TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
345
12.5.23 18:27

@Blangie já jsem si o neschopenku řekla po tom, co jsem musela nečekaně vystoupit z metra a jít zvracet do těch košů, co jsou uprostřed nástupiště 😂 :oops:. To jsem si řekla, ze už opravdu nikdy zažít nechci, nejen ze mi bylo sakra blbě, ale i jsem se neskutecne styděla. No, a jsem stastna, protože od te doby mám nevolnosti nonstop několikrát denně, a to jsem v 11tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.5.23 18:28

@Zuzca.K : Také bych ráda fakt odpočívala, ale to se s malým dítětem, bohužel, nedá… Snad i tak hematom přesvědčím, aby zmizel. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.5.23 18:32

@Banila : Při prvním těhotenství jsem jezdila do práce do nástupu na mateřskou (6 týdnů) a pamatuju si, že jsem kolikrát za 20minutovou cestu i 3× narychlo zastavovala. To bylo šílené. :poblion: Takže soucítím. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
12.5.23 18:36

@Kajiii434 to je jasné to chápu, taky si říkám že když to má dopadnout dobře tak dopadne! 😊 a nějaký poponášení 10kilovýho dítěte tomu nezabrání 😍 kolikrát člověk nese těžší nákup 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.5.23 19:01

@Banila ale chudato :( to je strasne, snad to v druhem trimestru prejde :hug: moje kamaradka se tak pozvracela ve meste na hlavni tride, silenost toto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.5.23 19:11

@Blangie : Tak ať se tu pobavíte… :lol: V prvním těhotenství jsem se jednou sotva dojela ke krajnici, otevřela dveře a zvracela. No a pak jen za sebou vidím policii s majáčky… :lol: Nejdřív klasika dotazy, jestli jsem něco pila a jestli bych si dejchla. Docela rychle pochopili, že tudy cesta nevede, když jsem se znovu rychle otáčela do škarpy. :lol: :lol: :lol: Asi jsem vypadala fakt blbě, protože jsem od jednoho dostala blicí sáček, kdybych potřebovala a že mám jet opatrně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
13.5.23 10:20

Nevolnosti

Ahoj holčičky, máte to někdo podobně? Mě ze začátku tak dva týdny, tři bylo spetne byla sem unavená, bolela mě prsa. Teď už trvá jen spíš nechuť k jídlu ale stresuje mě, že mi nic víc není že předtím to bylo horší, vím že to asi ještě přijde, ale znáte to, nic moc se neděje tak člověk má strach :D ještě k tomu nevim pořádně jaký sem týden, doktorka mi jen řekla, že podle ms to neodpovídá takže jsem nejspíše teprve nějaký 6-7 týden, ale srdíčko je a vše ok :andel:. Na kontrolu jdu až za dva týdny :lol: Děkuji a ať je vám všem dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
13.5.23 11:18

@Veru514 Veru bud uplne v klidu, ja uz se od zacatku vzdy stresuju a zaroven raduju ze nevolnosti a ostatni priznaky jsou pryc, a ony se vzdy do par dni vrati 😃 taky jsem v 9tt nervovala, ze nevolnosti zmizeli, a holky me uklidnovaly. No a ted jsem 11tt a nevolnosti jsou zpatky v plne parade 🤢 😁 takze si uzij par dni, kdy ti je lepe, poradne se najez do zasoby, ono se to zase zrejmne vrati😁 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
13.5.23 11:20

@TerkaS98 Terezko děkuji za uklidnění :lol: každopádně, až se dozvím TP tak nejspíš v prosinci nebude ale až v lednu, ale tady s vámi je mi dobře, když si to tak procitam :) :* co ty jak si dopadla na té kontrole, jak tam byl ten hematom? Je ti dobře? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
13.5.23 11:44

Já mám první kontrolu v úterý a nějak na mě padl strach ze zamlklého těhotenství :,(. Včera jsem poprvé zvracela, takže příznaky jsou, ale stejně mám takový blbý pocit, že u nás to nemůže vyjít, když má manžel tu teratozoospermii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
13.5.23 12:25

@Veru514 To vubec nevadi, jen tu zustan s nami ❤️ taky muzes rodit driv a bude prosinatko, a spousty z nas muze prenaset a bude lednatko, takze sem patris😁 ❤️
Ja hematom furt mam ☹️ ale nezvetsuje se, a miminko povyrostlo. Musim, ale rict ze mi je dost spatne🤧 spojila se mi migrena, alergie a tehotenstvi, a fakt dneska trpim 😁 ted jsem manzela vyslala do mekace pro obed, miminko dostalo chut na burgera a ja nemam silu varit😂 tak doufam, ze se mi po jidle zas trochu ulevi 🤷🏼‍♀️

@frauhofman Zlato, to bude urcite dobre ❤️ vsechny takove myslenky mame, a priznaky mas, a nekrvacis. Takze vse naznačuje tomu, ze je vsechno v poradku 🙏🏻 dneska je nejaky divny den, divny tlak.. tak to na nas pada.. ale urcite je vsechno v poradku😘 kolik jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
13.5.23 12:28

@frauhofman tenhle strach mám od počátku těhotenství :(. Teď mám kontrolu za necelé dva týdny a nemyslím na nic jiného. Nezbývá než věřit, stále si říkám, ze pravděpodobnost, ze vše bude v pořádku je přece jen o dost vyšší, nez ze by se něco pokazilo :hug: :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
13.5.23 13:01

@frauhofman : Určitě se tím takto nestresuj. :hug: U teratozoospermia bývá problém s oplodněním. Ale nikde se nepíše, že by pak způsobovala problémy při vývoji plodu a miminka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
13.5.23 13:15

@TerkaS98, @Banila a @Kajiii434 děkuju holky. Já jsem obecně dost pesimista a radši vždycky počítám s horší variantou, abych pak nespadla z růžového obláčku, ale nějak mě to teď ubíjí. Zajímavé je, že ze spontánního potratu jsem takový strach neměla, jak tu třeba holky píšou, že každá návštěva WC pro ně byla stres. Právě že u teratozoospermie jsem četla, že je nejenom problém s otěhotněním, ale právě i SP a ZT :?. Jinak bych měla být 8+0 podle styku, podle menstruace 7+1. V obojím případě už by v úterý mělo být/bít :srdce:, takže se to rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
13.5.23 13:26

Těhotenská paráda

Abych přidala i něco pozitivního 🙂. Včera mi došly šaty, které sice nejsou těhotenské, ale daly by se tak použít. Jsou z krásně lehkého a vzdušného materiálu, ale bohužel mi jsou malé přes prsa, tak je budu měnit za větší. Taky mi přišla těhotenská rolnička, která se nosí od 20. týdnu na bříšku a ten zvuk prý uklidňuje miminko. Jinak se dá nosit i jako šperk. Ale po delším rozmýšlení jí asi taky vrátím a koupím si nějakou jednodušší, je větší, než jsem si představovala a asi mi vadí ta výrazná stříbrná barva.
A co vy, už jste si něco koupily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky