TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
17.5.23 19:42

@Brbra Věřím, že brzy se dočkáš vytouženého miminka :hug: drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
17.5.23 19:43

Holky taky máte někdy špatnej pocit, jak když není vše v pořádku? Takový pocit jsem měla před 5 lety a bylo to zamlklé těhotenství, uplně se bojim pondělní kontroly☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
17.5.23 19:53

@Zuzca.K mám.. nevím proč ale mám.. v pátek jdu na odběry tak to zkusím probrat se sestrou.. 😔 ❤️ snad bude vše v pořádku. Taky jsem objednala angelsouds, abych pak věděla zda je vše ok, než ucitim pohyby..🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
17.5.23 19:58

@Zuzca.K i já…zamkle se poznalo až na utz? Nic jiného tomu nenasvědčovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
17.5.23 20:00

@katka-365 ano přesně tak, jen muj pocit ani žádné bolesti ☹️
@Frey0369 Taky mam objednaný, ale jsem 9tt to by ani slyšet nic nebylo ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
17.5.23 20:06

@Zuzca.K strach bude dokud neporodime..ale těšíme a zároveň se bojíme každé další kontroly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
17.5.23 20:14

@Zuzca.K i já, i když možná je to spíš šílený strach než nějaký vnitřní pocit… zítra mám konečně kontrolu a myslím, že v noci ani oko nezamhouřím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
17.5.23 20:28

Myslím, že strach dělá hodně a může být těžké rozeznat ho od nějakého zlého tušení. Já jsem měla ty tři týdny před kontrolou takové chvíle, když jsem byla přesvědčená, že je to blbý. Dokonce se mi zdály dva fakt hnusné sny (jeden o tom, že v děloze byly jen nějaké obaly a sestra mi to vysávala vysavačem, a druhý o tom, že ze mě vypadlo miminko - o tom jsem četla tady na Emiminu, takže 🙈). Nakonec první kontrola dopadla dobře (ťuk ťuk). Všichni doktoři říkají, hlavně nečtěte diskuze, a mají pravdu. Je určitě super to všechno kolem těhotenství sdílet, ale má to svoji stinnou stranu, že se člověk nervuje tím, o čem by se normálně nedozvěděl, až při nějakém problému. Třeba moje terapeutka, které je 50+, tak vůbec nevěděla, co je biochemko nebo ZT, prostě znala jen potrat, to samé moje sestřenice (35), která otěhotněla na první dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.5.23 20:58

@frauhofman Amen. 🙏 Já si taky vždycky říkám, že už to nebudu číst (jsem dost nervák), ale stejně mi to nakonec nedá… no a pak jsem akorát vyschízovaná (jako třeba po dnešku tady… 😖). Zítra mám kontrolu, pocit mám vnitřně dobrý, ale stejně mě sem tam napadne, co když… no myslím, že už to vlastně nikdy nepřejde, jak se tady už psalo. Hold úděl matek asi.
A taky si furt stanovuju nějaké milníky - zítra kontrola, za další dva týdny první screening… no a pak až začne kopat, tak se snad fakt uklidním, že tam fakt je. 😃 👶🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
17.5.23 21:12

@frauhofman poprvé som bola tehu ked mi bolo 21 a bolo to neplánovane a na zaciatku som nemala ani pomyšlenie, ze by to malo nedopadnut dobre.. casom som sa samozrejme začala obávat ale teraz už su tie obavy vacsie.. je mi 33 mám za sebou SP v únoru. Druhy den sa cítím lepsie ako predtym takže si vravim čo ak sa nieco pokazilo. Za tyzden kontrola a budem dufat, ze je vsetko Ok a ked nie tak už další pokus o mimi nechcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
17.5.23 21:20

@Džejn10 Budu držet palce, aby to bylo ok 🙏. Mně je 34 a k dětem nemám úplně vztah, manžel taky ne, takže jsme dlouho váhali, jestli do toho jít. Nechali jsme to na přírodě a je to tak, jak to je. Na jednu stranu bych byla ráda, aby to vyšlo, na druhou stranu mám strach z těch změn. Ale převažuje u mě to chtění. Ale pokud by to teď nevyšlo, tak nevím, jestli bych do toho šla znovu. Snad to nebudu muset řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
17.5.23 21:25

@frauhofman Dakujem ❤️ tiez držím palce aby bolo vsetko Ok 🙃 máme doma 12 rocnu slečnu takže to bude tiez zmena 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.5.23 09:22

@Brbra je mi to líto, posílám sílu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
18.5.23 09:57

Tak mi přišel angelsounds. Objednano včera v půl deváté ráno a dnes v 9 už byl v Z-Boxu.. srdíčko jsem krásné slyšela a to jsem 10+5..❤️ ❤️takže mám aspoň trochu malé ujištění že je vše v pořádku.. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
18.5.23 10:25

@Frey0369 odkud si prosím objednávala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí