TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
858
26.4.23 21:22

@mksv já tiez občas pobolieva brucho tak sa bojím co pride.. ale snad to bude vsetko Ok.. po SP v únoru sa bojím aby to bolo Ok.. som podla Ms 4+3 a bolia má prsia.. mám ich tažké 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
26.4.23 21:45

Holky bricho me taky boli, furt🥵 uz od zacatku tehu, se furt kontroluju, jestli nejde krev… boli me jak pred silnou ms, ale pry je to normalni🤷🏼‍♀️ ja jsem ted v 9tt a to je pry uz deloha roztahla do velikosti grepu, tak je ta bolest a tlak asi proste normalni, kdyz se za mesic takto zvetsi 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
26.4.23 21:46

@TerkaS98 já vím, já tohle všechno vím a uklidnuju všechny kolem mě ze je to normální a v pořádku a pochopitelny, ale sama si to nedokážu v te hlavě uspořádat 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.23 22:04

Holky, bolest v podbřišku mám furt a přesně jak píšete, bolí, pak přestane, jdu na WC a říkám si, prosím, ať tam není žádná krev. Chvilku mi nic nebolí, nepíchá a už zase plaším, že chci, abych měla příznaky 🥺. Přesně taky všechny vedu k optimismu a sama jsem vystrašená jak ratlík 🥺. Já jdu k MUDr. 12.5. a to budu 7+4. Tak snad vše do té doby bude ok a budu jak píšete zase o krok blíže ke svému snu :srdce:. Kolikrát jen tak jdu a řeknu si „ty jo, na mě konečně taky došlo, jsem těhotná“ 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
26.4.23 22:14

Mě včera ty největší bolesti přestaly, taky už dneska nejsem tak unavená a nemám žaludek jako na vodě. Takže mě samozřejmě napadá, že je něco špatně. Pořád mám ale citlivá prsa a „tam dole“ jsem furt taková vlhká a mám pocit, že jsem „jinak cítit“. Pardon za naturalistické detaily :oops:. A taky mi přijde, že mám chuť na jednu konkrétní věc. Aktuálně na brambory a lívance :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.4.23 22:52

Mě taky bolí občas břicho někdy i tříslo hlavně levé. Jinak zle je mi taky zatím jsem nezvracela ale navaluje se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
27.4.23 05:42

@frauhofman ty jo to mi uplně přijde jak když popisuješ muj stav 😂 minule jsem snědla brambor syrový a předevčírem jsme měli k večeři brambory na loupačku 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
27.4.23 07:22

Holky mě taky bolí podbřišek, někdy i křeče, ale to možná od střev, protože mám často v tomto tehu průjem :oops: a mám teda dost vodnatý výtok, více při pohybu, tak nevím, zda je to ok? Jdu dnes konečně na kontrolu, tak se poptám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
27.4.23 07:24

@kudlanka96 moc moc držím palce a dej vědět :srdce:. Vše co Ti řekne napiš, my co jdeme až za dlouho, tak budeme mít alespoň nějaký „moudra“ 🤩 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
27.4.23 07:39

@Kulich6 Děkuju moc :* mám šílené nervy :zed: a dám pak vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
27.4.23 08:12

Ahoj holky, taky se hlásím :) podle mých výpočtu bych teď měla být 5+3tt :srdce: těhotěnské testy už myslím dosáhly maxima, tak už ani netestuji. Kontrolu mám až 11.5. to bych měla být cca 7+3tt. Tak si nepřeji nic jineho, než aby na ultrazvuku bylo srdíčko a bylo vše v pořádku. V únoru jsem byla na revizi v 10 týdnu :( kvůli ZT :andel:. Podařilo se nám otěhotnět znovu hned po jedné revizní MS. Sliznice narostla po revizi krásně, neměla jsem potíže… před ovulaci jsem byla jsem na kontrolním UTZ a hned se zadařilo

Jinak TP mi aplikace háže na 27.12. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
27.4.23 08:30

@culinka123 jupiiii!!! Gratuluju!!! :srdce: jak tu některá z holčiček psala, je jaro a to je ve znamení nových životu :srdce:. Bude to dobré! 🍀 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
27.4.23 09:02

@culinka123 ahoj, doktorka ti schválila otěhotnět hned po revizi? Mne výrazně řekla ze musím nechat proběhnout tři cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
27.4.23 09:16

@mksv ahoj, výsledky genetiky plodu dopadly “dobře” neprokázaly nic co by do budoucna mělo vadit nebo se opakovat :dance: a sliznici mi kontroval 2× na ultrazvuku po menstruaci a dorostla parádně hned.. viděla jsem sama i “Triple line” jak říkají doktoři :) takže mě doktor ujistil, že pro další těhotenství je vše parádně nachystáno a pokud se po psychické stránce na to cítím, tak nemusime čekat. Hcg mi taky kontroloval asi 7 odběry a před MS jsem už měla negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
27.4.23 09:27

@culinka123 tak super, snad to tentokrat už vyjde 🙏🏼 a kloboucek před tím zes na to měla psychicky jít do toho hned. Já byla na revizi přelom 8/9 a potřebovala jsem fakt čas ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí