TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1321
12.5.23 14:48

A tady aspoň uklidnění dneska, miminecko roste a vše je Ok ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
12.5.23 14:49

@Zuzca.K Jeee Zuzi, to jsou krasne zpravy, mam radost s Tebou😍 😍 jak dlouho ti tedy hematom mizel? A jak si ho mela velky?
Ja doufam, ze do dalsi kontroly taky zmizi, nebo mi doma hrabne 😁 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
12.5.23 14:52

@TerkaS98 měl jsem maličkatý ani ne 1cm a mizel 10dní… ale na neschopence jsem pořád a pořád mam utrogestan 👀 já už chtěla do práce no 😂 jsem hrozně ráda a když mi pustil to srdíčko to bušení uplně jsem měla hroznou radost! ❤️ to byl tak krásnej zvuk… byla jsem dneska 3× na záchodě jak jsem byla nervózní 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
12.5.23 14:57

@Zuzca.K tyjooo tak to me na ty moje 3cm ceka tak mesic, to me fakt odvezou 😁 🤦🏼‍♀️

Vid, to jsi hned klidnejsi, a i kdyz te to doma nebavi, tak vzdycky na ty kontrole kdyz drobecka vidis, dostanes novou silu za nej bojovat 😍 😁 (ikdyz bych neverila, ze pro me bude z bojovani nejtezsi lezet a nic nedelat😁).
Jojo, na zachode jsem byla taky tak 3×😂 😂 😂 ty nervy jsou mrcha🙄 ale tak hlavne ze to mame za sebou, a prďolové jsou v poradku🙏🏻 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
12.5.23 15:46

@TerkaS98 uplně se mi hrozně ulevilo to musim říct! Byla to fakt paráda a už nemusim na kontroly do CARu, který mam 1,5 hodiny a budu teď chodit ke svému gynekologovi 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
12.5.23 16:36

Holky, moc gratuluju k uzasnym zprávám!! To se tak hezky čte :srdce: :srdce:.

A taky trochu závidím, ze mate tak časté kontroly 😂. Já musím čekat měsíc do další 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.5.23 17:02

@mksv : Takže tě pošlou do poradny? Měla si ho hodně zvýšený? Znám spoustu žen, které měly těhotenskou cukrovku a narodila se jim zdravá dítka s běžnou váhou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.5.23 17:04

@Zuzca.K : Krásné zprávy. :srdce: Já doufám, že mi hematom také brzy zmizí. Na kontrolu jdu v pondělí, to bude po necelém týdnu, tak doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.5.23 17:07

@TerkaS98 : Zvládáš dodržovat klidový režim? Já mám ještě zhruba 3,5 ročního raráška, takže klid je relativní pojem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
12.5.23 17:08

@Banila no já byla dnes neplánovaně jinak bych taky čekala 4 týdny 😵‍💫 @Kajiii434 ano, mám zadanku tak se v pondělí někam objednam. Já ani nepředpokládám ze by sw nemělo narodit zdravý miminko 😊 věřím ze tohle je jen malá komplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.5.23 17:10

@Banila : Upřímně bych raději neřešila žádné problémy (např. hematom) a chodila na kontroly také po měsíci. :srdce: Já mám teď častější kontrolu, protože mě z CAR doktorka předává zpět k mojí gynekoložce. Museli jsme řešit chlapovu špatnou genetiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.5.23 17:12

@mksv : Zdravým dítkem jsem myslela narozené v termínu s běžnou porodní váhou. Říká se, že u špatně kompenzované cukrovky bývá ta váha vyšší. Příště budu psát přesněji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2484
12.5.23 17:17

@Kajiii434 Kaji snazim se, ale taky mi to vzdy nejde 🤷🏼‍♀️ ja sice ditko nemam (to si vubec nedovedu predstavit, uplne ti rozumim), ale ja jsem proste hrozne aktivni a nevydrzim lezet. A jsem hrozna na uklid, takze predstava, ze zitra neprobehne moje uklizeci sobota me zabiji😂 ale to jsou proste jen prkotiny. Opravdu se jinak snazim lezet, maximalne jdu treba k rodicum na zahradku posedet na slunicku, a zpatky domu kde udelam aspon mycku a pradlo😮‍💨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
12.5.23 17:24

@TerkaS98 @Kajiii434 já děkuji 😍 jinak holky jsem s tim hematomem fakt odpočívala, asi 2 dny jsem měla aktivní že jsem si skoro nelehla ale jinak jsem maximálně uklidila v kuchyni nebo zajela něco nakoupit a ležet a přineslo to ovoce 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
12.5.23 17:28

Moje břicho vypadá vecer asi takhle 😃 nejvíc mi vyrostly prsa, to je veeeelka změna. Jinak v lékárně mi na to “těžko od žaludku” dali nějaké cucaci pastilky na homeopaticke bázi. Ještě jsem to nezkousela, dnes je to lepší.
Jinak holky co jste na neschopence a mate odpočívat, držím pěsti a přeju ať je brzy dobre a můžete normálně fungovat! ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí