TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
4.5.23 15:26

@mksv musís si najit neco co ti bude chutnat, ja sama mam s pitnym rezimem taky problem 🤷🏼‍♀️ ale jestli ti muzu poradit, tak me na ty nevolnosti hrozne pomaha vychlazena, perliva magnesie 🤤 a fakt na ni mam i chut. Celkove jsem vysledovala, ze mi na bolavy zaludek pomahaji perlive napoje, asi tim, ze se vykrkam 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
4.5.23 15:29

@mksv nevím co máš ráda za pití, ale ja nikdy nebyla zvyklá moc pít. A hodně mně pomáhá mít doma pořád naplněnou láhev s brčkem. A piju vždy po troškách. Konkrétně mám tuhle https://wildmoon.cz/…lenena-lahev
Kupovala jsem ji těhotné kamarádce a teď ji využívá i s miminkem na pitný režim :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
4.5.23 15:31

@TerkaS98 já teď ujíždím na Matonni cedrata v plechu s ledem a nebo vychlazenou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.5.23 15:46

@TerkaS98 magnesku mám doma taky, teď jsem ji zas zkusila otevřít tak uvidím 🥴 já si myslím ze bych zvládla pít sladký pití, sprite, fanta, vinea, ale to zas není něco cim se chci nalivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
4.5.23 16:33

@frauhofman suhlasim s Tebou.. tiez ked sa má niekto spyta či som alebo nie tak odpoviem, ze som.. a ked to vyjde budem rada ale ked nie tak život ide dalej a máme další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
4.5.23 17:29

Já piju vodu s kouskama ovoce, s pomerančem nebo melounem… to vypiju opravdu hodně zkus to 😊 sice mě meloun stál 300 ale hrozně jsem si pochutnala 😊 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
4.5.23 17:34

@mksv první usg 24.4. a další mám 23.5. takže taky po 4 týdnech, teď už teda za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
4.5.23 18:29

@Lucy1708 :zed: to je priserne!! Kdyby meli normalnejsi pristup, tak bych ti poradila, abys to oznamila…ale kuli takovemuto natlaku bych jim just nic nerekla! Ok, rekla bych jim, ze napr. nejblizsi mesic do prace neprijdes, at se zaridi..a nepocitaji s tebou. Aby vedeli, ze je to na delsi cas. Ale takto pod natlakem :zed:
Ja jsem to tedy v praci oznamila nakonec velmi brzo prime sefce. Kuli svemu pocitu, mela jsem spatny pocit, protoze se rozjizdi nove veci a …vnitrne me trapilo, ze je “v tom” necham a vedome bych jim mlzila.
Zkus si to moc nebrat :hug: mam mamku ucitelku a ta byla vzdy z kolegyn a reditele na nervy. Kdyz mela napr. trombozu a zlomeniu nohu ji kolegyne a rodice vyvolavali, ze nemaji suplovani, ze deti chudaci a cela sborovna tim trpi :zed:
Zarid se tak, aby bylo dobre hlavne tobe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
4.5.23 18:31

A i ja se pridavam, samotnou vodu take nedokazu vypit. Piju studene caje, MINERALKY vychlazene (podle me mi take pomahaji na nevolnosti) a vodu vychlazenou s citronem. Jo a nekolik dni po sobe jsem pila vecer nealko pivo 8o strasne mi pomohlo na nevolnost vecerni-ale jako kazdy vecer ho pit nemuzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
4.5.23 18:35

@JulkaaD
Díky :srdce: Řeknu jim, že prostě do konce školního roku nedojdu…navíc je to střední škola, tam by už takový problém být neměl…nejvíc mě vadí to vydírání, že kvůli mně ten předmět nemají a že ten, kdo po mně nastoupí, bude chudák…přitom 99% mých kolegyň je starších, co by dělali, kdyby některá z nich byla dlouhodobě nemocná…děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.5.23 19:55

Ahoj holky, ctu vas tady vsechny od zacatku a zatim jsem cekala na kontrolu. Dneska potvrzene tehu, je tam kde ma byt, srdicko uz krasne tluce :srdce: konecne i na nas se po ¾ roce usmalo stesti :dance: TP zatim vychazi na 29.12 takze snad si jeste vanoce uziju se starsi dcerkou u stromecku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
4.5.23 20:15

@Kikistra gratuluji, to máme stejný TP, ale ja mam první kontrolu až 16.5. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.5.23 21:55

Holky víte co mi az teď došlo? Že už se vlastně do auta nevejdeme. Manžel už vybral nové auto Renaulta Espace ( naše bude asi stejně nepojízdné ) ( Espace se mi sice nelíbí, ale to celkové se mi nelíbí 7 místný auta. Ale ať teď mi došlo že do auta nenarvu kočárek. Když tam budou sedačky, kufr to nemá téměř žádný. Máte někdo takovéto auto? Jak to děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
5.5.23 08:21

@frauhofman A já z vlastní zkušenosti bych naopak v práci nic neříkala, dokud to není nezbytně nutné. Protože ono to „opatrné našlapování“ kolegů a označení za chudinka je mnohem horší, než kdyby s člověkem jednali normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
5.5.23 08:43

@TerkaTA Ono fakt záleží na kolektivu. Já si nedokážu představit, že bych pracovala s lidma, kterým bych nevěřila a nemohla bych s nimi mluvit na rovinu. Proto jsem víceméně OSVČ :D. A v neziskovce, se kterou spolupracuju, bych neměla problém to říct. Stejně si myslím, že když je ženská produktivního věku dýl na nemocenské, tak bude jedna z prvních teorií, že je těhotná. Pak si taky můžou myslet, že má rakovinu nebo jinou vážnou nemoc. Ale ať si každý dělá, co uzná za vhodné, sám by měl být schopný odhadnout, co mu to přinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí