Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Holula já měla u první dcery nutkání každý den sníst sladké a cukrovku njsem neměla a nemám.
@Holula já nemůžu skoro nic.. u všeho se mi zvedá žaludek. Nemůžu na jídlo ani myslet, přítel mi donesl kuře na paprice co miluju a já se malém fakt pozvracela. Jediné na co mám chuť a sním jsou nezdravé věci.. nugetky, hranolky, pizza a nebo sushi avokadové. Dala bych si třeba i nudle z činy ale když jsem udělala činu doma tak taky letěla.. dnes jsem měla v práci bramborák a pak mi bylo tedy pekelně zle.. ale zase mi hodně chutná ovoce. Takže to doháním takto. Meloun vodní, žlutý, blumy a tak 😂
@Frey0369 ty kráso, já si to kuře ve smetaně jen představím a držím žaludek zuby nehty 😰
Ty jo po ovoci jsem dost nafouklá.
@Garza Děkuji za uklidnění 🙏 🫶 ☺️
@Holula ještě zelenina.. a k snídani zvladam jogurt s cornflakes a nebo chleba s máslem a šunkou. Na tom jsem si dnes fakt pochutnala. Jinak toho fakt moc nejim.. spíš nic než něco😂
@Holula Jestli tě to uklidní, tak já jsem minulý těhotenství první trimestr žila na Mcdonaldu a Mirindě, že všeho ostatního jsem blila.
A podle krve jsem cukrovku neměla, podle toho testu co se dělá někdy v tom 28. týdnu nevím, ten mi taky neudělali, protože jsem blila.
![]()
Já ziju z rohlíku s lucinou a z Coly
. Doufám, ze tohle období brzo skončí 😂 😂
@Holula já jsem živá z ovoce to jim na kila, včera jsem si koupila 300gramů třešní za 100kč 😂 😂 😂 a melounem se cpu denně 😂 ale jinak jsem schopná jíst vše co předtím ale mívam ty chutě… nemam ani nechutenství ani mi neni zle, jen jsem hrozně nafouknutá po všem i po vodě snad 😂
@TerkaTA jezis to je neuveritelne!! Jako bych to psala ja!!! Ja jsem 1.trim 1tehotenstvi zila fakt jen na mekaci a mirinde
- a to bylo leto, tak jeste na jahodovym a pomerancovym Calipu zmrzce
@mksv stopro určitě si připadám nafouklá nebo prostě že mi vyrostlo břicho. A to jsem podle ms 7+5 ale podle doktorky asi 6tt ![]()
@mksv zrovna som vyliezla s vani a podivala som sa naproti do zrkadla 🤣 no vypadam tak na 4-5 mesiac ( ale to bude tým, že som nafúknutá )
@mksv tak na mě už je to vidět dost.. špek to není a nafoukla taky nejsem.. doma to nikdo nechape že mám už docela bříško.. do svých kalhot se nevejdu, a ani o velikost větší už neobleknu. Takže já rostu dost.. 😁
Ale podle váhy ani na pohmat to špeky nejsou, přísahám
Taky mám břicho, snažím se skrývat, co to jde, nechci aby to v práci někdo věděl 😄 U prvního mi vylezlo až někdy ve 3.-4. měsíci