Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky to jsou dnes samé fotečky a kontroly, to je krása
a určitě i úleva 🙏 takový mezník za prvním trimestrem ![]()
Holky stalo se některé, že jste po sexu zakrváceli? Měla jsem takové narůžovělé na toaletním papíře. Bylo to jen jednorázové a podle poslechu angelsounds srdíčko bije, tak snad je vše v pořádku.
@mksv Strašně divný.
jsem tomu nemohla uvěřit vůbec. těším se, až to lehce budu cítit i v bříšku, teda do doby, než to dojde do bodu, že mě nenechá ani vyspat.. ![]()
@Káč1234 Nestalo se mi to, ale doktor mě před tím varoval, že se to může stát.
stejně jak po vyšetření. Prý máme mít jemný sex. ![]()
@Káč1234 stalo se mi to při minulém těhotenství a všechno bylo v pořádku ❤️ pokud to bylo jednorázové a dal nekrvacis, tak buď v klidu
Ahoj holky, trochu mimo téma ale zajímá mě váš názor
čtu teď různé diskuze a články na netu o škodlivosti laku na nehty, barev, samoopalovaku apod v těhotenství, jestli to je škodlivé nebo ne
tak mě zajímá, co si o tom myslíte ![]()
@Mera16 Máme to úplně stejně
. Doktor se mě ptal, čím jsem ho tak rozdováděla ![]()
Zdravím, pořídila jsem angelsound jsem 11tyden ale srdíčko nemůžu najít. Slyším jen moje tepny
jsem celkem hubena ale bojim se pritlacit. Myslíte si ze je ještě brzo? Nebo hledám špatně? ![]()
Asi bych zkusila opatrně přitlačit..🙂 já ho mám doma taky a právě jsem nechtěla moc tlačit, tak jsem to slyšela hodně z dálky, že jsem pochybovala a dnes mě doktor zas moc nešetřil při vyšetření přes břicho.😀
@Mera16 zkusím tedy zitra.jsem z toho hrozne rozhozena.ale třeba opravdu jen špatně hledám. diky za rady!
@Anonymní píše:
Zdravím, pořídila jsem angelsound jsem 11tyden ale srdíčko nemůžu najít. Slyším jen moje tepnyjsem celkem hubena ale bojim se pritlacit. Myslíte si ze je ještě brzo? Nebo hledám špatně?
Tak brzo je podle mě blbost ho hledat, to mimčo má pár centimetrů, je to loterie, jak je umístěný a jestli ho uslyšíš. Akorát se vystresuješ, když ho nenajdeš.
Tyjoo holky koukam, ze jsem asi jedina ktera jeste nema angelsound, ja proste nevim, ja se toho hrozne bojim, ze by me to vic nez uklidnovalo, hrozne znervoznovalo, kdyz bych srdicko nemohla najit 🤷🏼♀️ 😁
Jinak holky, chtela jsem se zeptat, vy co jste uzivaly progesteron, bylo Vam po nem spatne? Ja jsem mela vaginalni tablety, a po tech to slo. Ale ted mi doktor napsal polikaci, a me je hrozne zle🙄 boli me v kuse hlava, motam se, zaludek mam na vode, a to uz jsem byla bez priznaku🤯 jsem si jista, ze je to tim..
@TerkaS98 ja to po polykání měla tenkrát, vše co píšeš.. proto jsem pak zavadela a údajně je to i účinnější ![]()
@TerkaS98 Taky angelsound nemám a ani neuvažuji, že bych si ho pořídila. Právě kvůli tomu, že by mě to akorát nervovalo, kdybych srdíčko neslyšela ![]()
Ahojky holky, ráda bych se vás zeptala, jestli jste si pořídily nebo budete pořizovat těhotenský pás do auta. Ptala jsem se na to kámošky a ta mi řekla, že je to zbytečné. Jsem 10±1 TT a přemýšlím odkdy by byl vhodný.