Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A aký vám robia Uz? Mne robila cez brucho.. ale keď som v unoru potratila tak mi v nemocnici robili spodkom..
@TerkaS98 Možné to je, je fakt že i první pozitivni test byl až po týdnu předpokládané MS.. Děkuji ti ❤️
@TerkaTA Díky za podporu! ❤️ Jdu na kontrolu už za týden, mezitím krevní testy na hcg. No bude to dlouhý týden, ale budu doufat 😊
@Brbra tak to bude urcite ono ❤️ bude treba o tyden mladsi, a hodne holek v 6-7tt jeste srdicko nemaji, tak to bude dobre, uvidis❤️ 🙏🏻
@Džejn10 Me delaji UZ spodem, a pristi tyden na kontrole v 12tt uz bude pry pres bricho🤗
@Brbra Určitě to bude v pořádku! Já právě kvůli zkušenosti z minulého těhotenství jdu na první kontrolu až v 8+1, ať mám rovnou jasno.
Ahoj holky, jedu za chvíli k dr, snad mě vezme behem dopoledne. Ráno po noci špinění, hned panika a hledala sem utrogestan. Dnes 6+6, první kontrola původně měla být až v úterý 7+4
prosím, myslete na mě, přeci nemůžu být takový smolar ![]()
Ahoj holky, mám možná hloupý dotaz… Ale taky máte některá černou stolici? Četla jsem, že to může být z preparátů s železem, ale i tak to vyděsí. Tyden bojuji se zacpou. Už jsem nasadila i psylium.
@Holula : Pokud bereš železo, je to normální.
Ale chápu, že to vyleká.
@katka-365 myslíme
určitě bude vše v pořádku, je to tam dost teď prokrvené, mohla prasknout malá žilka, ale je dobře, že jedeš na kontrolu ![]()
@kudlanka96 @Holula @Kajiii434 dekuju holky, uz tu sedím, sestra o mě ví, tak mě vezmou
mám velký strach..