Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V Rossmannu jsem objevila tyhle zázvorové bonbóny, které mi teda na nevolnost pomáhají víc než ta zázvorová lízátka z lékárny. Jsou takové kyselé a pálivé, tak mi to dělá líp. Třeba se to někomu bude hodit.
@frauhofman
Kolektiv je u nás podivný…řekly byste, že ženské budou k ženským empaticke, u nas to tak není..jsou to staré zapskle učitelky, soudruzky jim říkám 😀
A hlavně mi vadí ty jejich argumenty, jako bych za to mohla já, oni mají organizační problémy, za ty já nemohu…v práci jsem jasně řekla, že budu delší dobu na nemocenské…
Ahoj holky, tak my mame po kontrole, a vsechno v poradku❤️ 🙏🏻 miminko se mlelo, srdicko tlouklo🥹 odpovidame 9+4 TP 4.12. 💪🏻 za dva tydny odbery, a na konci mesice screening. Mam hroznou radost, hrozne se mi ulevilo😪 posilam fotecku naseho maleho alienka (je vzhuru nohama) 👽 💕
@TerkaS98 moc gratuluji 🤍
Tak to jsme na tom stejně 🙈 taky jsem podle poslední kontroly 9+4
Další kontrolu mám ve středu tak uvidím jestli se něco nezměnilo ☘️
Zavidim vám ze jste už tak blízko konci 1.trimestru a vidině konce nevolnosti 😵💫
Já teda skoro žádné nevolnosti nemám 👀 nemít břicho, a furt pocit hladu a potvrzení na utz tak ani nevím ze jsem těhotná 🙈 mám jen sem tam břicho na vodě (hlavně večer) ale dokážu normálně fungovat 🙏🏼 ale zas ten strach jestli je všechno v pořádku 😅
Tak držím palce ať tě to co nejdříve přejde ☘️ 🫶🏼
@Mishell498 nedovedes si představit co mas za privilegium 😂 mne se chce brecet uz
Ahoj holky, jsem teprve 6+0, je tu někdo vůbec, kdo příznaky nemá?
jsem z tiho lehce nervózní, i když u syna to asi začalo až po 7tt, se vší paradou od rana do večera
občas mě bolí břicho jako na ms a unavenejsi jinak nic, prsa nic
první kontrola až 16.5.
takže snad je vůbec vše ok..
@katka-365 ja jsem 6+4, a semtam me boli podbrisek jak na ms, a teda prsa. Jinak vubec nic. Neboj, je hromadu zenskych co nemaji priznaky a vse je v poradku ![]()
@katka-365 Ahojky, já taky vůbec neměla kromě občasného bolení bříška a unavy. Ale vše bylo v pořádku. Určitě se tím nestresuj a užívej že ti nic není. Já si to taky zakřikla a musím furt jíst jinak mi je teda fakt zle, o cestách autem ani nemluvím. ![]()
@TerkaS98 Moooc gratuluji. Je to už kus mimča..
jinak na odběry jdu taky za dva týdny a 31.5. mam domluvený screening.
Četla jsem že na 80% se dá zjistit už pohlaví už na prvním screeningu, pokud je to zkušený doktor. Máte s tím někdo zkušenost? Nebo někdo ve vašem okoli?
Musím zatukat, ze kromě obcasneho žaludku na vodě a toho, ze jsem unavená je mi taky dobre 🙏🏻 Dneska jsem teda echt utahana. Už ráno po cestě do prace jsem usinala 😅 teď jsem se na 20 minut natahla, abych mohla fungovat zbytek dne, ale jinak dobrý. A taky musím mít pořad po ruce něco na zub.
@Frey0369 tak to jdeme na sceeening stejný den 🙂 zkušenost s tím nemám. Nám se malá ukázala až o dost později. Myslím, ze je to spis výjimka, aby videli pohlaví takhle brzy.
@Frey0369 u nás říká až na 2 screeningu, tam už je to 100%, tady se zmíli a ještě jsou lidi hnusný…já jsem ho věděla od 16tt, kdy jsem byla na pohotovosti, ale prakticky hned jsem nějak vnitřně cítila, že je to kluk