Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Káč1234 ahoj, mam možná hloupý dotaz, ale ze přesně víš, kdy si otěhotněla…myslíš den styku nebo nidaci? Já ještě nebyla u dr, až za týden (dnes 6+4 podle MS), ale vím, že ovulace byla až 17DC (sex 16DC a z toho to bylo 100%, v den a po ovulaci už nebyl).. ale nidaci jsem na 99,9% měla až 10DPO
tak jestli to vypočíta z té nidace nebo sexu, ač uhnizdeni bylo až ten 10DPO… a slabé pozitivni test až 13DPO, snad jsem to napsala srozumitelně ![]()
Příspěvek upraven 09.05.23 v 19:59
@Sp06 Držím palce, ať se miminko udrží a je vše ok
v prvním těhotenství jsem začala hodně krvacet, když odchazel hematom, miminko se i přesto udrželo ![]()
Holky tak ted uz nebyl ani gestacni vacek, nesu to celkem dobre (zatim).
Drzim Vam vsem palce at dopadne vse dobre ![]()
@Sp06 moc mě to mrzi. Plakej, nadavej, kric, když bude potřeba ❤️
@mksv děkujumoc, zas jsem moudřejší
takže to u nás bylo z 16DC
@Sp06 to mě moc mrzí
ale tělo si poradilo, teď mas pohnojeno jak se říká
tak držím palce
@katka-365 Ahoj, no já jsem si dělala ovulační test a před tím sex nebyl snad týden. Takže v den pozitivního ovulačního testu jsme měli sex a sedí to přesně.
Neznáme to ale, že když je sex například 10.4. že v ten den je i ovulace, spermie klidně můžou na vajíčko čekat, uvádí se i klidně 5 dní. Víc si myslím, že ne. Myslím si, že nidace by měla být rozhodně dřív než 10dpo…
@Káč1234 tak nevím, četla jsem, že k ni dochazi nejčastěji mezi 8-10dnem..I by tomu odpovídal test, ze až ten 3ti den po nidaci se objevila carka
hlavně jsem i cítila takovou pichlavou bolest dole, co nikdy a časově to odpovídá ![]()
@Káč1234 a sex pár dní před ovulaci byl, ale už nevím jak přesně, spíš si myslím, že se zadarilo z toho 1den pred ovulaci
@Sp06 tak to me hrozne mrzi 🥺 kdyz to reknu blbe, je ale dobre ze si stim telo takhle poradilo, a netrapila ses treba za par tydnu, kdyz je neco spatne uz na zacatku, vetsinou se stejne neudrzi.. ale ty urcite budes mit „pohnojeno“ a miminko se povede rychle a zdrave 🙏🏻 opatruj se a drz se ❤️
Tak ja som mala Ovu 9.4. (15Dc) a to bol aj sex.. a k uhniezdeniu došlo 17.4.(23Dc) cítila som v bruchu taký divný pocit ako keby mi tam niečo dlblo 🤣 🙈 a podľa Ms som 6+2 ale na Uz to dnes bolo este malinké
Holky kdyz jsme u toho urcovani tt, mam taky dotaz 😁 muze kazdy ultrazvuk ukazovat jine tt? Ja byla v patek na kontrole a byla jsem 9+4 coz presne odpovidalo dni oplodneni (vim presny den). A vcera jsem byla na pohotovosti a ve zprave mam podle ultrazvuku 10+3 (ale mela jsem byt 10+0). Vim ze je to blbost, ale vlastne me zajima jak to je, byla bych rada kdyby uz jsme byli dal (blíž konci 1tr)😁 ❤️