Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mksv já tiez občas pobolieva brucho tak sa bojím co pride.. ale snad to bude vsetko Ok.. po SP v únoru sa bojím aby to bolo Ok.. som podla Ms 4+3 a bolia má prsia.. mám ich tažké 🙈
Holky bricho me taky boli, furt🥵 uz od zacatku tehu, se furt kontroluju, jestli nejde krev… boli me jak pred silnou ms, ale pry je to normalni🤷🏼♀️ ja jsem ted v 9tt a to je pry uz deloha roztahla do velikosti grepu, tak je ta bolest a tlak asi proste normalni, kdyz se za mesic takto zvetsi 🙏🏻
@TerkaS98 já vím, já tohle všechno vím a uklidnuju všechny kolem mě ze je to normální a v pořádku a pochopitelny, ale sama si to nedokážu v te hlavě uspořádat 😪
Holky, bolest v podbřišku mám furt a přesně jak píšete, bolí, pak přestane, jdu na WC a říkám si, prosím, ať tam není žádná krev. Chvilku mi nic nebolí, nepíchá a už zase plaším, že chci, abych měla příznaky 🥺. Přesně taky všechny vedu k optimismu a sama jsem vystrašená jak ratlík 🥺. Já jdu k MUDr. 12.5. a to budu 7+4. Tak snad vše do té doby bude ok a budu jak píšete zase o krok blíže ke svému snu
. Kolikrát jen tak jdu a řeknu si „ty jo, na mě konečně taky došlo, jsem těhotná“ 😁.
Mě včera ty největší bolesti přestaly, taky už dneska nejsem tak unavená a nemám žaludek jako na vodě. Takže mě samozřejmě napadá, že je něco špatně. Pořád mám ale citlivá prsa a „tam dole“ jsem furt taková vlhká a mám pocit, že jsem „jinak cítit“. Pardon za naturalistické detaily
. A taky mi přijde, že mám chuť na jednu konkrétní věc. Aktuálně na brambory a lívance
.
Mě taky bolí občas břicho někdy i tříslo hlavně levé. Jinak zle je mi taky zatím jsem nezvracela ale navaluje se mi.
@frauhofman ty jo to mi uplně přijde jak když popisuješ muj stav 😂 minule jsem snědla brambor syrový a předevčírem jsme měli k večeři brambory na loupačku 😂 😂 😂
Holky mě taky bolí podbřišek, někdy i křeče, ale to možná od střev, protože mám často v tomto tehu průjem
a mám teda dost vodnatý výtok, více při pohybu, tak nevím, zda je to ok? Jdu dnes konečně na kontrolu, tak se poptám ![]()
@kudlanka96 moc moc držím palce a dej vědět
. Vše co Ti řekne napiš, my co jdeme až za dlouho, tak budeme mít alespoň nějaký „moudra“ 🤩 🍀 🍀 🍀
Ahoj holky, taky se hlásím
podle mých výpočtu bych teď měla být 5+3tt
těhotěnské testy už myslím dosáhly maxima, tak už ani netestuji. Kontrolu mám až 11.5. to bych měla být cca 7+3tt. Tak si nepřeji nic jineho, než aby na ultrazvuku bylo srdíčko a bylo vše v pořádku. V únoru jsem byla na revizi v 10 týdnu
kvůli ZT
. Podařilo se nám otěhotnět znovu hned po jedné revizní MS. Sliznice narostla po revizi krásně, neměla jsem potíže… před ovulaci jsem byla jsem na kontrolním UTZ a hned se zadařilo
Jinak TP mi aplikace háže na 27.12.
![]()
@culinka123 jupiiii!!! Gratuluju!!!
jak tu některá z holčiček psala, je jaro a to je ve znamení nových životu
. Bude to dobré! 🍀 🍀.
@culinka123 ahoj, doktorka ti schválila otěhotnět hned po revizi? Mne výrazně řekla ze musím nechat proběhnout tři cykly
@mksv ahoj, výsledky genetiky plodu dopadly “dobře” neprokázaly nic co by do budoucna mělo vadit nebo se opakovat
a sliznici mi kontroval 2× na ultrazvuku po menstruaci a dorostla parádně hned.. viděla jsem sama i “Triple line” jak říkají doktoři
takže mě doktor ujistil, že pro další těhotenství je vše parádně nachystáno a pokud se po psychické stránce na to cítím, tak nemusime čekat. Hcg mi taky kontroloval asi 7 odběry a před MS jsem už měla negativní
@culinka123 tak super, snad to tentokrat už vyjde 🙏🏼 a kloboucek před tím zes na to měla psychicky jít do toho hned. Já byla na revizi přelom 8/9 a potřebovala jsem fakt čas ❤️