Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bledulka14 https://www.ditevpupku.cz/ a ještě k tomu doprava zdarma..❤️🔥
@Frey0369 závidím! Já objednavala minuly čtvrtek, hned ten den odesláno a od te doby je ten balíček ztraceny v zasilkovne
. A to to mám taky do Zboxu 🙄. Doufám, ze dorazí do zítra a nebudu čekat ještě přes víkend 🙄.
@Banila no pěkný.. 😳 to se mi snad nikdy nestalo a jsem ráda že přišlo takhle brzy. Měla jsem špatný pocit.. ❤️ 🙈
Holky, kamarádka dnes koupila Angelsound na vinted plně funkční za 200 Kč. Jen dokoupila Sonogel v lékárně. Tak jen menší tip, pro ty kteří nechtějí třeba kupovat za plnou cenu.
Ja ještě chvíli počkám u mě je asi ještě brzy
. Jsem 8+2.
@Frey0369 tak naštěstí dnes už dorazil!! Prave jsem dala zasilkovnu, protože jsem s ni neměla nikdy problém a teď tohle zpoždění, když jsem si potřebovala poslechnout srdicko co nejdřív 😂.
Každopádně myslím, ze jsem srdicko našla, bylo to tedy hodně potichu, ale snad je to ono
. Ale překvapilo me, jak dole miminko je
. Narostlo mi obrovské břicho, ale srdicko bylo slyšet hodně dole na podbrisku ![]()
@Banila já ho slyším v pravé části podbrisku ale ne úplně nízko. Hodně jsem četla že ho takhle brzo našli jen fakt nízko a já ho našla celkem nahoře.. 😁
Holky hlásím se z kontroly 10+6 tt, vše je v pořádku a mně se neskutečně ulevilo
moc držím palce na vaše kontroly ![]()
@culinka123 já jsem pravé kupovala za 300 i se sonogelem z vinted, ale až z Polska, tak čekám, čekám a snad se dočkám
. Plánuju tam kupovat hodně věci, přijde mi zbytečně mít to nové 3× tak dražší.
@culinka123 ja kdysi koupila taky z druhé ruky a staci obyc sprch.gel
nechtěla sem kupovat tenhle zbytečně dráhy
@Banila taky jsem ho u syna slyšela hodně dole, až pod kalhotkami, a převážně býval nalevo
Holky, tak ten angelsounds opravdu moc doporučuji!!! Neuvěřitelně mi to pomohlo na uklidnění mezi kontrolami a musím říct, ze manžel poprvé po poslechu
si asi uvědomil, ze opravdu čekáme miminko
.
Ahoj holky, tak my to včera poprvé řekli dcerce (6,5). Emocí hodně. Nejdřív mi vyhrnula triko a konstatovala, ze to není možný, pak byly slzicky, ze se ji nebudeme tolik věnovat, tatínka se ptala, jestli není nazlobeny, ze čekáme miminko 😄 a pak už jen nadšení. Hladí bříško, strasne chce vědět, jestli to bude holka nebo kluk, ráno když jsme se loucily mi rekla, ať se má dnes miminko v brisku dobre…no jsem dojata ❤️ Zítra ještě mamka a zbytek za dva týdny po screeningu. Už ať je to! Jinak přeji vsem krásný víkend!🙂
Ahoj holky tak ja mam po kontrole, miminko je v poradku, 11+5 a meri 5cm ❤️ hematom je furt na znackach, ale minuly tyden meril 3,8cm a dneska 2,8cm, takze se zmensuje 💪🏻 ale nemocenska furt pojracuje😩 brali mi krev, a 30.5. jdu na screening, doktor me sam objednal, a rovnou tam poslou vysledky krve, takze nemusim nic resit🙏🏻 a 31.5. jdu hned ke svemu doktorovi, a vystavi mi prukazku🙋🏼♀️ tak mam radost😍!!
Jinak holky myslite, ze az mi hematom uplne zmizi, ukonci mi doktor neschopenku, nebo uz zustanu na rizikovem? 😩 fakt bych potrebovala do prace, a na konci cervna mame zaplacenou dovcu bez storna, tak doufam ze me nebude za kazdou cenu drzet doma, uz z toho fakt silim😂