TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
858
9.5.23 10:36

@culinka123 ahoj,ja som RH negatív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
9.5.23 10:37

Tak kontrola zamnou. Ďalšia bude 24,5 a je tam jedno ale ešte nebola srdečná akcia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
9.5.23 10:48

@Blangie
Nedělám nic náročného, když tak to za mě udělá manžel… ale je pravda, že nic moc nedělám, protože je mi blbě…doktor mi taky říkal, že můžu vlastně všechno, když se na to cítím, ale i já mám obavy, co když bobkovi ublizim nebo se něco stane. Práce neuteče…a nebo si pořid chytré pomocníky…mám robotický vysavač, koupila jsem si fajn prachovku, uklízí se samo 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
9.5.23 10:52

@culinka123 ja jsem 0- a manzel je A+, ale zatim mi nikdo nic nerikal.. neresi to az po odberech kdyz ti vyjdou spatne protilatky? 🧐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
9.5.23 10:58

@Banila u nás taky odběry a průkazka až u 1screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.5.23 11:02

Ja jsem take negativni. Nekdy ke konci vzdy dostanu injekci a potom myslim i po porodu dalsi (to uz si ale uprimne nepamatuji). Ale myslim, ze to bylo vse…ale uprimne uz si to presne nepamatuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.23 11:23

Také jsem Rh-.
Manžel je 0-, takže jsem v prvním těhotenství i po porodu podepisovala nesouhlas s aplikací injekce. Není možné aby dítě bylo pozitivní, takže nebylo o čem :) je to naprosto zbytečný zásah.
V tomto těhotenství to udělám stejně.
K nesouhlasu je třeba doložit krevní skupinu otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.5.23 12:06

@Blangie Nijak zvlášť se nehlídám. Jen se snažím nezvedat nic vyloženě těžkého. Ale s dvouletou dračicí a psem v klidu bejt ani nemůžu. Uklízím, myla jsem teď o víkendu okna, malovali jsme celý byt, byl potřeba generální úklid, dceru zvedám, na zahrádce dělám. Věřím tomu, že pokud má těhotenství správný průběh, běžné činnosti tomu neublíží 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.5.23 12:13

@Džejn10 držím palce ať 24.5. Už je krasne slyšet :srdce:
Co ti řekl doktor? Vše v pořádku předpokládám 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.5.23 12:16

@Lucy1708 Ta prachovka by mě zajímala 😄 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.5.23 12:25

@Blangie dělám všechno jako dřív. Jen teda se úplně necítím na to cvičit. Nezvracim, ale úplně 100% fit taky nejsem. Taková lehká kocovinka. Jinak funguju úplně jako predtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.23 14:21

@Kajiii434 co dnešní kontrola? Mně příští týden čeká taky první a hrozne se bojim a čím se to víc blíží tak víc se mi tam nechce 8o.. jsem po potratu

• Citovat
  • Upravit
179
9.5.23 14:52

Tehotenstvi neodpovídá týdnu

Ahoj holky, máte některá stejnou zkušenost? Byla jsem dnes na první kontrole, podle poslední menstruace mám být 7+4, doktorka říkala, že je vše jak má být, plod je usazený, srdíčko bilo, ale akorát říkala, že to neodpovídá těm týdnům ve kterém bych měla být, že to je ještě hrozně malinký a byla vidět opravdu jen tečka. Objednala mě za 14 dni, že uvidíme víc a bude už větší. Četla jsem, že to je asi normální a děje se to, může být déle ovulace apod. Ale uklidnite mě někdo? 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.5.23 14:53

Mě taky tento týden čeká první kontrola :roll: jsem 8 týden :oops:
Mám smíšené pocity. Ale už jen chvíli a vydržet a snad tam na mě taky konečně čeká štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
9.5.23 14:55

@Veru514 jak dlouhy mivas cykly? A kdy jsi měla první poz test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí