Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@katka-365 31 bylin miluju, ale to mi bohužel taky nepomohlo. Až ten Paralen. Naštěstí je to ojediněle a hlava nebolí pořad 🙏🏻
Holky, prosím, měla jsem občasný bolení jako na ms každý den, od včera ale nic, kontrola zítra a snad bude
byla jsem před 14dny 6+6 (ale pozdní ovu a nidace dele), tak mám zas strašný strach a chytám paniku..prsa cítím..
@katka-365 neboj, vše bude ok. Já mám pár dní taky bolesti břicha a pak nic, ale pak zase přijde něco, teď mi třeba ne stále na blití, užívej si chvíle, kdy ti nic není a určitě bude vše v pohodě, hlavně se nestresuj to miminku vadí nejvíc ![]()
@katka-365 Ono se to furt mění. Taky chvíli něco mám, pak zas ne, pak zas jo. Teď jsem se navíc vystresovala tím, že jsem si dala talíř s horkým obědem na břicho (neumím stolovat no 🙈). Dala jsem ho po chvilce pryč, protože mě to pálilo do kůže, a pak mi došlo, že bych si břicho vlastně neměla zahřívat. Naštěstí mám dost silnou tukovou vrstvu, tak se to asi k děloze za tu chvíli nedostalo, ale stejně mě to vyděsilo a teď se hlídám 🙈.
@Blangie dekujeme
Me ceka velky ultrazvuk tuhle stredu. Jsem jak na trni a doufam, ze bude vsechno v poradku 🙏
Kdy to ceka tebe?
@needtobreathe mě až 1.6. klasická kontrola u svého dr. a pak 20.6. velký ultrazvuk…nekonečné se mi to zdá ![]()
Holky, na bylinky v těhotenství pozor. Né všechny bylinky těhule můžou.
Mě už třeba moc nebolí prsa, jen při lehkém zmáčknutí, ale za to mi je už 3 dny v kuse děsně blbě. Zítra kontrola po měsíci. Bojím se, ale zároveň těším. Budou mi brát i první odběry na VV, pokud bude vše ok, tak by měla vypsat i těhotenskou průkazku a dát termín na USG na který pojedu jinam. Moje ex gyndařka měla ten lepší ultrazvuk, ale kráva nehorázná i sestra
Holky a jak to máte u svoji doktorky s fotkou z ultrazvuku? Já na první kontrole byla před 14 dny, měla sem být podle menstruace 8.tyden, ale ovulace byla déle takže to neodpovídá podle ms, na ultrazvuku byla zatím jen pidi tečka se srdíčkem, tak jdu tenhle týden znova po 14 dnech na kontrolu a říkám si, jestli už mi dá fotku, jestli tam bude vidět víc nebo si o ní mám říct, tak nevím
![]()
@Blangie Taky mám 20.6. velký screening. Ale k doktorce jdu 6.6.
Mimochodem taky po vás doktorka chce, abyste si zaplatily těhotenský balíček? V jiném fóru jsem byla snad jediná. Jako mně to žíly netrhá dát jednorázově 2000, když si vezmu, kolik peněz jsem nastrkala do těhotenských testů a ještě nastrkám do jiných blbin. Ale zarazilo mě to, že o tom některé slyšely poprvé, mně to přijde jako běžná praxe (slyšela jsem to od více kamarádek).
@Veru514 Já se normálně zeptala a ona mi řekla, že mi to pošle do emailu. Pak jsem šla do DM a tam jsem si to na tom jejich přístroji vytiskla. Vím, že někde se za to platí přímo v ordinaci a dostaneš fotku do ruky.
@Veru514 já si musím říct, ale chce za fotku 50kč 😊 ale není to nic extra i kdyby každou kontrolu tak je to třeba 750kč za těhu 😊
@frauhofman Moje bývalá gyndařka měla taky balíčky, dokonce ve třech variantách 1500,2500 a 5000. Víš co v tom balíčku je?
Já zítra 10+0, nevolnosti poslední týden hodně velmi ustoupily tak jsem rada 🙏🏼 za to břicho teď cítím častěji ale myslím ze to je tím ze teď to mimino roste poradně rychle 😊
@Veru514 já si řekla jestli mi může vytisknout fotku pro přítele, nebyl problém a mám fotku z 8 týdne a z 11 týdne ☺️ jen kvalita není nic extra má jen takovou malou tiskárnu 😃 Velkou kvalitní fotku dostanu až na screeningu už za poplatek.
@frauhofman Balíček žádný neplatím a to už mám za sebou 4 ultrazvuky protože si mě doktorka více hlídá. Ale platím roční poplatek 400 Kč + jednorázové zrcátko 50 Kč.
@Veru514 me ho automaticky posila do meilu, dostala jsem i pidi tecku v 5+0 ![]()
@frauhofman zatim jsem nic neplatila ani se o zadnem balicku nezminil, platim vzdy jen pri cytologii 50kc za jednorazove zrcadlo. Co mas v tom balicku, rikala ti?
@mksv já jsem přesně o týden pozadu a screening máme v podobný termín pokud si pamatuji. Mas do screeningu ještě kontrolu na gynde? ![]()