Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
nikdy jsem v žádné takové diskuzi nebyla a ani nevím jestli to vůbec budu stíhat pročítat. Každopádně bych se k vám chtěla alespoň pokusit přidat, nyní jsem 5+4tt a TP dle appky 24.12. Doma mám dvouletého rošťáka, kterého stále kojím… (jo má prsa teď velice trpí). Takže nějak doufám, že druhá fazolka přijde o nějakej den dříve jako starší brácha, abychom si užili společné Vánoce. Doktorovi jsem ještě nestihla volat
, pokusím se příští týden, objednává stejně na nějaký 8tt. Neni čas, do toho všeho se do 2 měsíců stěhujeme do nového doměčku, tak je starostí plno. Všem držím palce ať vaše kontroly proběhnou v pořádku, srdíčka tlučou a fazolky rostou. ![]()
@Veru514 : Také budu mít kontrolu 9.5.
Jen to čekání už je nějaké dlouhé… ![]()
@Kajiii434 Já jdu až 16. května
. Sestře jsem nahlásila termín poslední menstruace, ale podle výpočtu podle styku bych měla být už dál, takže bych jí nejradši zavolala, ať mě vezme dřív, ale ten týden předtím mám docela nastřískaný, takže to nejspíš nechám. Ono to pomalu utíká. Hlavně ty prodloužené víkendy snad utečou.
Ahoj holky, jsem cca 6 týden na kontrolu jdu až za 14 dni. Mate některá slabunce hnědo-žlutý výtok? U mě se tak 1-2× denně slabounce na slipove vlozce objeví. Doktor rikal, ze je to normální. Diky za reakce ![]()
@lovean no to věřím, že toho máš hodně. Ty jo 5 bych nedala. Trochu se děsím i tří
je dobrý, že to tak dobře zvládá ![]()
@culinka123 Podle termínu pohl. styku 5+6, podle menstruace mi to vychází 5+0. Ale myslím, že reálně budu tak 5+3
. Prostě něco mezi.
@Garza jo no teď mi přijde že nezvladam ani to co mám ale je mi zle nesmím zvedat syna takže to tak lehké není
Takze já se po cestě z práce stavila pro čerstvý ještě teplý chleba a pochoutkovy salat?! 🥴 🙈 Nevím co za to muže víc, jestli to, ze jsem byla 6 dni jen na rohlíku a banánu nebo chutě, ale doufám, ze to takhle nebude pokračovat 😃 Co Vy a chutě holky? Jinak přeji krásný prodlouženy víkend!
Ahoj holky potřebuji malinko uklidnit, jsem z toho nervní a až moc čtu…
Jsem teď aktuálně 7tyden, minulý týden v patek 6 tyden cca říkal Dr. 5+0,5+2 že to neví určit (mám nepravidelnou MS ) -potvrzeno na ultrazvuku vaček se žloutkovým, prý se pěkně vyvíjí a příští týden ve středu mam kontrolu na ❤️ akci
Myslíte že bude? Začínám být z toho dost nervózní jestli se ❤️ rozjede ![]()
@Veveromek tak pokud ti minuly týden říkal ze jsi v 6tt a Tys byla v 6tt tak pak vše odpovídá ne?
@Lusi123 je teď si mi připravila chuť na pochoutkovy salát ( teda já bych si raději dala fleissalat, ale to bych musela jet až do Německa) a grilované kuře. Hm, mňam mňam. Ale musím si nechat zajít chuť onemocněla mi starší dcera takže jsem s ní a ostatními dětmi doma sama. Manžel jel za rodinou sám. Mají v rodině svatbu tak mu bylo blbé říct že nepřijede. Takže se nedostanu nikam abych si to koupila. ![]()
@Lusi123 To tě chápu
Já teď dva dny prozvracela, bylo mi strašně, a dneska konečně lepší, dala jsem si normální snídani a pak ještě dobrý oběd i s dezertem a je to paráda ![]()
@Lusi123 mnam, pochoutkac!! Ja mam silenou chut na vsechno kysele. Tlacenka s cibuli a octem, uz tyden nad ni premyslim
dnes jsem uz druhy den k obedu sla na “kyselo” s karbanatkem, zitra varim segedin, nedeli cocku na kyselo a pondeli zapecene branory s kyselou okirkou ![]()
Ja mam priserne chute. Opravdu i pocitove bych kazdy den prirovnala ke dni po poradne ale poradne party. Rano sitva vstanu, zvracim, je mi zle, motam se, zacitim neco co mi nesedne a zase zvracim, pak neskutecne stridacky chuti napr. kysele/pak hned sladke. ![]()
@Lusi123 Ty jo, zrovna s pochoutkovým salátem bych asi byla trochu opatrná. Zrovna včera jsem četla nějaké články o listerii a asi jsem to číst neměla, protože pak bych nemohla jíst asi nic
Možná jen zbytečně plaším ![]()