oznámení :hug: Já musím říct, že kdybych mohla, utajím to co nejdéle, nejlépe až do porodu :lol: :oops: dnes jsme oznamovali babičce, příští týden chceme tchánům, jsem v 11 tt a mám stále strach, že se něco pokazí a nedopadne to… a čím víc lidí to ví, o to by pak bylo těžší to vysvětlovat :zed: Takže ani s manželem se ještě nedokážeme moc radovat a je to spíš stres, máte to některá taky tak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
14.5.23 19:53

Já jsem od Děčína a premysleli jsme nad Plzní. Ale to je hodně daleko. Pak jsem premyslela Prahu ale s kolonami by to bylo taky strašně daleko. Takže nakonec vyhrála česká lípa ❤️‍🔥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
14.5.23 19:57

Tak ja buď Roudnice alebo Litomeřice.. ešte možno Usti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
14.5.23 20:17

Poprvé jsem rodila v Hradci Králové a naprostá spokojenost… ale přestěhovali jsme se a mám blíž Ústí nad Orlicí, tak pojedeme asi tam 🤔 Nejradši bych zas ten Hradec, ale teď ho máme 40 minut, nechtěla bych rodit někde u Holic 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
14.5.23 20:21

@Lusi123 jeee, taky jsem původně myslela, ze Nera nebo Melnik. Ale hrozne me od nich odrazují kamaradky, ze je to maličké a kdyz čekaly na ty porodní boxy, byly na pokojích pro šestinedeli s maminkama hned po porodu. Takže tam nemohly mít ani partnera a nadstandard je v podstatě nonstop obsazeny a i kdyz si zaplatíš teď přednostní vstup, stejne je malá šance, ze bude zrovna volný.

A pro me upřímně je strašně důležité, abych tak měla celou dobu manžela a mohla tam hekat a křičet na nej :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
14.5.23 20:23

Příprava na porod

Holky, je na to ještě brzo, kdoví jak mi to všechno dopadne, ale už jsem přemýšlela, jak se lépe psychicky (a i fyzicky) připravit na porod. První byl hrůza, 27 hod, nástřih až kdoví kam, děs. Nijak jsem se nepřipravovala, a ačkoli spousta věcí ovlivnit nejde, chtěla bych tentokrát na nějaký kurz, přečíst si knížku Hypnoporod (stojí za to?) a i doma něco si cvičit. Nemáte někdo tip? Nějaká videa na YouTube třeba.. chci se tentokrát cítit lépe připravená 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
14.5.23 20:37

@TerkaTA myslím, ze to proste jen telefonicky zrušis a nic se nestane. Ale jakmile se nestihnes přihlásit ten 14tyden, tak proste smůla no. To Podoli má snad kapacitu jen 18mist na den pro registraci a prihlaseni je přesně 14+0.

Příspěvek upraven 14.05.23 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
14.5.23 20:38

@Brbra já si určitě chci koupit párový kurz od “Porod je krásný”. Hodně kamarádek si to chvalilo a prý je pak i partneři víc hýčkali po tom kurzu 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
14.5.23 20:44

@Banila No, ono když pak budeš rodit, tak tě stejně musí přijmout, nenechají tě rodit na ulici. :D Stejně nikdy neví u všech přesný termín a nakonec mohou mít plnou kapacitu i přes registrace… Ale chápu, že je lepší, to mít v pořádku zaregistrované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí