Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@darkwulf proč vůči zaměstnavateli? Když ti skončí pracovní poměr tak prvních 14 dní nic nedostaneš a pak tě platí sociálka, zaměstnavatel už ne 😊
@culinka123 nemůže, samozřejmě nesmíš poslouchat v kuse půl hodiny…já vždy pustila na 5-10s, slyšela jsem
a zas vypla
@Zuzca.K
Ah, my bad. Špatně jsem si to pamatovala.
Ale tak jako tak, nejsem na rizikovém a jinak jsem zdravá, není důvod pro neschopenku.
Četly jste ohledne zvýšení rodicaku, ze se to bude tykat jen deti narozených v 2024? 😂. To maminky s TP 31.12 budou muset počítat každou minutu ![]()
@Banila Tak to jsem v háji. Už dcera se narodila dřív, předpokládám, že teď to nebude jinak… ![]()
Holky mate tedy doporučení na nějaký super? Nechci koupit a pak být třeba zklamaná.. 😁
@katka-365 A pokud má člověk hodně tuku na břiše, může to kvůli tomu nebýt slyšet, nevíš?
@frauhofman to nevim, nechci placnout neco, co nebude pravda..ale asi by to mohlo ovlivnit..já se synem nemela moc tuku a slysela jsem fakt v 10tt..ale stalo se mi i v 15tt, ze jsem hned nenašla, chvilku jsem skakala na gym míči a po 2min uz zas našla
@Cahova.an chce to hledat a myslím, že záleží, jak je tam mimčo uvelebené. Snad taky najdeš 😍
@culinka123 používala jsem u syna denně než jsem začala cítit pohyby a nic mu není. Samozřejmě to chce jen třeba minutku poslouchat, fakt jen pro uklidnění.