TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
622
30.5.23 08:28

@needtobreathe já byla nucena kvůli Srbům oznámit brzy.. byla jsem v nějakém 5tt. Řekla jsem to tedy jen manažerce a kolegyni kvůli směnám. Navíc jsem byla ve zkušebce. Nyní už to ví tak nějak i zbytek protože to na mě jde celkem vidět. Ale pokud jsi 14+3 klidně už bych to řekla, aby našli náhradu. Já už mám náhradu za sebe zaučenou..😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
30.5.23 08:29

@needtobreathe já to v práci šéfovi řekla asi v 8tt, co jsem přišla od Dr., Protože každý týden někde jsem. Nechtěla jsem mu lhát a pořád si vymýšlet kam jdu. Poprosila jsem ho ať to nikde neříká a opravdu je diskrétní. Ale uz trochu bříško mam, vždy jsem nosila tílka a teď volné :lol:. Ale i když si ostatní myslí, že mám „cejchu“ mě je to jedno, jsem na ni pyšná 😂 🤩.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
30.5.23 08:51

@Frey0369 jee tak to jsi rikala opravdu brzy :) Ale alespon to mas za sebou a vsichni vsechno vedi. ta tvoje uz zaucena nahrada me pobavila :lol: Tak ja to asi taky co nejdriv vybalim :lol:

@Kulich6 joo bud pysna :srdce: :pankac: taky je proc! je mi to jasný, taky to tedy vybalim co nejdrive nez budou vsechny dovoleny a tak. Ja zase nosila porad kalhoty a posledni 2 mesice chodim jen v satech :roll: musela jsem udelat docela zasobu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
30.5.23 08:52

Ahoj holky,

Tak vás s moji malou láskou zdravíme 🙈 ☘️ screening máme za sebou, ultrazvuk dopadl dobře a krev budou volat ve čtvrtek jen pokud by byl nějaký špatný výsledek.

Fazoli se moc nechtělo hybat, tak ji musela doktorka trosku probrat, ale pak se ukázala krásně a viděli jsme všechno ❤️ bylo to krásné a všem přeji ať s toho mají tak krásný zážitek jako já ☘️ a termín se mi oficiálně posunul na 9.12 tak partner doufá, ze si počká protože má 10. narozeniny. tak by to byl k 29 pěkný dárek ❤️ teď jsem nakonec teda 12+3

Ps. Na pohlaví si budeme muset ještě počkat protože nebylo podle hrbolku poznat, co to bude 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
30.5.23 09:04

@Mishell498 wou, moc gratuluju!!! Mám z toho zase vlhké oči 😂. Dojímají mě ty krásné zprávy 💚. Užívej si pocity štěstí 😘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
30.5.23 09:33

Ahoj holky, jsem z lednového tématu, ale už jsem vám sem párkrát psala. Dnes první kontrola a bohužel jsem ráno trochu krvácela, tak jsem měla paniku, že to zase nedopadne. A na ultrazvuku na mě vyskočily dvě blikající srdíčka. :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
30.5.23 09:39

@ruzulka kecas ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
30.5.23 09:52

@ruzulka no ty vogy, dvojtá radost! To je krásný! 😍 😍
Mě dneska šíleně píchá v břiše na boku ☹️ tak doufam že je vše ok 👀 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
30.5.23 10:06

@ruzulka wow :srdce: :srdce: tak to krásná zpráva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
30.5.23 10:10

@Mishell498 moc gratulu ke krásnym zpravam :srdce: Je to uleva vid? No, my si na pohlavi taky jeste pockame. Jinak termin se ti posunul na drivejsi datum? Ja jsem byla prekvapena, ze i me se termin posunul na drivejsi den a nekdo dalsi to tady taky psal.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
30.5.23 10:23

@Mishell498 gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
30.5.23 10:25

@ruzulka Tak dvojitá gratulace 8o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
30.5.23 10:44

@needtobreathe já už jsem to v práci taky musela rict. Oficiálně jsem chtěla počkat po zitrejsim screeningu, ale bohužel jsem neměla jinou možnost 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
30.5.23 10:48

Děkuji moc holky ❤️

@needtobreathe joo jsem rada, ze už je to za námi a teď už spadl ten kámen ze srdce 😃

Nene, termín pravě že později 🙈 od termínu od MS jsem se posunula o 15 dní, a 3 týdny zpátky jsem měla termín 4.12 takže o 5 dní ještě. Ale prckovi se nechtělo úplně natáhnout takže tam muže byt trošičku rozdíl, ale doktorka říkala ze už budeme počítat s tímto termínem 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
30.5.23 10:59

@Mishell498 jeee moc gratuluju, to jsou krasne zpravy!! 😍 ❤️

@ruzulka Kecas!! No to je bozi! 😍 ❤️ moc gratuluju, dvojita radost🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...