TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
23.5.23 13:33

@katka-365 to mě moc mrzí…posílám hodně síly a objetí :hug: drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.5.23 13:36

@Zuzca.K no, 3 UTZ uvádí i moje pojistovna na strankach pri hladkem prubehu tehotenstvi :nevim: Moje gyndarka evidentne podle toho jede, takze ja si je budu muset zaplatit, pokud jich budu chtit vice. Pokud tvuj gynekolog toto neresi, mas vyhrano :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.5.23 13:40

@frauhofman zeptej, určitě. Často lekari vyuzivaji neznalosti pacientek a v nadstandartním balicku vlastne nic extra neni. u me je to vlastne „jen“ UTZ, fotka, urceni pohlavi, zahrnuta cena testu na cukrovku…ale je to 650,– kazdou navstevu a prijde mi to dost. Kazdopadne kdyz budu mit pocit, ze UTZ chci (treba ted budu tyden po screeningu tak ho nepotrebuji..) tak si to take zaplatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
23.5.23 14:31
@katka-365 píše:
Tak Vás holky opouštím, je o 2tydny mladší 6+0 (dnes mám být 8+4), stále bez srdeční akce..ráno nastup na revizi, nevím, že jsem si naivně myslela, že když je syn po ivf, ted se podařilo na 1pokus a vše bude v pořádku.. sem zlomená.. mějte se hezky a ať aspoň Vaše miminka prospívají

To je mi hrozně moc líto! Buď silná a nenech se zlomit, vím že to hrozně bolí, většina z nás si tím prošla, nikdy to nepřebolí, jen se s tím naučíš žít. Dávej na sebe pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
23.5.23 14:42

@Zuzca.K dekuju všem holky, já mám za sebou před synem už SP, tak ZP už si taky můžu odskrtnout 🤯 🔫 snad na nás ještě někde další, ale zdravá dušička, čeká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
23.5.23 14:50

@needtobreathe Moje gyndarka taky jede podle toho a vlastně jsem ráda. Ono na tom nadužívání ultrazvuku vlastně není nic dobrého. A když jedou doktoři podle toho, tak aspoň víme, že se těhotenství jeví normálně.
Navíc ve 12. týdnu je screening, kde se ověří, že je vše ok, od 14. týdne už si to v pohodě zkontrolujeme angelsoundem a potom uz za chvíli budou i cítit pohyby. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.5.23 16:27

@TerkaTA děkuju za zprávu 🍀

Takže taky budeš chodit na kontroly vlastně „jen“ na pokec/do poradny mimo ty velke ultrazvuky?

Já nepotrebuji UTZ kazdou navstevu. Nicmene kdyz to zrovna vyjde mezi prvnim a druhym screeningem (coz je treba 8 tydnu?) za utz se zlobit nebudu a asi si za nej i priplatim :nevim: Angelsounds nemam 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
23.5.23 16:43

@needtobreathe Já jsem teď změnila doktorku, tak uvidím, jak to bude mít. Ale u minulé to tak opravdu bylo mezi těmi screeningy a je fakt, že to bylo dlouhé. Nicméně já vlastně nevím, kdy ty tři placené UTZ mají proběhnout, screeningy jsou mimo ten počet ne, když si je hradíme? A pokud to máš třeba tak, že si můžeš připlatit jednou za čas, když už ti to přijde dlouho a příště nemusíš, tak to je asi fajn. Ale UTZ co dva týdny mi přijde moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
23.5.23 16:47

@needtobreathe A vlastně jo, očekávám že ty kontroly budou ty poradny typu „moč, zvážit, změřit tlak, problémy nemáte? Ok, tak zase za měsíc“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.5.23 18:40

Ultrazvuk

Holky a dělali vám doktoři okolo 10-11 týdne na prohlídce ještě pořád vaginální ultrazvuk nebo už přes břicho? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
23.5.23 19:17

@culinka123 Mne delali poprve pres bricho ve 12tt. Kdyz jsem byla v 10tt tak jeste vnitrovaginalne 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
23.5.23 19:39

@culinka123 mne 6+2 cez brucho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
23.5.23 19:45

@culinka123 : První ultrazvuk přes břicho jsem měla až při 1. screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
23.5.23 20:58

Holky mam takový intimní dotaz, vy co používáte utrogestan doporučil vám doktor vaginální výplachy? Dnes mi řekl že si mam nějaký koupit, že se usazuje nevstřebaný utrogestan a můžu mít pocit pálení a tak. Zaráží mě, že doteď v CARu mi to nikdo neřekl? 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.5.23 21:07

@Zuzca.K já ničím nevyplachuju, mám pocit, že během dne zbytek odejde na intimku a nebo i na toaletě vidím i zbytky. Ale je pravda, že když jsem měla méně aktivní dny a spíš jen odpočivala, tak jsem výtok z toho měla do žluta a bylo mi dole trošku nekomfortně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí