Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerkaTA Ty jo, to si v aktuálním stavu vůbec nedokážu představit. Já teď mívám tak 8000-13000 kroků a cítím se dost unaveně, ale snad se to časem zlepší. My jsme tenhle víkend nakonec odpískali, počasí stejně nemá být nic moc, tak zůstaneme v Praze.
@frauhofman Jo, taky bývám docela utahaná. Bude to sranda, ještě s desetikilovou zátěží v nosítku. 😀
Holky začínám 6tt. Chci se zeptat máte některá z vás silnou bolest v podbřišku a kolem pupíku? Je to nejspíš normální že? Bolest bych přirovnala k silné ms
@Veru514 Ahoj, mě tedy bolí jen v podbřišku a spíš bych to přirovnala ke slabší menstruaci (ale zase každý má menstruaci jinak silnou). Vypozorovala jsem, že to dost souvisí s mírou nafouklosti - čím víc jsem nefouklá, tím víc to bolí. Po návštěvě WC se mi často uleví. Tebe to bolí pořád, nebo nějak nárazově?
@frauhofman jen nárazově, třeba včera když jsem byla delší dobu na nohou nebo seděla u PC, pořád určitě ne, ale stejně má člověk strach jak je to nový
![]()
@Veru514 To chápu. Já jsem měla strach, když mi najednou bolesti přestaly, a pak jsem měla strach, když mi zase začaly
.
@Veru514 ja mam spis občas takové dloubání…vyloženě bolest ne. Občas tedy cítím třísla a ta mě bolí při MS, ale nic co by se nedalo vydržet a vždy to na chvíli úplně zmizí. Kdy jdeš na kontrolu? Kdyby to měly být silné křeče k nesnesení, tak radši jdi k doktoru.
@Holula na kontrolu jdu 9.kvetna. je to takové píchání, dloubání něco mezi a jen na chvíli po pár min to zmizí
@Veru514 Tak to bude asi normální roztahování dělohy. 👍 Já to mám taky a dnes docela intenzivně vpravo. Už hodinu a půl přemýšlím, co si dám k snídani, protože mám žaludek na vodě a nemám na nic chuť.
ale dobrý stačila jsem uklidit celou kuchyň…jo a nemůžu maso a chodit do masny…To je úplný konec 🥵
@Holula a v jakém TT jsi?
já mám taky dost nechuť k jídlu ale zároveň pořád hlad
![]()
@Veru514 podle menstruace 6+3 tt. 🙂 Včera jsem jela s manželem na výlet a celou cestu myslela, že se pozvracim. Hrozně zle mi to auto dělalo. Pak jsem si v Praze koupila ta lízátka na nevolnost a docela mi to pomohlo. Jo a ještě homeopatika Coculine na nevolnost. Taky fajn 👍
A ty jsi v kolikatem tt? Já jdu na kontrolu už teď v úterý. Mám za sebou jedno zamlklé těhotenství, takže jdu raději včas. 🙏
Takový mini pruzkum
Dej lajk pokud mas za sebou zamlkle těhotenství