TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1092
23.5.23 09:14

@Blangie Ulevilo se mi šíleně, měla jsem hrozný strach, další kontrolu mam za 14 dní a pak už mi naplánují screening a odběry 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.5.23 09:40

:mavam: Ahoj nad tím angelsoundem taky uvažuju od min. těhu, ale když vás tu tak čtu, přijde mi, že to nadělá víc škody než užitku. :think:
Hormony jsem teď o víkendu vysadila 12+2. Poslední týden mi bylo pěkně blbě tak už je tělo asi nepotřebovalo.
V pátek mě čeká screening a strašně se to vleče. Už bych ráda věděla na čem jsem. Ale celkově mám z tohohle těhotenství dobrý pocit tak se snad nemýlím.

Co se týče pláče. Minulý týden jsem byla na pohřbu babičky a neukapla mi ani jedna slza. Doteď nic jako kdyby se mě to netýkalo. :nevim: Ale čumím na reklamu nebo něco hezkého ve filmu a už mi tečou slzy.

Krev mi sice sestra vzala, ale všechny hodnoty pak opsala z předoperačního vyšetření z listopadu. Takže ji nejspíš nikam ani neposlali. Cukr jsem tam měla 5, něco to je v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.5.23 10:09

@TerkaS98 to tě chápu, ono být zavřený doma člověku nepřidá. I když co bych za to teď dala, já pracuju s dětma a někdy toho mám přes den už dost, hlavně poslední dny jsou ty nevolnosti tak hrozný, že bych uvítala bych doma a nikam nelezt :roll: je mi na zvracení, musím každou chvíli něco jíst, protože jinak bych se snad poblila a když se zase najím, tak mám taky pocit, že to vyhodím, vůbec nevím, co by mi na to pomohlo a to nemluvím o únavě a šílený bolesti hlavy :zed: jojo nejkrásnější období ženy :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
23.5.23 10:16

@penalda no záleží 5,kolik 😀 norma je do 5,1, pokud už mas víc, měl by se test do tydne opakovat a podle výsledku se to pak řeší dal. Pokud ti nabrali krev ale napsali ti tam výsledky půl roku stary tak to musí být nějaká naprostá kráva která si neuvědomuje rizika. Na to bych se určitě ještě doptala. Jsou to docela podstatny věci který by neměly být osuleny. Prikladam foto z průkazky co tam psala doktorka všechno mne po te krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
23.5.23 10:17

Tady fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.5.23 10:25

@mksv
To jsem tam byla naposledy 2.5. ty nemoci tam nemám dopsané tak to snad poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.5.23 10:37

@TerkaS98 Terez, to mě mrzí, že tě ten hematom pořád drží doma :zed: Kdy tě čeká další kontrola, abys věděla, že se to lepší a budeš moct případně do práce?
Já jsem hrozně vděčná, že už je mi lépe, do práce chodím párkrát v týdnu a kupodivu je mi v práci vždy líp než doma. Tak ti moc přeju, aby to bylo brzy ok a do práce tě zdraví pustilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.5.23 10:39

@_Nixol Ahoj já jsem byla na odběrech už před 3 týdny. Dr říkala, že mi zavolá, kdyby vyšly testy nějak špatně. Od té doby se mi nikdo neozval, takže předpokládám, že je to dobré :nevim: :think: Na kontrolu ke svojí gyndařce jdu příští týden, tak uvidím, co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.5.23 10:45

@frauhofman ahoj, moje gyndařka má taky těhotenský balíček/nadstandard. 650,– s každou návštevou :nevim: Jediné, co by se dalo brát, že je tam navíc je, že by mi při každé návštěvě dělala utz a dostala bych z něj fotku. Pokud mám správné info, pojišťovna proplácí pouze 3×UTZ za těhotenství. Já už měla ultrazvuky 2× a pokaždé jsem dostala fotku a nic neplatila. Upřímně nevím, jak se mám rozhodnout. Pokud si platit balíček nebudu, budu chodit spíš jen do poradny a na pokec, bez UTZ… Naštěstí se můžu s každou návštevou rozhodnout jinak a jednou si to zaplatit a podruhé zas ne. V Praze jsou tyhle balíčky „normou“, hrozný. Co máš ty v tom balíčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
23.5.23 10:54

@penalda pokud jsi měla cukr 5,2 tak te měli vzít na další odběr. To bych teď řešila asi primárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
23.5.23 10:55

@needtobreathe Já se nezeptala 🙈. Brala jsem to automaticky, že to zaplatím, ne že se budu rozhodovat, jestli si to zaplatím nebo ne. Ale na příští kontrole, kde bych to právě měla platit, se zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
23.5.23 10:56

@needtobreathe já už mam za sebou 4 ultrazvuky, to je nějak málo 3× na pojišťovnu ne? 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
23.5.23 11:08

@Zuzca.K to ti věřím! kdy máš termín porodu? to bude tak kolem silvestra ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
23.5.23 11:18

@Veru514 to ti uplne rozumim, kdyby mi bylo spatne, taky bych byla vdecna za to, ze nikam nemusim 🙏🏻 moc dekuju, drzim palce at je ti brzo lepe❤️ jojo, stale to nejkrasnejsi obdobi zeny vyhlizim 😂 💪🏻

@needtobreathe Moc dekuju zlato❤️ v utery 30.5. jdu na screening, tak mi snad reknou lepsi informace nez muj doktor, jak to s tim hematomem vypada🙏🏻 tak uvidime😮‍💨 to je dobre, ze je ti uz lepe😍 snad nas ceka klidnejsi 2trimestr❤️ 🙏🏻

Jinak holky, jste me prekvapily s temi UZ, ja jich od zacatku tehu mela uz 6 u sveho doktora + jeden na pohotovosti, a nikde jsem nic neplatila 🤷🏼‍♀️ u naseho doktora zatim jen 100kc za foto, a 1900kc bude ten screening (jooo a 100kc za urceni pohlavi, to me pobavilo😄 😄 😄).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
23.5.23 11:29

@mksv aha tak se na to zeptám až tam půjdu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie