TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
25.4.23 21:01

@TerkaS98 naprosto Té chápu 🥺. Já jsem si říkala, že květen bych klidně prospala 😁. Když bylo hezky byla jsem alespoň venku a utikalo to, ale takhle se to vleče 🙄. Říkala jsem si, že až budu těhu, budu si to užívat, všechno, ale pořád převládá obava a už chci červen :D. Myslím, že až všechny tady budeme mít po 1 TR budeme tu hýřit štěstím :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
25.4.23 21:21

@Banila : Kamarádka ho měla a byla strašně nervózní, že s ním nemohla dítě najít, tak hned plašila, co se děje. Další zase byla spokojená. Tak si vyber, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
25.4.23 21:25

@Banila @TerkaS98 holky to je zvláštní jak to má každý doktor jinak 🙈 mě na te první kontrole v sobotu rekla, ze mám tento týden přijít na odběry (moč, krev) a další čtvrtek jdu na druhou kontrolu, kdy už mi vystaví prukazku 😃 to budu vlastně 8+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
25.4.23 21:46

@Kulich6 Presne, uz se tesim az se tato diskuze zmeni na vybirani kocarku, slevy na detske obleceni a podobne 😁 ❤️ ted jsme tady dost vystresovana a ublinkana banda 😁 👍🏻 a jinak s tim spanim, uplne presne.. kolik ma den, 24h? No tak ja jich tak 15h prospim😂 😂

@Lusi123 To je opravdu zvlastni, ty jine pristupy 😘 😁 ale stejne, beru to tak, ze kdyby bylo ve vyvoji miminka neco spatne, tak doktor v tom 1tr nic moc nezmuze.. ted mi staci potvrzene srdicko, a na konci screening jestli jsme zvladli prezit v poradku 1tr 🙏🏻 doufam, v castejsi kontroly az v tom 3tr, myslim ze k porodu budu mit mraky otazek, predem je mi doktora lito😂 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
25.4.23 21:47

Já jdu taky teď na další kontrole (7+1) nejdřív na krev a pak utz a říkala ze mi da prukazku už 😀 nechápu jak to rozdělují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.4.23 08:01

Holky já Angeles sounds mám teda mám ho z minulého tehu mám to cenu tak až od 12 TT a já poslouchala než jsem začala cítit pohyby pak už ne jen když se mi zdálo že se nehýbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.4.23 08:01

Ahoj holky :)) taky se mezi vas pridavam :srdce: jsem ted 5+3 tt, kontrolu mam za dva tydny. Moc vam vsem gratuluju. Nestiham tady vsechno procitat. Holky stalo se vam nektere, ze jste spinily? Popr. co vam rekli na gynde. Ja jsem tam dneska volala a sestricka mi rekla, ze pokud nekrvacim a nemam bolesti, tak tam nemusim. Ale prece jenom v hlave vam to srotuje porad, co se muze stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.4.23 08:04

Jinak co se týká průkazky dostala jsem vždycky kolem 8 týdne dělali se i odběry a na screening se chodí jinam a ano první trimestr je nejhorší ale pro mě asi nejvíc z důvodů jak je mi zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
26.4.23 08:05

@Anne02 jo stalo se mi to v každém těhotenství a já dokonce i krvácela a všechny děti jsou ok pokud je to hnědé špinění opravdu je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.23 08:09

@Anne02 Tobě také gratuluji :srdce:. To bude v prosinci miminek 🤩 🤩 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.4.23 08:40

Tak mi právě volali z gyndy a preobjednali mě na zítřek že tam doktorka dnes není. Achjo, tyhle nervy jsou hrozný, jestli se mimco teda vyvyji nebo jestli se s vámi budu muset rozloučit. Už jsem to chtěla mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
26.4.23 08:47

@Potvora22 chápu, ale zas aspoň bude mít miminko o den víc na to ukazat se ti lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
26.4.23 08:48

Chci se zeptat, nemáte některá zaklonenou dělohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.23 08:50

@Potvora22 jaký loučení 😡. Vůbec na to nemyslí! Vše dobře dopadne!!! 🍀 🍀 🍀 Moc držím palce! Miminko je „potvora“ po Tobě a zlobi Tě! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
26.4.23 08:56

Mám takový hloupý dotaz, ale snad mě omlouvá, že logické myšlení není úplně moje silná stránka :D. Hodně z vás tu píše, že vám na ultrazvuku vyšel jiný týden než při výpočtu podle menstruace, snad vždycky se těhotenství podle ultrazvuku jeví jako mladší. A mě by zajímalo, jestli to měl někdo naopak, že mu bylo řečeno, že těhotenství je naopak starší, protože ovulace proběhla dřív? Funguje to takhle, že? Já mám cyklus 27 dní, někdy i kratší, sex proběhl 8. den cyklu a 29. den jsem už měla takovéhle čáry. Takže mě napadlo, jestli nemůže být to těhotenství starší. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí