Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Blangie já pravé nemám typicky menstruační bolesti. Navíc mě bolí břicho na pohmat.. 😔
@Frey0369 kdy jdes na kontrolu? Neboj, urcite to bude dobry a jak to prislo tak to zase odejde a nebo bude bolet jinde no. Jsme z toho vyplasene protoze tu bolest nezname a bojime se ![]()
@Blangie 29 až.. ano, je to neznáma bolest. Občas si říká jak zvládnu porod když plaším teď.. 😂ale tam na to budu připravena a budu vědět proč to bolí..
no zkusím to ten týden ještě vydržet a pak to s doktorkou probrat
Já jsem v pátek zjistila že jsem ve druhém měsíci myslela jsem že jen ztloustla ale ono je to těhotenství…
Musím teda říct a zaklepat že mě nic nebolí jen občas lehce bodne v podbřišku a chodím teda velice často na záchod aniž bych něco vyčurala ![]()
@Frey0369 : Také mě poslední 2 dny hodně bolí podbřišek. Přirovnala bych to k tomu, jak kdybych opravdu hodně posilovala. Je to v tomto čase běžné, jak se roztahuje děloha. Pokud by tě to nějak víc omezovalo, zavolala bych doktorce a aspoň po telefonu se na to zeptala. ![]()
@Kajiii434 děkuji. Do nemocnice jezdit nechci. Ale pokud to bude furt stejné v pondělí ji zavolám.. 😔 pro mě to je fakt ostrá bolest. Tak fakt nevím..
Holky tak mně konečně dorazil angelsound, furt mám takový vnitřní pocit, jakobychom měli mít dvojčata, nevím proč, ale prostě jej mám. Včera jsem zkoušela a našla jsem srdíčko na levé straně v podbříšku, dneska mi to nedalo a říkala jsem si zkusím i na pravé straně. Takže jsem zkusila najít na pravé i na levé straně a srdíčko bylo na pravo i na levo. To nemůže mít takový dosah ne? Když najedu trochu víc z levá do prava tak ho neslyším. Slyším opravdu jen na pravo v podbřišku a na levo v podbřišku. Byla jsem na kontrole jen v 7tt, pak už mi doktor utz nedělal. Myslíte že je to možné? Nebo jsem jen tutan a vůbec to nebylo srdíčko? Ale zase co jinyho by to bylo 😂 jdu až 2.6 na screening a přijde mi zbytečný jezdit k doktorovi s tímto, když je vše v pořádku ![]()
@Cahova.an Ahojky možné to je ale je třeba počítat, protože to může být i placenta prý 😊 já jsem si objednala baby sound a ten počítá i tepy, abych měla jistotu že je to srdíčko 😊 doufám že brzy přijde, je sice dražší ale ta jistota je pro mě víc 😊 😊
@Zuzca.K tak asi to nebude, koukala jsem včera na videa na YT a ani na té jedné straně to asi nebylo srdíčko miminka. Jeho srdíčko je daleko rychlejší a hlučnejsi, tak buď to bylo moje a nebo to bylo úplně něco jiného. Musím hledat dneska znovu a si trochu níž ![]()
@Cahova.an mohla si najít svoji tepnu, ale miminka srdíčko je mnohem rychlejší
Dobre ráno, tak som si robila dnes posledny test co som mala.. ten prvý je s 2.5 a ten dole dnešní.. no ta čiarka je slabsia než predtym 🫤
@Džejn10 Ale tak ten nahoře už je zaschlý, tak může být výraznější, ne?