TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
622
20.5.23 08:41

@Blangie já pravé nemám typicky menstruační bolesti. Navíc mě bolí břicho na pohmat.. 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
20.5.23 09:58

@Frey0369 kdy jdes na kontrolu? Neboj, urcite to bude dobry a jak to prislo tak to zase odejde a nebo bude bolet jinde no. Jsme z toho vyplasene protoze tu bolest nezname a bojime se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.5.23 10:10

@Blangie 29 až.. ano, je to neznáma bolest. Občas si říká jak zvládnu porod když plaším teď.. 😂ale tam na to budu připravena a budu vědět proč to bolí..
no zkusím to ten týden ještě vydržet a pak to s doktorkou probrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.23 11:40

Já jsem v pátek zjistila že jsem ve druhém měsíci myslela jsem že jen ztloustla ale ono je to těhotenství…
Musím teda říct a zaklepat že mě nic nebolí jen občas lehce bodne v podbřišku a chodím teda velice často na záchod aniž bych něco vyčurala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
20.5.23 12:23

@Frey0369 : Také mě poslední 2 dny hodně bolí podbřišek. Přirovnala bych to k tomu, jak kdybych opravdu hodně posilovala. Je to v tomto čase běžné, jak se roztahuje děloha. Pokud by tě to nějak víc omezovalo, zavolala bych doktorce a aspoň po telefonu se na to zeptala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
20.5.23 12:33

@Kajiii434 děkuji. Do nemocnice jezdit nechci. Ale pokud to bude furt stejné v pondělí ji zavolám.. 😔 pro mě to je fakt ostrá bolest. Tak fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
20.5.23 21:27

Dvojčata a angelsound

Holky tak mně konečně dorazil angelsound, furt mám takový vnitřní pocit, jakobychom měli mít dvojčata, nevím proč, ale prostě jej mám. Včera jsem zkoušela a našla jsem srdíčko na levé straně v podbříšku, dneska mi to nedalo a říkala jsem si zkusím i na pravé straně. Takže jsem zkusila najít na pravé i na levé straně a srdíčko bylo na pravo i na levo. To nemůže mít takový dosah ne? Když najedu trochu víc z levá do prava tak ho neslyším. Slyším opravdu jen na pravo v podbřišku a na levo v podbřišku. Byla jsem na kontrole jen v 7tt, pak už mi doktor utz nedělal. Myslíte že je to možné? Nebo jsem jen tutan a vůbec to nebylo srdíčko? Ale zase co jinyho by to bylo 😂 jdu až 2.6 na screening a přijde mi zbytečný jezdit k doktorovi s tímto, když je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
20.5.23 23:38

@Cahova.an Ahojky možné to je ale je třeba počítat, protože to může být i placenta prý 😊 já jsem si objednala baby sound a ten počítá i tepy, abych měla jistotu že je to srdíčko 😊 doufám že brzy přijde, je sice dražší ale ta jistota je pro mě víc 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
21.5.23 06:47

@Zuzca.K tak asi to nebude, koukala jsem včera na videa na YT a ani na té jedné straně to asi nebylo srdíčko miminka. Jeho srdíčko je daleko rychlejší a hlučnejsi, tak buď to bylo moje a nebo to bylo úplně něco jiného. Musím hledat dneska znovu a si trochu níž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
21.5.23 06:58

@Cahova.an mohla si najít svoji tepnu, ale miminka srdíčko je mnohem rychlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.5.23 08:08

Dobre ráno, tak som si robila dnes posledny test co som mala.. ten prvý je s 2.5 a ten dole dnešní.. no ta čiarka je slabsia než predtym 🫤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.23 08:10

@Džejn10 Ale tak ten nahoře už je zaschlý, tak může být výraznější, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.5.23 08:11

@RenataS88 nn to bola čerstvá foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
21.5.23 09:33

@Džejn10 a jak daleko jsi, měla jsi už nějakou ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
21.5.23 09:47

@mksv bola som 9.5 a idem teraz v stredu na dalšiu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie