Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@needtobreathe já byla nucena kvůli Srbům oznámit brzy.. byla jsem v nějakém 5tt. Řekla jsem to tedy jen manažerce a kolegyni kvůli směnám. Navíc jsem byla ve zkušebce. Nyní už to ví tak nějak i zbytek protože to na mě jde celkem vidět. Ale pokud jsi 14+3 klidně už bych to řekla, aby našli náhradu. Já už mám náhradu za sebe zaučenou..😂
@needtobreathe já to v práci šéfovi řekla asi v 8tt, co jsem přišla od Dr., Protože každý týden někde jsem. Nechtěla jsem mu lhát a pořád si vymýšlet kam jdu. Poprosila jsem ho ať to nikde neříká a opravdu je diskrétní. Ale uz trochu bříško mam, vždy jsem nosila tílka a teď volné
. Ale i když si ostatní myslí, že mám „cejchu“ mě je to jedno, jsem na ni pyšná 😂 🤩.
@Frey0369 jee tak to jsi rikala opravdu brzy
Ale alespon to mas za sebou a vsichni vsechno vedi. ta tvoje uz zaucena nahrada me pobavila
Tak ja to asi taky co nejdriv vybalim ![]()
@Kulich6 joo bud pysna
taky je proc! je mi to jasný, taky to tedy vybalim co nejdrive nez budou vsechny dovoleny a tak. Ja zase nosila porad kalhoty a posledni 2 mesice chodim jen v satech
musela jsem udelat docela zasobu ![]()
Ahoj holky,
Tak vás s moji malou láskou zdravíme 🙈 ☘️ screening máme za sebou, ultrazvuk dopadl dobře a krev budou volat ve čtvrtek jen pokud by byl nějaký špatný výsledek.
Fazoli se moc nechtělo hybat, tak ji musela doktorka trosku probrat, ale pak se ukázala krásně a viděli jsme všechno ❤️ bylo to krásné a všem přeji ať s toho mají tak krásný zážitek jako já ☘️ a termín se mi oficiálně posunul na 9.12 tak partner doufá, ze si počká protože má 10. narozeniny. tak by to byl k 29 pěkný dárek ❤️ teď jsem nakonec teda 12+3
Ps. Na pohlaví si budeme muset ještě počkat protože nebylo podle hrbolku poznat, co to bude 🙈
@Mishell498 wou, moc gratuluju!!! Mám z toho zase vlhké oči 😂. Dojímají mě ty krásné zprávy 💚. Užívej si pocity štěstí 😘.
Ahoj holky, jsem z lednového tématu, ale už jsem vám sem párkrát psala. Dnes první kontrola a bohužel jsem ráno trochu krvácela, tak jsem měla paniku, že to zase nedopadne. A na ultrazvuku na mě vyskočily dvě blikající srdíčka.
![]()
@ruzulka no ty vogy, dvojtá radost! To je krásný! 😍 😍
Mě dneska šíleně píchá v břiše na boku ☹️ tak doufam že je vše ok 👀 👀
@Mishell498 moc gratulu ke krásnym zpravam
Je to uleva vid? No, my si na pohlavi taky jeste pockame. Jinak termin se ti posunul na drivejsi datum? Ja jsem byla prekvapena, ze i me se termin posunul na drivejsi den a nekdo dalsi to tady taky psal.. ![]()
@needtobreathe já už jsem to v práci taky musela rict. Oficiálně jsem chtěla počkat po zitrejsim screeningu, ale bohužel jsem neměla jinou možnost 🙂
Děkuji moc holky ❤️
@needtobreathe joo jsem rada, ze už je to za námi a teď už spadl ten kámen ze srdce 😃
Nene, termín pravě že později 🙈 od termínu od MS jsem se posunula o 15 dní, a 3 týdny zpátky jsem měla termín 4.12 takže o 5 dní ještě. Ale prckovi se nechtělo úplně natáhnout takže tam muže byt trošičku rozdíl, ale doktorka říkala ze už budeme počítat s tímto termínem 😃
@Mishell498 jeee moc gratuluju, to jsou krasne zpravy!! 😍 ❤️
@ruzulka Kecas!! No to je bozi! 😍 ❤️ moc gratuluju, dvojita radost🙏🏻