TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
15.5.23 16:54

Já vás tak čtu a práci vám závidím.

Mám projektovou smlouvu, konec 6/23, bez debat.
Zároveň nám na jaře vyšlo IVF a jsem 9tt. V práci jsem to neříkala (a mám vlastně? Stejně končím…)

Zkouším si hledat něco, aspoň půlúvazek…

Ale jednak mám morální dilema - to jako nastoupím, zaučí mě a v listopadu odejdu na mateřskou? 😳
A jednak mě ani nikde nevezmou, ptž u osobního pohovoru to bude jasné, že…

Takže od 7/23 jsem bezprizorní a nevím co mám dělat 🥺 (jako asi pracák, ale jako… ach).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.5.23 17:40

Já jsem zase ráno nejpoužitelnější. Ale po obědě už zvracim, odpoledne proležim a večer fuňim a modlim se ať přežiju do druhého dne jak je mi zle. Nevim kolik máte nemocenskou vy holky, já jako podnikatelka s OSVČ mam doslova pár stovek. Takže se modlim že to skončí a budu moct pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
15.5.23 17:57

@Lucimiminko
Jako není to hodně, chybí mi asi 9 tisíc, ale na straně druhé, později je ta nemocenská bude zvyšovat, tak snad to bude lepší. Ale raději vydržím takto, než jezdit dohromady dvě hodiny do a z práce, stresovat se se studenty, dozory atd. A nechci riskovat život toho malého stvoření ve mně :srdce: jinak mi všichni, co to ví, říkají, že dělám dobře 😀Ted mám aspoň čas a odpočinu si, protože pak to bude divočina 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.5.23 18:02

Tak já pracuji. Jsem sice šíleně unavená a občas mi je fakt zle ale vždy to nějak vytrpim. Dělám krátký dlouhy 13h.. sedím jen na recepci dikybohu, ale když jsem náhodou doma tak jsem tak unavená, že nestihnu udělat skoro nic. Partner mi teda silene pomáhá a fakt se smaží, ale i tak si přijdu hrozné když není třeba umyte nádobí.. 😔 doktorka mi kvůli únavě nabízela neschoenku, ale teď se tu zaručuje nova kolegyně co bude nastupovat místo mě, takže si nemůžu teď dovolit vzít volno.
Jsem ráda že můžu pracovat, ale asi bych si potřebovala nachvilku vorazit. Navíc se mi teď otevíračka ještě o hodinu prodlouží, takže budu 14 hodin mimo domov. Ale snad se mi zlepší unava, nevolnosti a křeče a budu moct vesele chodit do práce dal🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
15.5.23 18:08

Já pracuji, ale učím na střední škole a dost mi teď odpadli čtvrťáci, kteří mají před maturitou, takže mám rozvrh fakt pohodový. Hrozně mě to baví, já bych se doma asi užrala nudou 😁

No ale něco vám řeknu, byla jsem v pátek a dnes na odběrech, posílalo se to do nemocnice a jela jsem si pro výsledky… A normálně dnes mi sestra odebrala špatně krev, takže mi ten výsledek nemohli říct, že krve bylo odebráno málo, a zítra musím znova. Jsem fakt nasr*, protože žádanku už nemám, tak doufám, že to udělají… 🤬 A že se to do středy, do kontroly na gyndě, stihne. 😡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
15.5.23 18:18

@Brbra : Jak ti mohla udělat odběry špatně? 8o Ona neví, kolik krve je potřeba odebrat? 8o To je mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.5.23 18:40

@Brbra tak to teda nechápu jak se sestře povede.. vzít málo krve? Že špatně pichne se stane snad každé.. ale tohle? Snad to vyjde i tak no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
15.5.23 18:51

@Kajiii434 @Frey0369 Taky to nechápu, hlavně to byla dnes vrchní sestra odběrového centra tady u nás… 😒 A teď si to znovu vše oběhat, vytelefonovat atd., tak hlavně že se nemám stresovat 🤦‍♀️ 😂 Ach jo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.5.23 18:55

@Brbra hele tak si trosku víc zavolas. Vem si že je to jen krev, hlavně že se nestalo nic horšího.. tohle je spis pro pobavení 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.5.23 18:56

I mistr tesař se někdy utne😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
15.5.23 18:59

@Lusi123 Jezis díky ze to píšeš 😀 já myslela ze jsem jediná kdo se ráno na prázdno davi několik minut nad umyvadlem nebo wc 😂 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
15.5.23 19:07

Ahoj, tak ja do práce ešte chodím. Operátor výroby-manipulácia s ťažkými vecami atd. Holky sa mi snažia pomáhať. Ale vstávam v rozmezi 04:10-04:25 takže som unavená a ešte ako moj žalúdok somnou nepracuje ohľadne stravy a nemám moc hlad tak som úplne ko. Chcela by som byt v práci kým to pôjde..
a doma na moju únavu a to, že mi nie je dobre nemaju pochopenie :( manžel pracuje cca 7-8× do mesiacu takze nema tušenie aké to je chodiť každý dwn do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
15.5.23 19:10

@mksv to jsi mě popsala přesně. Jako davit, když nemáš co je silena dřina. Jsem z toho vždycky sedřená a uslzená jak blazen 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
15.5.23 19:18

@Lusi123 přesně 😂 úplně mě pak bolí ten zaludek jak se zcvrkava pořád, kašlu, popraskany žilky v očích no šílený 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.5.23 20:14

@darkwulf ty jo, tak to nevím co ti poradit. A řešíš spíš jen pocit, že budeš teda bezprizorní nebo finanční stránku věci? :nevim: nebudeš mít nárok teda aspoň na podporu? Uvidíš ono se to třeba vyřeší nějak samo a něco se ti ještě naskytne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí