TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1658
21.5.23 09:58

@Džejn10 Růst hcg se v průběhu těhotenství různě mění. Taky mají vliv ostatní podmínky. I podle druhého testu jsi zcela jasně pozitivní a to je jediné, co ten test má říct. Osobně moc nechápu, proč testuješ, když už jsi i byla na kontrole. Zbytečně se stresuješ a přenášíš to i na plod. Stejně to, co bude, nezměníš, jediné, co ti každý doktor řekne je, že je důležité být v klidu. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
21.5.23 10:02

@Džejn10
Nevím, jaký jsi týden. Teď jsem i našla na netu, že hcg má nejvyšší hodnotu kolem 10. až 11. týdne, potom hodnota pomalu klesá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.5.23 11:26

@TerkaTA lebo som mala posledny test tak som ho využila.. v únoru som mala krásné // a potom začala slábnout a bol to SP takže už jednou za sebou mám špatnu skusenosť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.5.23 11:27

@TerkaTA dnes 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
21.5.23 11:30

@Cahova.an tak teď jsem hodně znejistila teda :/. Myslela jsem si, ze slyším srdicko miminka a místo toho to bude asi opravdu jen má tepna :(. Zkusila jsem take obe strany podbrisku a slyším to stejne na obou, takže opravdu tepna :(. I ten tep je pomalejší. Jinde srdicko najít nemůžu :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
21.5.23 11:35

@Banila a kolik jsi? Udávají od 12tt, segra našla až v 15tt..nemusíš najít nutně dřív..a ja našla u syna až opravdu nízko, kde začíná ochlupeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
21.5.23 11:36

@Džejn10 Taky za sebou mám zamlklé těhotenství a revizi a potom operaci a čekání přes rok na otěhotnění. Ale tohle testování je k ničemu a psychice nepomůže. :) Pokus se zapomenout, že jsi nějakej test dělala, prostě to nic neukazuje. :) Na kontrole bylo vše ok, tak je vše ok, hotovo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
21.5.23 11:40

@katka-365 začínám 12tt :/. No, bohužel jinde najít opravdu nemůžu.. jen ty dvě tepny na stranách podbrisku. Kontrolu mám v úterý po měsíci, tak budu jen doufat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.5.23 11:46

@Banila uklidnil tě, já jsem poprvé našla až na přelomu 13 a 14 TT 😊 od té doby najdu celkem v pohodě (jsem teď 17tt). Takže KLID 😊 U nás ve skupině říjen tehdy taky všichni „našli“ už v 8-9tt takže já byla akorát z toho vystresována. Pak taky někteří zjistili, že celou dobu poslouchali tepnu a ne :srdce:.
Zbytecne se tím budeš teď stresovat, pokud tě neboli spodek, nekrvacis či nespinká tak věřím, že je vše OK 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
21.5.23 11:56

Holky, nevím, jestli vám to pomůže, ale včera jsem zpovídala Chatbota ohledně potratů (SP a ZT) a donošení dítěte a docela mě ty statistiky uklidnily. Čím jsme dál, tím máme větší pravděpodobnost, že to dobře dopadne. A ZT je o dost méně časté než SP, takže pokud nemáme aktuálně nějaké problémy jako krvácení, tak je pravděpodobnost nějakého problému nevysoká. Samozřejmě vždycky má někdo tu smůlu, že zrovna u něj to dopadne špatně, ale jaká je pravděpodobnost, že to budeme zrovna my? Pořád je víc těhotenství, která dopadnou dobře. Tak se snažme myslet pozitivně 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.5.23 12:00

@Banila Buď v klidu já taky nenašla a manžel taky ne, sice píšou 12-14, ale co jsem četla na jiných diskuzích tak holky psali, že je to spíš náhoda, že ve 12 najdeš, že spíš až ten 14až15 týden je slyšet krásně.
Sice jsem si myslela, že taky tak brzo uslyšíme, ale asi prostě musíme ještě vydržet :) já už jsem včera psala manželovi, že asi čekáme dvojčata a už jsem zase začala hysterčit 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.5.23 12:04

https://youtu.be/iMUN2N5FI0o
Tady na tom videu to jde opravdu pěkně slyšet od cca 1:50 nebo tak nějak. Ta tepna nebo co jsem to našla bylo opravdu tak nějak jakoby z dálky tlumené a pomalejší, tady je hodně rychlé a tak by to mělo být. ;)
Snad vám ten odkaz půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
21.5.23 12:08

@Cahova.an @Karla22 moc dekuji za uklidnění holky :srdce:. Pravděpodobnosti vím, jen jsem v tomhle hodně ovlivněna svoji sestrou, která na screeningu ve 12tt zjistila, ze nosí už 4 týdny miminko bez srdíčka :(. Srdicko přestalo bit asi po několika dnech po kontrole v 8tt. Musela na revizi a poté ještě na dalsi dve :(. Tak si stále říkám, ze jestli to nemá vyjít, hlavně at je to SP a ne ze bych se dozvěděla, ze x týdnu už miminko nežije :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.5.23 12:19

@Banila tohle jsou strašný situace, ale já věřím, že jsou výjimečný a nám se to nestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
21.5.23 12:29

@Banila A teď si vem, jaká je pravděpodobnost, že by obě sestry měly zamlklý potrat? To by byla extra smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí