TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
5.5.23 08:46

@TerkaTA ja s tebou naprosto souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
5.5.23 08:49

Bonbony proti nevolnosti

V Rossmannu jsem objevila tyhle zázvorové bonbóny, které mi teda na nevolnost pomáhají víc než ta zázvorová lízátka z lékárny. Jsou takové kyselé a pálivé, tak mi to dělá líp. Třeba se to někomu bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
5.5.23 08:51

@frauhofman
Kolektiv je u nás podivný…řekly byste, že ženské budou k ženským empaticke, u nas to tak není..jsou to staré zapskle učitelky, soudruzky jim říkám 😀
A hlavně mi vadí ty jejich argumenty, jako bych za to mohla já, oni mají organizační problémy, za ty já nemohu…v práci jsem jasně řekla, že budu delší dobu na nemocenské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
5.5.23 09:28

Ahoj holky, tak my mame po kontrole, a vsechno v poradku❤️ 🙏🏻 miminko se mlelo, srdicko tlouklo🥹 odpovidame 9+4 TP 4.12. 💪🏻 za dva tydny odbery, a na konci mesice screening. Mam hroznou radost, hrozne se mi ulevilo😪 posilam fotecku naseho maleho alienka (je vzhuru nohama) 👽 💕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
5.5.23 09:35

@TerkaS98 moc gratuluji 🤍

Tak to jsme na tom stejně 🙈 taky jsem podle poslední kontroly 9+4

Další kontrolu mám ve středu tak uvidím jestli se něco nezměnilo ☘️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
5.5.23 10:18

Zavidim vám ze jste už tak blízko konci 1.trimestru a vidině konce nevolnosti 😵‍💫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
5.5.23 10:58

@mksv

Já teda skoro žádné nevolnosti nemám 👀 nemít břicho, a furt pocit hladu a potvrzení na utz tak ani nevím ze jsem těhotná 🙈 mám jen sem tam břicho na vodě (hlavně večer) ale dokážu normálně fungovat 🙏🏼 ale zas ten strach jestli je všechno v pořádku 😅

Tak držím palce ať tě to co nejdříve přejde ☘️ 🫶🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
5.5.23 11:33

@Mishell498 nedovedes si představit co mas za privilegium 😂 mne se chce brecet uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
5.5.23 11:45

Ahoj holky, jsem teprve 6+0, je tu někdo vůbec, kdo příznaky nemá? :roll: jsem z tiho lehce nervózní, i když u syna to asi začalo až po 7tt, se vší paradou od rana do večera :poblion: občas mě bolí břicho jako na ms a unavenejsi jinak nic, prsa nic :roll: první kontrola až 16.5. :roll: takže snad je vůbec vše ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
5.5.23 12:46

@katka-365 ja jsem 6+4, a semtam me boli podbrisek jak na ms, a teda prsa. Jinak vubec nic. Neboj, je hromadu zenskych co nemaji priznaky a vse je v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
5.5.23 13:08

@katka-365 Ahojky, já taky vůbec neměla kromě občasného bolení bříška a unavy. Ale vše bylo v pořádku. Určitě se tím nestresuj a užívej že ti nic není. Já si to taky zakřikla a musím furt jíst jinak mi je teda fakt zle, o cestách autem ani nemluvím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
5.5.23 13:10

@TerkaS98 Moooc gratuluji. Je to už kus mimča.. :lol: jinak na odběry jdu taky za dva týdny a 31.5. mam domluvený screening.

Četla jsem že na 80% se dá zjistit už pohlaví už na prvním screeningu, pokud je to zkušený doktor. Máte s tím někdo zkušenost? Nebo někdo ve vašem okoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
5.5.23 13:35

Musím zatukat, ze kromě obcasneho žaludku na vodě a toho, ze jsem unavená je mi taky dobre 🙏🏻 Dneska jsem teda echt utahana. Už ráno po cestě do prace jsem usinala 😅 teď jsem se na 20 minut natahla, abych mohla fungovat zbytek dne, ale jinak dobrý. A taky musím mít pořad po ruce něco na zub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
5.5.23 13:38

@Frey0369 tak to jdeme na sceeening stejný den 🙂 zkušenost s tím nemám. Nám se malá ukázala až o dost později. Myslím, ze je to spis výjimka, aby videli pohlaví takhle brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
5.5.23 13:43

@Frey0369 u nás říká až na 2 screeningu, tam už je to 100%, tady se zmíli a ještě jsou lidi hnusný…já jsem ho věděla od 16tt, kdy jsem byla na pohotovosti, ale prakticky hned jsem nějak vnitřně cítila, že je to kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí