TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1360
22.5.23 20:33

@Zuzca.K : Já beru Amelgen. Je to nazvané „vaginální kuličky“, ale je to velikosti čípku! :lol: Takže si dovedeš představit, jak to, hlavně přes den pak vypadá… :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
22.5.23 20:47

Ahoj 🙃 tak já dnes 8+1 a už má nebolia tak 🐐 🐐 a ani špatne mi nie je.. výkyvy nálad nemám a ani neplačem.. boli má teda brucho druhy deň. Dufam, ze je vsetko Ok.. v stredu idem k dr tak som zvedava a nedockava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
22.5.23 21:33

@Zuzca.K no přesně, za těch par tydnu jsem vypotrebovala už 3 krabice intimek 😂 někdy menim třeba i 6× denně, je to šílený jak se to postupně rozpouští 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
22.5.23 21:41

Pro mě je nejhorší spát s kalhotky intimkou do rána :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
22.5.23 21:42

@Kajiii434 Děkuju. Já doufám, že se mi zmírní nevolnosti (před pár dny jsem na radu některých vysadila Femibion), a tím se mi i zlepší psychika. Protože aktuálně jen pracuju, což mě vyčerpává a unavuje, a na žádnou zábavu nemám sílu. Doufám, že se brzy dostanu do stavu, kdy budu moct vyrazit na procházku, výlet, nákupy, sraz s kamarádkou, do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.5.23 21:54

Angelsound

Tak jsem si trochu na popud Vas tady koupila Angelsounds (z Vinted i s gelem za 300), u prvniho tehotenstvi jsem ho nemela. Dneska jsem 10+6 a spolehlive jsem srdicko slysela :ok_hand_tone2: tesne nad stydkou sponou, s napul naplnenym mocovym nechytne (po vycurani jsem nic neslysela, mocak trochu vytlačí delohu), a s pokrcenyma nohama - s napul natazenyma jsem taky nic neslysela. Mam teda zkusenosti s ultrazvukem z prace, takze trochu tusim, jak tlacit, jaky úhly a tak, ale kdyz si s tim pohrajete a trochu sondu naklonite, urcite neco uslyšíte :) a nejsem hubena, mam dost svalu, jiste i dost tuku 😃 a BMI 28. Jinak byl slyset muj tep temer vsude. Tak drzim palce, abyste i ostatni brzy neco uslysely! Je to teda fakt uklidnujici, musim rict 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
22.5.23 21:55

@Veru514 ja musim rict, ze po psychicke strance jsem na tom taky dost bidne 😮‍💨 ale myslim, ze z velke miry to je kvuli te nemocenske a tomu lezeni na gauci.. opravdu je to pro me tezke, i kdyz se to nekomu muze zdat jako blbost.. lezim 3tyden a nevim kolik me jeste ceka.. a ty hormony + strach o miminko + predstava dalsich 6m doma me fakt ubiji.. a mam moji uzkostnou poruchu pod antidepresivy, nevim jak bych to davala bez nich🤦🏼‍♀️ nejvic me ubiji to, ze nemam vychazky, ja kdyz mam ataku musim proste jit ven, klidne si sednout do parku, ted jsem tu jak ve vezeni😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.5.23 06:21

Výsledky krve

Ahoj holky,
byly jste už na prvních odběrech? Rh faktor, cukrovka, ty pohlavní nemoci atd? Pokud ano, kdy jste měly výsledky? Sestřička říkala, že bude volat jen v případě, kdyby něco dopadlo špatně, ale já mam pořád obavy z té cukrovky. Myslíte, že výsledky mohou být už do druhého dne? Já jen ať pořád “nečekám” na ten hovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
23.5.23 06:28

@_Nixol
Já byla na odběrech minulé úterý a říkala, že určitě do konce týdne výsledky budou :wink: a taky říkala, že zavolá, kdyz nebudou ok…Taky jsem se bála, že ji mám, protože ujíždím moc na sladkém a dělá mi dobře 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
23.5.23 06:55

@_Nixol : Výsledky jsou poměrně rychlé, alespoň. Záleží na tom, kdy se od doktorky pošlou do laboratoře, ale do druhého dne je zpravidla vědí. Pokud by byl nějaký problém, určitě by ti volali. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
23.5.23 07:02

@Lucy1708 Já na nich byla před 14ti dny a vše v pořádku a to nejsem zrovna fit a mám ráda sladké. :) ale je teda pravda, že cukru jsem se nebála, máme v rodině vyšší cukr, tak si ho sem tam měřím doma a mám představu o tom, kolik ta hodnota měla být a je úplně vzorová, takže si myslím, že se nemáš čeho bát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
23.5.23 07:14

@Mera16
No, jsme na tom podobně 😀ale mám hodně příbuzných s cukrovkou, takže se vždycky bojím, ale láska k sladkému je silnější 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
23.5.23 07:21

@_Nixol ahoj, mne volali cca týden po tom odběru ze cukr není ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
23.5.23 09:09

Hlášení z kontroly

Ahojky holky hlásíme se z kontroly, máme 2cm prospíváme a je nám 8+6 😊 cysty jsou pryč a já můžu zítra do práce 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
23.5.23 09:12

@Zuzca.K Skvělá zpráva! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie