TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1321
26.5.23 11:19

@culinka123 mě to drží prave už tak třetí den tak ruzne přes den. Když lezim tak je to fajn, když stojím a chodím tak to cítím víc, celkově spodek břicha takový bolavy, ale doufám ze to bude Ok ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
26.5.23 11:33

Ahoj holky, hlásím se z kontroly, 8+4 vše ok ❤️ za 14 dni jdu na krev, TP v lednu ☺️ ale zůstávám s vámi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.5.23 11:39

@mksv :srdce: bude to všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
26.5.23 11:48

@ruzulka : Jediné, co mi pomáhá na nevolnost, jsou rajčata, nic jiného. Snažím se jíst, ale občas je to s žaludkem boj. Momentálně mám cca. -3 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
26.5.23 12:16

@mksv ty vaginální leky neměli, takže přišli až dnes ráno. Uvidíme jak to zabere. 🙈 ale včera ráno mi to přišlo asi nejhorší zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
26.5.23 13:10

@TerkaS98 Já třeba angelsounds mám z prvního těhotenství a vytáhnu ho až ve 14. týdnu. Dřív to nemá smysl se stresovat. S dcerou jsem od toho 14. týdne poslouchala jednou týdně v neděli večer pro uklidnění, protože jsme třeba dva měsíce neměla ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
26.5.23 13:23

@ruzulka jedine co mi pomáhalo, bylo stále jist. A tím myslím fakt co hodinu jsem něco zvejkala. Nejčastěji rohlík s něčím. Nic tekutého mi nepomahalo, musela jsem mít fakt něco hutneho. :) A ideálně všechno studené, nic teplého jsem jist nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
26.5.23 13:27

Unava

Holky, kdy vám začala mizet únava? Potřebovala bych začít fungovat hlavně doma, ale nemůžu se k tomu vůbec dokopat. Cely den bych jen prospala, a i když něco začnu dělat, po par minutách si musím jít zase sednout, protože se mi začne motat hlava :/. Zítra začínám 13tt a začínám si připadat už hrozne neschopna :(. Měsíc před tehotenstvim jsem běžela maraton a teď jit jen na procházku je pro me nepředstavitelne a začíná se mi to hrozne podepisovat na psychice :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
26.5.23 15:53

@Banila : Já naštěstí únavou netrpím. Mám doma ještě jedno dítko, takže si ani únavu nemůžu dovolit. :lol: Držím palce, ať únava brzy zmizí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.5.23 16:26

Holky děkuji za odpovědi k tomu pasu, já ho nakonec pořídím, pro klid své duše, přeci jen jsme na tohle Mimi čekali dost dlouho, tak to nechci nijak podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
26.5.23 16:38

Ahojky tak screening dopadl dobře. Mimčo má 7,3 cm a termín zůstal stejný 1.12. :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
26.5.23 16:39

@ruzulka uplne to same co pisou holky.. hodne jist, i kdyz nemas vubec chut, z me zkusenosti jsou nejhorsi prvni tri sousta, a pak uz je to dobre 😁 a co mi hodne pomahalo/pomaha je studena perliva voda, hodne ovoce, hodne jim brumíka (to je takova ta buchta s naplni) a celkove ty „buchtovite“ veci jsou na ten zaludek moc fajn💪🏻 neboj ono to prejde❤️ 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
26.5.23 17:35

@Banila mám to stejně. Jsem silene unavená a jsem schopna proležet cely den a večer stejně usnu jak mimco v 10.. taky bych rada aby mě to už přešlo, protože si přijdu fakt marna a ani na uklid doma nemám energii 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.5.23 21:30

Ahoj holky. Ve ctvrtek kontrola 9+2. Termin 26.12. Dalsi kontrola za 14 dni a screening az 22.6. Koupila jsem angelsoud, tak doufam, ze srdicko najdu co nejdriv na uklidnenou. Pokud bych nemela vynechanou MS, tak nemam šajnu o tom, ze jsem tehu.
Mimco se na fotce sibalsky usmiva🙊 preji vsem uspesnou cestu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.5.23 06:44

Ahoj 🌸 tak se hlásím zase asi po třech týdnech 😊 Včera jsem byla na kontrole v 10+6, vše vypadalo dobře, už jsem slyšela srdíčko, několikrát tam pěkně mimčo poskočilo 😁 ❤️ … 14.6. jdu na první screening, opět ke své lékařce - má na to licenci (velká výhoda - má celé těhotenství přehled a hlavně vím, že má kvalitní utz i běžně v ordinaci (upřímně, možná lepší, než v Podolí, kde jsem poprvé rodila a plánují zas), mezitím si mám dojít na krev a příště dostanu i průkazku. Tak věřím, že bude vše ok ❤️ … Oproti prvnímu těhotenství mám tedy už měsíc chvilkama kocovinku, tenhle týden se přidala velká únava, která včera během minuty zmizela 🤷🏼‍♀️ 😁 Je to jiný stav. Užívejte si to, přeji vám to všem ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí