TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
345
5.5.23 21:53

Holky, pribraly jste už něco? Já dnes zjistila, ze má taktika proti zvracení a la stále něco jist se mi moc nevyplácí 😂. Mám 3 kila nahore :roll: :lol:. Věřím, ze kilo mám z vody, jak jsem strašně nafoukla neustále a další kilo v prsou :lol: :lol: :lol:. Ale doufám, ze to touhle rychlosti už dal nepojede, když to miminko má par gramu 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
5.5.23 21:55

@Blangie Taky to teď poslední dny mám a vždycky si vygooglím, že je to normální, protože se roztahuje děloha, tak mě to uklidní. Většinou mi pomůže, když delší dobu ležím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
5.5.23 22:16

@Blangie Tím se určitě nestresuj, je to normální :) Já cítím stálý tlak, někdy píchnutí třeba i na jedné straně. U mě se to dost odvíjí podle námahy ten den. Pomůže odpočívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
5.5.23 23:58

@Kajiii434 my to tak plánujeme 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
6.5.23 07:18

Já včera přišla z venku asi ve čtyři a lehla jsem si do postele, koukala na seriál, četla si, pořád v horizontální poloze. Než jsem šla spát, tak jsem si uvědomila, že mě vůbec nebolí prsa. Krásně jsem se vyspala a teď ráno mě ani nebolí podbřišek, tak mám samozřejmě strach, že se něco po 🙈. Snad je to jen výsledek toho odpočinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
6.5.23 09:29

Holky dekuju za uklidneni, je fakt ze v posteli me to skoro neboli a dnes uz je to lepsi je to takove narazove no, snad to teda bude v pohode :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
6.5.23 20:26

@Kajiii434 Já zvažuju, že si říct nenechám a budu mít překvapení. Ale manžel to vědět chce. V prvním těhotenství mi na prvním screeningu řekli, že bude chlapeček a potom na druhém najednou holčička a já to vlivem hormonů dost těžce kousala, že je změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
7.5.23 12:59

Změny prsou

Holky, potřebuju uklidnit. Na začátku těhotenství jsem měla hodně plná (nalitá) prsa a citlivé bradavky a teď pár dní pozoruju, že mám prsa normálnější. Jednu chvíli mě dokonce ani nebolely. Teď mě teda bolí tak mírně, do toho mírný tlak v podbřišku. Nemusí to být znak toho, že je něco v nepořádku, že ne? Na kontrolu jdu až od úterý za týden :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
7.5.23 13:08

@frauhofman já už prsa taky skoro necítím, dneska začínám 10.tt :wink: myslím, že je to normální, tělo si zvyká na ty hormony, podle mě se všechny příznaky brzo uklidní.. aspoň to tak všude píšou :wink: nemůže nám přece všem být 40 týdnů na 💩 ono se to pak zas vrátí s těma pupkama, ten diskomfort.. moc bych se tím tedy nestresovala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
7.5.23 13:14

@tess2294 Jako vymizení bolesti by byla jedna věc, ale druhá věc je, že ta prsa byla zvětšená a napjatá a teď už nejsou. Všude právě píšou, že se prsa pořád zvětšují, anebo někdo píše, že jemu se prsa nezvětšila. Ale u mě se jakoby zvětšila a pak se zas dala do normálu, tak mi to aspoň přijde. To mě znepokojuje. Měla bych se míň zkoumat 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
7.5.23 14:16

@frauhofman jak píšeš, méně se hlídat. Teď je důležité aby jsi byla Hlavně v klidu. V našich týdnech už se vše dává pomalu do pohody tak mysli na to a zbytečně nestresuj. Určitě je vše v pořádku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
7.5.23 14:19

Holky mám dotaz.. je tu některá z vás která má piercing v pupiku? Já ho mám teď 9 měsíc. A vynadavat ho úplně nechci aby mi nezarostl, ale zase je divne ho mít v těhotenství. Mate na to nějaká názor?
Tím že ho nemám ani rok tak se bojím že zaroste hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
7.5.23 19:23

@frauhofman : To je úplně normální. :hug: U prvního těhotenství se mi prsa zvětšila až kolem 30tt. Teď jsem musela řešit hned na začátku, že se nevejdu do podprsenky. :lol: Také byla nejdřív hodně napjaté a bolel i sebemenší dotek. Teď je to mírnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
8.5.23 08:35

Dobre ráno dievčatá 🙃 ja dnes 6+1. Zajtra ma čaká kontrola u dr. Od včera som úplne unavená.. celý deň by som snáď preležala v posteli.. dufam, že to prejde lebo to v práci asi bude náročné 🙈 a je mi nejak divne od žalúdku… nemám potrebu 🤮 ale je mo hrozne ťažko 🫤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
8.5.23 08:45

Ahoj, ja jsem zacala vcera 10.tyden. Trva mi celodenni nevolnosti, zvracim tak 3× denne, kdyz uz nezvladnu prodychat.. A unava, akne vyrazka i na ramenou (to neznam) a stridani chuti/nechuti.

@Džejn10 ach, presne. V praci ta unava a nevolnosti pro me je desny problem. V praci musim byt cely cas “ve strehu”, mam takovou narocnejsi praci /sice sedim v kanclu/ale takovou “dynamickou” :mrgreen:. A teda je to ocistec….hlavne tak po 12h, uz mam pocit, ze se proste nedokazu poradne soustredit…rychle reagovat…
No uz, aby tato faze megaunavy skoncila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky